Home Cultuur Amazon Prime Day 2022-uitverkoopkeuzes

Amazon Prime Day 2022-uitverkoopkeuzes

0
Amazon Prime Day 2022-uitverkoopkeuzes


Het is PRIME DAY! Amazon’s grootste uitverkoop van het jaar is begonnen! Er zijn zulke geweldige offers op de 12e en de 13e die je niet wilt missen, dus heb ik een aantal van mijn topselecties samengesteld op het gebied van huis-, mode- en andere niet te missen offers die ik al heb en een aantal selecties die ik al heb Ik heb dit jaar aan mijn winkelwagen toegevoegd. (Ik zal ook op mijn tales posten, dus zorg ervoor dat je ons volgt, zodat je deze geweldige prijzen niet mist!)

DE DROP VIERKANTE CROPPED TANK (30% KORTING)

TRUE & CO DRIEHOEK CONVERTEERBARE BH (30% KORTING)

GERIBDE LIJNE JURK (21% KORTING)

LEVI 501 ORIGINELE KORT – OF TWO MINDS VEELKLEURIGE KORT (45% KORTING)

LEVI’S RIBCAGE RECHTE ENKELJEANS (40% KORTING)

FRENCH TERRY SWEAT KORT (15% KORTING)

DETAILS: DE DROP WITTE VIERKANTE CROPPED TANK – maat S (30% KORTING) |LEVI’S RIBCAGE RECHTE ENKELJEANS – maat 26 (40% KORTING)| WITTE VETERHOGE HIELEN (minder dan $ 50) | MINI WITTE TAS – (minder dan $ 20) | GOUDEN KETTINGKETTING (20% korting) | DE DROP WITTE DIANA-TAS (minder dan $ 50)

Dit bijgesneden tank is de ultieme zomer-essential – zo comfortabel en flatterend! Ik kocht de rode tank voor 4 juli en kocht uiteindelijk meer kleuren omdat ik er zo dol op was. Het is nu 30% korting voor Prime Day voor minder dan $ 25! Ik draag bij beide de maat small.

DETAILS: LEVI 501 ORIGINELE KORT – OF TWO MINDS VEELKLEURIGE KORT – maat 25 (45% KORTING) | GRIJZE HANES SWEATSHIRT– maat XL (31% KORTING) | GOUDEN KETTINGKETTING (20% korting) | EERSTE KETTING (20% korting) | BRUINE GESP WOLK DIA’S (minder dan $ 25)

Eén van mijn favoriete aankopen van deze zomer zijn deze tweekleurige denimshort, Ik krijg elke keer dat ik ze draag heel veel complimenten! Ze zijn nu met 45% korting, wat echt een koopje is! Ze zijn verkrijgbaar in normale en grote maten (ik draag hier maat 25). Combineer het met mijn favoriete sweatshirt dat momenteel met 31% korting te koop is! Ik draag de XL voor een outsized pasvorm en deel deze met Cody.

DETAILS: GERIBDE LIJNE JURK – maat S (21% KORTING) | TRANSPARANTE HIELEN (minder dan $ 50) | MARC JACOBS KLEINE REIZIGERSTOTETAS | BLAUW LICHT GLAZEN (minder dan $ 20) | SAM EDELMAN JELLY SANDALEN (minder dan $ 100)

Zo’n schattig nietje zomerjurk! Ik ben geobsedeerd door het geribbelde materiaal en het is ZO comfortabel. Liet het aankleden en erboven gekleed. Ik heb het met deze gecombineerd transparante hakken (minder dan $ 50) voor een meer aangeklede look. Ik draag de maat small en is verkrijgbaar in talloze kleuren!

DETAILS: LEVI’S RIBCAGE RECHTE ENKELJEANS – maat 26 (40% KORTING) | BRUINE GERIBDE TANK – maat S (minder dan $ 20) | NAAKTE HIELEN MET VIERKANTE TEEN (minder dan $ 50) | EERSTE KETTING (20% korting) | | ZWARTE ZADELTAS (minder dan $ 50) | ZONNEBRIL (minder dan $ 20)

Ik heb deze gekocht denims met rechte enkel tijdens de Prime Day-uitverkoop van vorig jaar en dit jaar zijn ze opnieuw te koop met 40% korting! Ze hebben een klassieke pasvorm en een iets donkerdere wassing die geschikt is voor zomer en herfst.

