Home Cultuur Janelle Monáe, Becky G en meer Toast Artwork Basel Miami Seaside met W Journal en Ralph Lauren

Janelle Monáe, Becky G en meer Toast Artwork Basel Miami Seaside met W Journal en Ralph Lauren

0
Janelle Monáe, Becky G en meer Toast Artwork Basel Miami Seaside met W Journal en Ralph Lauren


Een sereen huis aan het water in Miami werd donderdagavond verlevendigd door een eclectisch publiek uit de wereld van kunst, muziek, mode, movie, sport en design. Het evenement, georganiseerd door W Journal en Ralph Lauren vierden de energie en creativiteit van de Artwork Week in stijl.

Muzikanten waren op volle kracht aanwezig, waaronder Janelle Monáe, die verblufte in haar frisse zwart-witte Ralph Lauren-kostuum. Ze werd gespot terwijl ze bijpraten met collega-artiesten SAINt JHN en Miguel. Onder het muzikale publiek bevonden zich ook Becky G, Leon Bridges, Sebastián Yatra, James Blake, DJ Mia Moretti en Earl Sweatshirt, die samen met zijn vriendin Aida Osman aanwezig waren.

Het vieren van succesvolle bochten bij Artwork Basel en andere tentoonstellingen in de stad waren de artiesten Alex Israel, Genesis Tramaine, Miles Greenberg, Brooke Clever (in een glinsterende Ralph Lauren-jurk met col) en Chloe Clever.

W Beste Prestaties alumna Taylour Paige nam even de tijd om naar de zojuist vrijgegeven versie te kijken W Kunstuitgave, ondertussen mengden collega-acteurs Shameik Moore, Lily Chee en Claire Holt zich met vrienden bij het zwembad, waar DJ Ross One een combine van discoklassiekers en geliefde pophits draaide.

In de woonkamer, die was uitgedost in chique kaarslicht en overvloedige witte bloemen, arriveerde acteur Sophia Bush arm in arm met profvoetballer Ashlyn Harris, en draaide bijna evenveel hoofden als De vrijgezel‘Tyler Cameron. Ook Olympisch skiër Lindsay Vonn vertegenwoordigde de sportwereld, die werd gezien in gesprek met restaurateur Mario Carbone en stylist Zerina Akers.

In Miami gevestigde influencer en podcaster Alex Earle had veel gezelschap uit de digitale creatieve sfeer, waaronder de smaakmakers Georges Coupet, Xenia Adonts en Nane Miller, chef-kok Sophia Roe en cabaretier Delaney Rowe.

Onder de aanwezige modellen bevonden zich Chanel Iman, Valentina Ferrer, Anggie Bryan McDonald, Lais Ribeiro en Kate Bock. Het legendarische voormalige mannequin, acteur en socialite China Chow, gekleed in een uniek ensemble bestaande uit een bijpassende handdoek en sweatshirt, arriveerde samen met de CEO van Serpentine Galleries Bettina Korek en raakte al snel in gesprek met de vele galeristen, curatoren en creatievelingen die op het gazon bezig waren.

Barmannen schonken drankjes uit de door Diageo gepresenteerde Cocktail Assortment in: Frothy Ketel One Espresso Martini’s en stijve Tanqueray Negronis kwamen excellent kant-en-klaar tevoorschijn uit chique, kleurrijke flessen, inspirerend gesprek over gastvrouwcadeaus voor komende feestdagen. De passerende hors d’oeuvres – waaronder kleine krabkoekjes en kreeftbroodjes, knapperige varkens in een deken en hopen kaviaar op toast – deden denken aan de klassieke Americana-geest van Ralph Laurens Polo Bar.

Het was een only-in-Miami-avond, verheven. De kleurrijke ziel van de stad met een hoog octaangehalte gaat goed samen met precies de juiste hoeveelheid ouderwetse elegantie.

Janelle Monáe (rechts) en een gast.

Foto door Myles Hendrik

Shameik Moore en Taylour Paige

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Alex Israel, een gast, Lindsey Vonn, Mario Carbone en Jordyn Woods

Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

SAINT JHN en Miles Greenberg

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Ashley Dennis en Genesis Tramaine

Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Alix Earle en Isabela Grutman

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Diplo, Ashlyn Harris en Sophia Bush

Foto door Myles Hendrik

Valentina Ferrer en Becky G

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Victoria von Faber Castell

Foto door Myles Hendrik

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Mijl Greenberg en Bettina Korek

Foto door Myles Hendrik

Georges Coupet en Anggie Bryan McDonald

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs
Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs
Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs
Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs
Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Wmet Andrea Whittle en Katie Connor

Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Jamie McCarthy/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

Earl Sweatshirt en Aida Osman

Foto door Myles Hendrik

Arturo Holmes/Getty Photographs Leisure/Getty Photographs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here