Home Relatie Ik heb ketaminetherapie geprobeerd, dit is wat er gebeurde

Ik heb ketaminetherapie geprobeerd, dit is wat er gebeurde

0
Ik heb ketaminetherapie geprobeerd, dit is wat er gebeurde


Ik ontgrendelde de geheime codes van het leven, maakte verbinding met de ziel van mijn associate, en sprong dimensies naast een tienermutante ninjaschildpad, en dat alles in 57 minuten.

Het klinkt als een scène uit een onsamenhangende sciencefictionfilm, maar nee, het was wat ik ervoer tijdens mijn eerste keer dat ik ketamine-therapie probeerde. En misschien heeft het wel mijn leven veranderd.

De reis vóór de reis

Laat ik eerst wat context geven over waarom ik ketamine überhaupt by way of een infuus zou laten toedienen. Ik ben geen onbekende op het gebied van psychedelica en ik heb in het verleden diepgaande ervaringen gehad met het gebruik van psilocybine bij begeleide geluidsceremonies. Persoonlijk geloof ik dat psychedelische therapie een nuttige manier kan zijn om je onderbewustzijn te helpen de punten met elkaar te verbinden (ik heb het niet over recreatief gebruik van psychedelica). Maar de psychedelische reizen die ik in het verleden heb geprobeerd, zijn nog niet door de FDA goedgekeurd en waren alleen toegankelijk by way of stil gefluister van een vriend die een vriend kent.

Toen ik erachter kwam dat er in New York een kliniek was waar ketaminetherapie werd aangeboden die legaal was en voorzien was van medisch toezicht, was ik geïntrigeerd. Hoewel ik mezelf over het algemeen als een optimistisch persoon beschouw, hebben de afgelopen drie jaar mijn glans afgestompt. Mijn zorgen over de toekomst, niet genoeg hebben en niet genoeg zijn, verzamelden zich als stof op de vensterbank.

Toen een vriend mij erover vertelde NushamA, Ik had meteen een ja voor het hele lichaam. Eén ding dat ik de afgelopen tien jaar heb aangewend, is een extreem sterke intuïtie, en ik heb de neiging om zonder twijfel de ja-antwoorden te volgen. Na een medisch onderzoek, gesprekken met de arts ter plaatse en een voorgesprek met een integratietherapeut was ik er klaar voor.

De reis

Oogmasker en koptelefoon op, zittend in een zwaartekrachtloze stoel, het infuus werd aangezet door de verpleegster. Mijn integratiespecialist begeleidde mij door diep adem te halen terwijl ik mijn reis begon. En toen was ik binnen – alsof ik de sleutels van de Matrix kreeg overhandigd. De ervaring was veel meer op gevoel dan op visueel gebaseerd. Ik had het gevoel dat ik in de POV van een videogamespeler zat en verschillende niveaus en dimensies van het leven ontgrendelde. Ik zoomde uit de fysieke wereld en ervoer mijn ‘zelf’ als mijn ‘ziel’.

Ik besefte dat dit leven in de fysieke wereld slechts een spel is, en dat we allemaal verbonden zijn met iets veel groters. Ik besefte dat onze zielen zich in een andere dimensie bevinden en zien hoe ons fysieke zelf met elkaar interacteert en betrokken is, en dat we de dingen niet zo serieus moeten nemen. Ik ervaarde dat ik alles kreeg wat ik ooit wilde, en voelde een gevoel van weten. Het weten dat ik veilig ben, dat ik overvloedig ben, dat ik verbonden ben.

Er was een punt waarop ik me afvroeg of het eerlijk was – dat ik zoveel overvloed heb, en of anderen dat ook krijgen. Toen zag ik een muur van vrouwengezichten achter glas, alsof ze daar doorheen moesten breken. En ik kreeg de boodschap dat ik anderen moest blijven helpen.

De ziel van mijn associate bezocht mij tijdens verschillende delen van mijn reis. Ik kon hem voelen, het gevoel van thuis. Er was een deel waarin onze beide zielen boven speelden en neerkeken op onze fysieke vorm op aarde. We spraken af ​​om dat te onthouden in de tijden dat we vechten of kibbelen, om te onthouden hoe onze zielen verbonden zijn in een ander rijk, en om weer gebruik te maken van die verbinding als we de weg vergeten.

Publish Ketamine Glow

Ik heb met opzet mijn agenda voor de komende twee dagen vrijgemaakt, zodat ik kon genieten van de post-ketamine-gloed. Het is vier dagen geleden sinds mijn reis, en ik voel me aanwezig, bewust en hier. Ik merk de kleinste particulars van mijn omgeving op en voel me voortdurend verrukt. Dingen die mij doorgaans irriteren, doen mij giechelen. Als er een veroordelende gedachte opkomt, vang ik die op, leg hem voorzichtig opzij en concentreer me weer op het heden. Ik voel me meer verbonden, opener en de angsten die mij zwaar belasten lijken te zijn opgeheven.

Het is alsof het roet dat zich rond mijn hart en ziel heeft verzameld, is weggevaagd en ik meer mezelf ben.

Jij bent je eigen genezer

Ik heb het gevoel dat ketaminetherapie een hulpmiddel was om mij door een aantal blokkades heen te helpen die in mijn onderbewustzijn rondcirkelden, maar het werk begint daarna met integratie. Ik ben mijn eigen genezer en de therapie heeft voor een ‘enhance’ gezorgd, maar uiteindelijk zijn het de keuzes die ik dagelijks maak die voor blijvende verandering zorgen.

Het is buitengewoon dat psychedelische therapieën toegankelijker en beschikbaarder worden, maar raadpleeg eerst een arts of medische skilled voordat u iets probeert! Dit zijn krachtige stoffen die aandacht en zorg vereisen en die niet roekeloos mogen worden gebruikt. Ik waarschuw ervoor om deze dingen niet recreatief te doen.

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here