Home Gezondheid Een jaar na het opheffen van de COVID-regels verandert China quarantainecentra in appartementen

Een jaar na het opheffen van de COVID-regels verandert China quarantainecentra in appartementen

0
Een jaar na het opheffen van de COVID-regels verandert China quarantainecentra in appartementenZone G in een quarantainecentrum werd wooneenheden.  Het complex is verdeeld in negen zones, genoemd naar de letters A tot en met L, een ontwerp dat bedoeld was om quarantainebeheer gemakkelijk te maken.  Binnen elk raam van het gebouw bevindt zich een studio van 180 vierkante meter, uitgerust met een bed, een bank en een badkamer.

Er zijn tientallen geïmproviseerde centra gebouwd die nu leeg staan. Nu willen de autoriteiten een stagnerende economie nieuw leven inblazen en jonge werknemers naar de steden lokken door de structuren om te zetten in betaalbare woningen.

(Afbeelding tegoed: Aowen Cao/NPR)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here