Home Cultuur De meest geliefde/bestsellers van mei | Hallo mode

De meest geliefde/bestsellers van mei | Hallo mode

0
De meest geliefde/bestsellers van mei |  Hallo mode


Gelukkige maandag! De zomer is officieel hier, nu de kinderen niet naar faculty gaan en alle warme dagen die we hebben gehad. Ik heb een aantal van mijn favoriete stukken van afgelopen zomer tevoorschijn gehaald en ook een paar nieuwe gevonden die ik leuk vind voor dit seizoen, dus ik wilde een aantal van mijn meest geliefde en ook enkele van jullie meest geliefde delen. waren de bestsellers. Hier is een overzicht van de high 10 van mei:

| JELLY SANDALEN (minder dan $ 100) |
| OVERSIZED ZONNIGHEID (minder dan $ 15) |
| BLOEMEN BIKINI (minder dan $ 25) |
| SCOTCHGUARD-SPRAY (minder dan $ 15) |
| NETTOTE BAG (te koop – minder dan $ 15) |
| MARMEREN KETTINGDECOR (minder dan $ 60) |
| WIT OVERHEMD MET KNOOP (minder dan $ 25) |
| WOLK DIA (minder dan $ 25) |
| PAPA DENIM SHORTS (minder dan $ 50) |
| PEUTER SMILEY GEZICHTSSANDALEN (minder dan $ 25) |

Prime 10 meest geliefde artikelen:

Deze Amazon wolken glijden zijn gemakkelijk een van mijn meest geliefde en meest gedragen sandalen tijdens de zomer. Het hierboven gelinkte merk is mijn favoriete aanbieding voor deze sandalen. Ik heb eerder andere merken geprobeerd en ben niet zo dol op de kwaliteit en de kleur. Deze sandalen kosten minder dan $ 25 en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren!

Ik ben dol op dit schattige neon bloemenbikini bij Amazon (minder dan $ 25), bestelde ik het medium en de high is gemakkelijk verstelbaar met de strik aan de achterkant. Ze hebben ook een versie met hoge taille van de print hier.

Een meest geliefd merchandise elke zomer zijn deze Amazon zonnebrillen zijn een geweldige designer-lookalike en kosten minder dan $ 15! De outsized pasvorm is zo schattig en de kwaliteit ervan is geweldig. Ze zijn er ook in andere kleuren en prints.

Ik heb deze gevonden sandalen van gelei voor onze meest recente reis naar Florida – ik heb de kleur rosedust en ze vallen normaal qua maat. Ze zijn ook verkrijgbaar in andere schattige kleuren en zijn good voor bij het zwembad en op het strand deze zomer, maar ook als sandalen voor dagelijks gebruik.

Ik kan gemakkelijk begrijpen waarom dit wit overhemd met knoopsluiting is een van Could’s meest geliefde kledingstukken… het is echt een zomers merchandise! Ik heb deze (minder dan $ 25) en draag maat XL. Het is een van mijn favoriete cover-ups als ik naar het zwembad of het strand ga als we op vakantie zijn. Hij previous ook op Cody, dus het is een van die stukken die dubbel werk doen – vooral geweldig als we op reis zijn.

6. NETTOTE BAG (te koop – minder dan $ 15)

Een ander vakantie- en zomerhoofdstuk is dit Strandtas van mesh van Amazonië. Het wordt geleverd in talloze kleuren en is momenteel te koop voor minder dan $ 15!

Ik ben momenteel dol op de langere shorts met ‘papa’-pasvorm, die iets outsized zijn en een hoge taille hebben. Zo schattig met crop-tops of zelfs zwemkleding als cover-up. Dit paar is minder dan $ 50 en wordt geleverd in meerdere wasbeurten.

Ik hou van dit decoratieve marmeren ketting Ik vond op Amazon voor minder dan $ 60! Ik ben zo onder de indruk van de kwaliteit ervan en er zijn talloze manieren waarop je deze kunt stylen. Ik heb het bovenop een aantal van onze salontafelboeken op onze haltafel gestyled.

Mijn eerste baan toen ik 15 was, was bij Girl Foot Locker. Ik heb deze hack geleerd en ben er sindsdien mee doorgegaan. Ik spuit mijn nieuwe schoenen nu altijd, vooral met lichtere kleuren of nieuwe sandalen, enz. Totale sport changer! Er zijn zoveel andere toepassingen hiervoor Scotchguard beschermende spray ook – ik gebruik het ook op mijn banken om ze langer schoon te houden.

Ik heb deze schattige smiley gevonden sandalen die Ollie deze zomer kan dragen. Ze zijn er in heel veel kleuren (ik heb zwart en geel voor hem.) Ze kosten minder dan $ 25!


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here