DETAILS: ROZE FRENCH TERRY SWEAT KORT – maat S (15% KORTING) | WITTE BUISTOP – maat M (3-pack – minder dan $ 30) | FILA RAY TRACER-SNEAKERS (minder dan $ 100) | SMILEY GEZICHT CHOKER (minder dan $ 15) | GOUDEN KETTINGKETTING (20% korting) | OVERSIZED UNISEX ZONNEBRIL (minder dan $ 20) | GOUDEN HOOP OORBELLEN (minder dan $ 15) |

Dacht deze joggingbroek waren zo schattig van de Prime Day-deals! Bestelde ze in bruin en roze (maat klein.) Er is ook een bijpassende Capuchon van Franse badstof als je hem als set wilt bestellen. Combineer ze met dit witte tubetopje dat in een set van 3 wordt geleverd voor minder dan $ 30.

DETAILS: LEVI 501 ORIGINELE KORTE – maat 26 (40% KORTING) | OVERSIZED WITTE TRUI – maat XL (20% korting) | MESH STRANDTOTETAS (minder dan $ 20) | GOUDEN KETTINGKETTING (20% korting) | EERSTE KETTING (20% korting)

Mijn favoriete zomershort elk jaar zijn deze Levi 501 korte broek in de was (sansome straggler-waterless.) Ik draag maat 26 maar heb ze ook in maat 25 als ik een iets strakkere pasvorm wil. Mara is ook dol op deze Levi-shorts, dus wij houden van twinnen 🙂 Deze trui is ook inbegrepen op Prime Day – het is 20% korting en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik krijg XL voor een tremendous outsized pasvorm – geweldige lookalike voor de FP-trui.

TRUE & CO DRIEHOEK CONVERTEERBARE BH – maat M 30% KORTING)

Dit True & Co-bh is al jaren een favoriet van mij! Het is gemakkelijk een van mijn meest gedragen dagelijkse bh’s. Voor Prime Day geven ze 30% korting – een goed second om een ​​voorraad in te slaan! Het wordt geleverd in neutrale kleuren en andere kleuren om uit te kiezen. Ik draag de maat medium.

OVERSIZED UNISEX ZONNEBRIL (minder dan $ 20)

Ik heb deze outsized unisex zonnebril nu al twee zomers op rij en ben er dol op! Ze zijn momenteel 36% korting voor Prime Day. Heel schattig!

DETAILS: CORE 10 VOORKNOP YOGA STROPDAS – maat S (15% KORTING) | LEVI 501 ORIGINELE KORT – OF TWO MINDS VEELKLEURIGE KORT – maat 25 (45% KORTING)

Deze witte crop-tanktop met knoop aan de voorkant is zo schattig voor de zomer, ik draag de mijne met activewear en als een dagelijkse basistanktop. Momenteel zijn er prime day-deals met 15% korting! Ik draag de maat small en deze is verkrijgbaar in talloze kleuren.

GOODTHREADS BLOEMEN POPELINE OVERHEMD VOOR HEREN – maat L (30% KORTING)

Dit was er een van Cody meest gedragen overhemden van afgelopen zomer die hij deze zomer ook droeg, ik was zo opgewonden toen ik hem dit jaar weer zag tijdens de Prime Day-uitverkoop! Het is 30% korting en is ook verkrijgbaar in andere kleuren en prints. Cody draagt ​​de maat massive.

ROZE LINNEN OVERKNOP-UP (20% KORTING) | OVERSIZED UNISEX ZONNEBRIL (minder dan $ 20)

Liefde deze linnen knoopsluiting als strand- of zwembadafdekking! Superlichtgewicht en verkrijgbaar in veel kleuren. Ik heb een maat XL genomen voor een additional outsized pasvorm.

ZONNEBRIL (46% KORTING)

Deze Celine lookalikes zijn vandaag met 46% korting! Ik hou van de vorm van deze monturen – tremendous flatterend.

CROPPED WORKOUTTOP (20% KORTING) – DRAAG MAAT M

Dit cropped T-shirt is een van mijn favorieten voor in de sportschool! Het is tremendous rekbaar en ademend en ik ben dol op de pasvorm. Verkrijgbaar in 5 kleuren en vandaag 20% ​​korting.

