Home Levensstijl De kunst van stedelijke hybride hospitality-concepten met Mikail Goek

De kunst van stedelijke hybride hospitality-concepten met Mikail Goek

0
De kunst van stedelijke hybride hospitality-concepten met Mikail Goek


Praten over de kunst van hybride gastvrijheid met Mikail Goek

Mikail Goek Urban Hospitality Concepts leden alleen strategische planning van clubs

Area of interest-, hybride luxe lifestyle-concepten zoals themaboetiekhotels, golf equipment voor leden en werkruimtes zijn nog nooit zo stijlvol geweest. Maar er een succesvol tot leven brengen is een kunst op zich. Dan kom je Mikail Goek tegen, CEO en oprichter van City Hospitality Ideas, een boetiekadviesbureau gespecialiseerd in ledenclubs. We hadden het genoegen om met Mikail te praten over zijn carrière tot nu toe en de kunst van het aanbieden van unieke hybride hospitality concepten, lees verder en laat je inspireren!

Love Occurs Magazine: Zoals onze naam en de slogan van onze uitgever, KOKET, geeft aan dat we bij Love Occurs er huge van overtuigd zijn dat je zonder liefde geen enkel niveau van succes kunt bereiken. Wanneer begon uw liefdesrelatie met gastvrijheid? En hoe voelde je je daarbij?

Mikail Goek: Ik groeide op in West-Berlijn in een tijd die werd gedomineerd door immigranten, punkers en slechte vrijheid. Mijn vader, oorspronkelijk uit Turkije, emigreerde in de jaren zeventig naar Duitsland; mijn moeder, half Italiaans en half Duits, groeide op in Duitsland. Ik heb een Turks hart en een Duitse geest. En ja, ik heb gevoel voor humor.

Toen ik op 17-jarige leeftijd van college ging, waren mijn ouders niet onder de indruk. Iedereen deed zijn A-niveau, maar ik voelde de drang om de echte wereld te verkennen – ik vond AF saai op college. Mijn vader, een zorgzame en liefdevolle man, stond erom bekend dat hij iedereen in onze gemeenschap hielp. Ik heb de toeristische sector als carrièrepad gekozen vanwege mijn passie voor mensen en talen. Ik was geïnspireerd en enthousiast met grote dromen en doelen op zak. De volgende twintig jaar heb ik de carrièreladder van het bedrijfsleven beklommen (niet altijd omhoog).

De Stage Kitchen in The House of KOKO, Londense urban hospitality concepten mikail goek
Het Huis van KOKO | Foto door Lesley Lau

LH: Vertel ons over uw pad dat heeft geleid tot de oprichting van City Hospitality Ideas.

Mikail: Mijn nieuwste onderneming, City Hospitality Ideas, is een leuk adviesbedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van golf equipment die alleen voor leden zijn en die unieke ervaringen bieden. Omdat er geen bedrijf is dat zich in die area of interest specialiseert, besloot ik die markt aan te boren en UHC te lanceren. Ledenclubs zijn complexe bedrijven, in tegenstelling tot motels of eating places. Londen is de hoofdstad van de ledenclubs; mensen beoordelen je snel, dus het beheren van een hypermoderne locatie en het opbouwen van cultuur, producten en diensten vereist een zeer diep inzicht en begrip. Bij het creëren van een succesvolle membership draait het allemaal om wat je ervan maakt. Ik heb drie grote ledenclubs opgezet met een investering van £20 miljoen, £40 miljoen en £80 miljoen.

LH: Waarin verschilt City Hospitality Ideas van andere hotel- en restaurantadviseurs?

Mikail: City staat voor unieke projecten en innovatie. Membership- en hybride concepten vragen om een ​​heel andere aanpak. Je vindt verschillende industrieën/inkomstenstromen onder één dak, die samenvloeien tot de ultieme ledenervaring. Hiervoor zijn satisfactory systemen nodig die met elkaar praten. Het combineren van Kamers, Health, Wellness, Social en Werkruimte is complicated en vereist een gedegen planning. Het is alsof je een resort, een restaurant, een sportschool en een kantoor neemt en er één van maakt.

Chandra barkrukken koket luxe meubels alleen voor leden clubs privélocaties

LH: Wat is je favoriete onderdeel van je werk?

Mikail: Plezier hebben in wat ik doe, adviseren met diepgaande kennis, een venture leiden, het zien samenkomen en samenwerken met mensen. Ik voed de energie van mensen en rijd met veel positieve energie.

LH: Heb je tot nu toe een favoriet venture?

Mikail: Er kookt iets op de achtergrond, maar helaas is het nog steeds topgeheim :).

LH: Wat zie jij voor de toekomst van gastvrijheid?

Mikail: Meer diensten onder één dak om gemak te creëren en leden tijd en geld te besparen. Als u kunt trainen, eten, werken, socialiseren en uw kinderen bij uw plaatselijke membership kunt afzetten, besparen leden geld op kantoorruimte en tijd op woon-werkverkeer, en maken ze deel uit van een gemeenschap. Ik denk dat de allerbeste gastvrijheid clubgedreven is.

De Dome Cocktail Bar bij The House of KOKO urban hospitality concepten mikail goek
Het Huis van KOKO | Foto door Taran Wilkhu

Mikail: Het is waar je je thuis voelt, waar je contact maakt met gelijkgestemden, waar service superpersoonlijk is. Het is uw tweede huis en tegen een vergoeding bespaart u tijd en geld.

LH: Wat zijn de meest essentiële componenten van een hospitality-project?

Mikail: Alle succesvolle hospitality-projecten moeten een zeer goed samengesteld aanbod hebben. Als je deze goed hebt, slaag je: Design/ Aanbod/ Mensen/ Cultuur/ Programmering/ Ambiance.

Het Huis van KOKO |  Foto door Lesley Lau
Het Huis van KOKO | Foto door Lesley Lau

LH: Heb je citaten of motto’s waar je graag naar leeft?

Mikail: Plezier aan de buitenkant, regels aan de binnenkant. Dat is mijn mantra als ik groups aanstuur. Veel plezier, maar wees gefocust op de operationele procedures.

Lees meer over Mikail Goek en Stedelijke gastvrijheidsconcepten.

Interview door Anna Beck
Het Huis van KOKO Interieurontwerp door Pirajean Lees en eigenaar en creatief directeur van Koko Olly Bengough samen met Boogschutter Humphryes Architecten | Alle foto’s met dank aan City Hospitality Ideas

Meer om van te houden!
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here