Home Verbouwing Eenvoudige vakantie-doe-het-zelf: fotolijsttakken

Eenvoudige vakantie-doe-het-zelf: fotolijsttakken

0
Eenvoudige vakantie-doe-het-zelf: fotolijsttakken


Groetjes van de Thanksgiving-week! We bakken taarten en pekelen de vogel en tussendoor dekken we de hallen af. We hebben onze increase nog steeds niet, maar ik heb hier en daar een vleugje nepgroen toegevoegd.

Deze fotolijsttakken zijn een makkelijke manier om met mooie kleine strikjes groenblijvende elementen aan je muren toe te voegen en ze maken wandgalerijen of individueel ingelijste prints feestelijker.

De benodigdheden zijn eenvoudig, je hebt groenblijvende takken nodig (dennen, sparren, enz.) of een nepslinger zoals ik realistische goedkope die ik heb gebruikt; bedraad lint, schaar, bloemendraad en kleine, doorzichtig zelfklevende muurhaken.

Om ze te maken, knipt u twee stelen of stukken slinger van 30 cm met de naalden naar buiten gericht. Vervolgens verbindt u de twee stukken met bloemendraad. Bind een grote strik met een feestelijk draadlint van 7,5 cm in het midden.

Volg de instructies voor de doorzichtige zelfklevende haken om ze direct boven het midden van de fotolijst aan de muur te bevestigen. Bevestig de tak aan de haak met het bloemendraad dat wordt gebruikt om de twee groenblijvende stukken samen te wikkelen.

Plaats deze rondom uw huis waar u een further tintje aan de feestdagen wilt geven.

Beeld deze af op de fotolijsten die je lure opgaan of op een samengestelde muurgalerij. Zo makkelijk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here