GESTRUCTUREERDE HOBO-TOTE (20% KORTING)

Ik heb deze tas internet gekregen en heb nog geen kans gehad om hem te fotograferen, maar hij is absoluut PRACHTIG! Ik hou van de gestructureerde lijnen die in balans zijn met de rondingen van de hobo-tas en hij kost minder dan $ 100 – dat had ik nooit gedacht. Lekker groot en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

MESH STRANDTOTAS (21% KORTING)

Mijn favoriete strandtas heeft nu 21% korting – hij is ook verkrijgbaar in talloze verschillende kleuren!

LADE ORGANISATOR (42% KORTING)

De kleine dingen maken altijd het grootste verschil – ik kan niet geloven hoe enthousiast ik was over deze lade-organizer! Als je het eenmaal gaat gebruiken, wil je nooit meer terug. Vandaag grote uitverkoop met ruim 42% korting!

ROZE GERUITE WERP (25%)

Ik was geschokt toen ik zag dat deze plaid deel uitmaakte van de Prime Day-uitverkoop, maar ik was tremendous enthousiast! Het is ontzettend zacht en gezellig. Ik heb dit ingepakt tijdens alle vakanties die ik heb gemaakt sinds ik het kreeg. Reist er iemand anders met een gezellige deken? Dit zou ook een geweldig cadeau zijn!

KIEZELKIJSMACHINE (26% KORTING)

Wij alleen dit kiezel ijsmachine vorig jaar voor de kantoorruimte Reno en we vonden het zo leuk dat we er nog een voor ons huis hebben gekocht. Het is zo’n gamechanger en momenteel 26% korting voor Prime Day!

LUCHT FRITUUR (15% KORTING)

Ik kan de Cosori airfryer niet genoeg aanbevelen! Er zijn zoveel toepassingen voor, van vlees tot groenten – we gebruiken de onze dagelijks. Er is ook een grotere airfryer hier inbegrepen in Prime Day, met 20% korting en goede recensies.

CRÈME GIETIJZEREN PAN (31% KORTING)

Ik zag deze crème gietijzeren pan op de Prime Day-uitverkoop en vond het zo mooi! Het is momenteel 31% korting voor minder dan $ 40.

Frisdrankblikje GLASWERK SET VAN 4 (36% KORTING)

Geobsedeerd door dit frisdrankblikje glaswerk! Wordt geleverd in een set van 4 en is momenteel te koop voor Prime Day. Ik gebruik de mijne voor ijskoffie en smoothies.

MENGKOMSET MET DEKSELS EN BEVESTIGINGEN (20% KORTING)

Deze mengkommenset is een droom die uitkomt voor al mijn organisatiedoelen haha. Ze hebben antislipbodems en deksels, kunnen allemaal in elkaar worden gestapeld, en worden geleverd met schattige opzetstukken met roosters, snijmachines, enz. – plus bijpassend keukengerei! Verkrijgbaar in een paar kleuren, maar ik ben dol op deze neutrale set.

FURBO 360° HONDCAMERA (30% KORTING)

De Furbo is waarschijnlijk Mio’s favoriete Amazon-aankoop ooit haha. Het is zo handig om hem in de gaten te kunnen houden en hem lekkers te kunnen geven terwijl wij weg zijn. Hij draait 360°, laat je snoepjes gooien, heeft tweerichtingsaudio en blaft ook.

APPEL AIRPODS (43% KORTING)

Wat een geweldige deal om van te profiteren! Ik ben de mijne altijd kwijt, dus ik zal er zeker een paar blijven haken terwijl ze bijna op de helft zijn!

LANEIGE LIP SLAAPMASKER (30% KORTING)

Eén van mijn favoriete beautyproducten is deze Laneige lip-slaapmasker en momenteel 30% korting voor Prime Day. Ik ga zeker een voorraadje inslaan!

ECHO DOT-LUIDSPREKER (27% KORTING)

Een ander nieuw woonitem dat we uit de uitverkoop kregen, was dit Echo Dot slimme luidspreker met Alexa. Je kunt Alexa vragen om van alles te doen, van muziek afspelen, dingen toevoegen aan je boodschappenlijstje, huisbediening zoals het dimmen van lichten en het aanpassen van de thermostaat.


Wat zijn je favoriete offers op Amazon Prime Day? Laat het me weten in de reacties hieronder!

xx, Christine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here