Home Levensstijl Caskshare onthult exclusieve collectieve serie 32 jaar Macallan

Caskshare onthult exclusieve collectieve serie 32 jaar Macallan

0
Caskshare onthult exclusieve collectieve serie 32 jaar Macallan
Met biedingen vanaf $4.250 per fles en slechts 190 flessen beschikbaar, Caskshare heeft op 7 december de wereldwijde onthulling aangekondigd van een zeer zeldzame Macallan single cask, gedistilleerd in 1991. Het toonaangevende Schotse whiskybedrijf dat zich toelegt op het brengen van de wereld van unieke flessen en unieke producten binnen het bereik van liefhebbers van zeldzame mout is verbreedt zijn horizon op de Amerikaanse markt en biedt ongekende mogelijkheden om van deze uitzonderlijke whisky te genieten

Voor alle whiskyliefhebbers/verzamelaars is dit unieke aanbod wereldwijd beschikbaar op donderdag 7 december en sluit het op donderdag 14 december om 12.00 uur. Om deel te nemen aan het stembiljet, ga naar: www.caskshare.com/macallan-32.

Als nauwgezette curatoren, kritische bottelaars en exclusieve verkopers van de meest bijzondere en zeldzame whisky’s, is Caskshare verheugd om dit exclusieve aanbod te presenteren onder het Collective Collection-label. Leden krijgen met voorrang toegang tot de flessen, die in januari 2024 worden gebotteld en in maart 2024 onmiddellijk naar enthousiaste consumenten worden verzonden.

De whisky, gedistilleerd in de Macallan-distilleerderij en gebotteld op 32YO, ondergaat een uniek verouderingsproces, beginnend in een first-fill ex-bourbonvat en culminerend in een PX Sherry-vatafwerking. Het resultaat is een verbazingwekkend hoog single-cask ABV van 49% en de launch in beperkte oplage is de eerste die beschikbaar is voor consumenten in Amerikaanse {dollars} en is de eerste stap om de relaxation van de collectieserie naar Caskshare US te brengen.

“Wij zijn gepassioneerd door het verkrijgen van het beste whisky Schotland te bieden heeft en deze whisky, gedistilleerd in The Macallan Distillery, is niet anders. Het is een zeldzame en gedenkwaardige gelegenheid wanneer een vat met zo’n ongeëvenaarde zeldzaamheid tevoorschijn komt. We hebben deze whisky gekoppeld aan een uitzonderlijk kunstwerk en verwachten dat er gretig naar gezocht zal worden door zowel veeleisende connaisseurs als fervente verzamelaars,” aldus John Robertson, Managing Director van Caskshare.

Binnen een paar maanden zullen de Collective Collection-flessen die beschikbaar zijn through Caskshare.com nu beschikbaar zijn voor lokale verzending zonder internationale verzendkosten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here