Home Verbouwing Beste op batterijen werkende kerstverlichting van Amazon

Beste op batterijen werkende kerstverlichting van Amazon

0
Beste op batterijen werkende kerstverlichting van Amazon


Om sprookjesachtige strengen aan een slinger op muren of schoorsteenmantels te hangen, plak ik een Command ophangstrip op de achterkant van de accu en bevestig deze aan de muur. Verberg gewoon het batterijpakket onder de slinger.

Ik ben vooral dol op deze Amazon-lichtjes vanwege de handige knop die ik kan indrukken in plaats van te rommelen met een schakelaar, en er zijn verschillende instellingen waarmee je kunt overschakelen van fonkelend impact naar continu.

Het heeft de mogelijkheid om het te gebruiken met een timerinstelling, zodat u de lichtjes overal in uw huis zo kunt instellen dat ze bij zonsondergang automatisch worden ingeschakeld. Ze zijn leuk om zelf te combineren met kerstversieringen: op planken, onder stolpen, geweven door kleine huisfiguurtjes in kerstdorpen, waar dan ook.

montage van kerstverlichting op batterijen met een Command ophangstripLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here