Home Verbouwing CRD’s gids voor het kiezen van een verbouwer

CRD’s gids voor het kiezen van een verbouwer

0
CRD’s gids voor het kiezen van een verbouwer


DSC_1868 rosshands voor website-2

Wanneer u met een nieuw verbouwingsproject begint, is het normaal dat u advies inwint bij mensen die u vertrouwt. U wendt zich tot vrienden en familie, in de hoop een aannemer te vinden die uw visie tot leven kan brengen. Naarmate je echter dieper in hun verhalen en ervaringen duikt, zul je merken dat je meer verhalen over frustratie en teleurstelling dan over succes hoort.

Bij ons bedrijf ontvangen we elke maand talloze telefoontjes van potentiële klanten die hun horrorverhalen over verbouwingen delen. Het is ontmoedigend om te horen met welke uitdagingen ze te maken hebben gehad – van aannemers die halverwege het venture verdwijnen tot slecht vakmanschap dat hen tijd en geld kost.

Maar wees niet bang, need wij zijn er om u door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat uw verbouwingstraject soepel en lonend verloopt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste aannemer te vinden die uw dromen werkelijkheid kan maken. Met onze experience en branchekennis kunnen wij u helpen bij het navigeren door de zee van opties en het kiezen van de beste skilled voor uw venture.

Dus als u zich overweldigd voelt door de negatieve verhalen en niet zeker weet waar u moet beginnen, laat ons dan uw bron van betrouwbare informatie en begeleiding zijn. Luister naar onze nieuwste podcastaflevering of lees verder voor informatie op hoog niveau over elk phase.

Section #1: Kies uw aanpak met Teri en Michael McDermott

AdobeStock_288969443-1-1

Er zijn een paar verschillende soorten bedrijven en onafhankelijke contractanten die aan verschillende soorten behoeften voldoen. In dit phase laten Teri en Michael ons zien hoe een ontwerp-bouwbedrijf, een algemene aannemer en een onafhankelijke ontwerper/architect projecten aanpakken. Deze informatie zou u moeten helpen begrijpen welke route u moet nemen op foundation van uw behoeften. Heeft u een drukke agenda en heeft u behoefte aan een meer hands-off aanpak? Heeft u grootse ideeën voor uw ruimte die een specifieke stijl en constructieve techniek vereisen?

Ook praten we over de financiering van uw verbouwing. Teri legt alle opties uit, van het verkrijgen van een HELOC tot het uit eigen zak betalen. Als u meer wilt weten over dit specifieke onderwerp, raden wij u aan dit te doen om onze financieringsblog te lezen.

Section #2: Huge bod versus tijd en materialen met Dave Callahan

Om bij het onderwerp geld te blijven, geeft onze senior projectmanager Dave Callahan ons inzicht in hoe vaste biedingen, tijd en materialen, en kosten plus alles met elkaar vergelijken. Hier bij CRD werken we met vaste prijzen, die behoorlijk anders zijn. Aan de ene kant krijgt u geen regelitemprijzen zoals bij de andere opties, maar krijgt u een huge aantal waarover beide partijen het eens zijn, en dat aantal verandert niet tijdens de duur van uw venture.

Als u meer wilt weten over hoe vaste prijzen werken en de mogelijke budgetten voor uw nieuwe venture, aarzel dan niet om de podcast te beluisteren of Bezoek onze prijspagina op onze web site.

Section #3: Start uw zoekopdracht met Kayla Bigsby

AdobeStock_619454578-1-1

In het derde phase duiken we in de essentiële stappen van het onderzoeken van verschillende bedrijven en het organiseren van eerste ontmoetingen met ons crew. We verdiepen ons in de cruciale aspecten waarmee u rekening moet houden bij het beoordelen van potentiële opdrachtnemers, zoals het lezen van recensies, het verkennen van de inhoud van hun web site, het meten van hun responstijd en het beoordelen van hun portfolio’s. Een belangrijk positief teken om op te letten is een bedrijf dat transparant is over hun prijzen op hun web site – een duidelijke indicatie van hun professionaliteit en toewijding aan open communicatie.

Drie bedrijven is onze gouden regel. Als je de tijd en energie hebt om met meer mensen te praten, hoe meer hoe beter! Drie is ons aanbevolen minimal en wat we vaak zien bij de meeste van onze potentiële klanten. Dat is eigenlijk ons ​​volgende phase in de podcast!

Section #4: Neem contact op met ten minste drie verschillende verbouwers met Trevor Dodds en Mike Gwynn

Nu je al het onderzoek ter wereld hebt gedaan, is het tijd om contact op te nemen. Hopelijk heb je minstens drie bedrijven gevonden om te interviewen. Trevor en Mike van onze afdeling Thuisservice geven ons het broodnodige inzicht in wat voor soort vragen we aan uw potentiële companions moeten stellen.

We praten ook over de waarschuwingssignalen waar u op moet letten, zoals weigeren u foto’s te laten zien van bouwlocaties in aanbouw. Of omdat u geen klantreferenties uit het verleden heeft.

Zie ook: 5 vragen die u moet stellen voordat u een verbouwer inhuurt

Onze gids. Jouw venture.

Zelfs als u niet besluit om met ons samen te werken aan uw venture, willen we er toch zeker van zijn dat u het greatest mogelijke bedrijf vindt om te ontmoeten je behoeften. Dat is uiteindelijk het enige wat voor ons telt. Als het om uw huis gaat, leef er dan niet mee. Hou ervan. ®

Hieronder vindt u een contactformulier dat u kunt invullen als u besluit dat vandaag de dag is om met uw onderzoek te starten. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op en plannen een telefonisch kennismakingsgesprek met u in. Onder het contactformulier vindt u onze PDF-versie van de gids voor het inhuren van een verbouwer. Aarzel niet om het te downloaden en te gebruiken in uw controleproces.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here