Home Mode Cadeaugids voor de feestdagen 2021

Cadeaugids voor de feestdagen 2021

0
Cadeaugids voor de feestdagen 2021


Er is weer een jaar voorbij en we zijn weer in de vakantieperiode! Er hangt magie in de lucht en we wachten allemaal af welke cadeaus we dit jaar zullen krijgen. De lijsten van iedereen beginnen al vorm te krijgen en de vakantieklassiekers beginnen uit te rollen. Elk jaar stellen we een korte cadeaugids samen om u te helpen de cadeaus te vinden die u nodig heeft voor uw dierbaren en om de winkelervaring pijnloos en leuk te maken!

(nieuwsbrief)

Kijkend naar Lodewijk

Luxe begint met een L, en dat geldt ook voor Louis Vuitton, en met een beetje LV kom je altijd een heel eind. Vul de kerstcadeaudozen met Louis Vuitton in verschillende stijlen, maten, kleuren en materialen om ze dit jaar te verrassen. Van een felbegeerde Keepall of Neverfull tot de Twist of Petite Malle, je geliefde zal opspringen van vreugde als ze die Louis in hun handen zien.

Chanel vieren

Terwijl de feestdagen komen en gaan, Chanel is eeuwigdurend. Een must-have cadeau voor elke gelegenheid, je geliefde zal naar adem occur als ze een Chanel onder de increase zien. Houd het klassiek met een Flap Bag of maak het moderner met de nieuwste Chanel 19. Chanels in allerlei verschillende stijlen zijn een gedenkwaardig cadeau en zullen de ontvanger nog vele jaren blij maken.

Gucci-groeten

Met een liefde voor inclusiviteit en klassieke stijlen die een comeback maken, geef het cadeau Gucci dit jaar. Groot of klein, Gucci’s klassieke stijlen zoals de Jackie of zelfs modernere collecties zoals de Horsebit uit 1955 zijn een hit. Je kunt de kous zelfs vullen met kleine accessoires voor een leuke verrassing!

Jingling-sieraden

De feestdagen zijn bedoeld voor vreugde en zijn ook een erg drukke tijd van het jaar. Glanzend kopen juwelen leuk vinden David Yurman armbanden, Tiffany & co. kettingenof vetgedrukt oorbellen zijn altijd een goede keuze voor cadeaus. Misschien zie je er ook veel ringen ook omdat zelfs de feestdagen een broeinest zijn voor aanzoekingen en bruiloften.

Seizoensgebonden lekkernijen

De Kerstman is niet de enige die dit jaar verrassingstraktaties krijgt! Vergeet niet de kleine cadeautjes weg te laten waar ze dol op zullen zijn. Compact portemonneetwilly sjaals, Hermes riem gespen, tasbedels en meer, er zijn er genoeg accessoires die je ook samen met nog grotere geschenken kunt geven. Verwen ze met ontzagwekkende seizoensmosterds die ze tot de volgende vakantie kunnen gebruiken!

We kunnen niet wachten om te zien wat jullie dit jaar allemaal krijgen!
Deel al uw cadeaus of cadeau-idee├źn in de reacties hieronder of tag ons op sociale media:

@CoutureUSA

op Fb, InstagramEn TwitterenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here