Home Mode ACTIVELAB, de kracht achter high-end “Made in Italy” – INFUR MAGAZINE

ACTIVELAB, de kracht achter high-end “Made in Italy” – INFUR MAGAZINE

0
ACTIVELAB, de kracht achter high-end “Made in Italy” – INFUR MAGAZINE


ACTIVELAB Luxurious Outerwear, de kracht achter high-end “Gemaakt in Italië”, lanceert zijn eerste collectie B EEN | L M voor FW21/22 in samenwerking met Italiaanse ontwerper Filippo Scuffi. Broers en zussen Alessia en Cristiano Fanfani, de eigenaren van ACTIVELAB, spraken met ons over hun plannen, de uitdagingen van vandaag en hun eindeloze zoektocht naar expressie door middel van verfijnde luxe.


“We hebben gebruik gemaakt van al onze hulpmiddelen om leven te ademen
in een tijdloze collectie, BA|LM DONNA &
BA|LM UOMO, een waar genot voor de zintuigen”


Cristiano en Alessia Fanfani

“Met bijna veertig jaar experience op zak is het bedrijf een autoriteit in het creëren van hoogwaardige leer- en bontcollecties. De uitstekende kwaliteit van zijn producten heeft ervoor gezorgd dat “Gemaakt in Italië“waarde, het verkrijgen van de internationale erkenning van Ηaute Couture Maisons”.

Onze vader, Sergio, heeft ons deze liefde voor high fashion bijgebracht. Hij bood ons genereus zijn kennis en ervaring aan, en beïnvloedde sterk onze keuzes en onze beslissing om het bedrijf over te nemen en door te gaan met wat hij was begonnen”, zegt Alessia, en Cristiano voegt eraan toe: “Wat het meest opvalt bij ACTIVELAB is onze teamgeest en sterke verlangen om elke dag te groeien. We leggen de nadruk op moderne esthetiek en het gebruik van innovatieve materialen, en besteden veel aandacht aan particulars tijdens het productieproces. Nu we de verticale integratie van onze productie met 80% hebben bereikt, profiteren we optimaal van ons hoge kennisniveau bij het creëren van allerlei soorten bontproducten, met als doel zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.”

De productie wordt uitgevoerd door drie afdelingen die samenwerken om de greatest mogelijke kwaliteit van het eindproduct te garanderen, ongeacht de productiehoeveelheid:

• De R&D-afdeling volgt de tendencies op de voet, beoordeelt de marktontwikkelingen, creëert strategieën en ontwikkelt nieuwe diensten en producten.
• De productieafdeling is bewapend met de modernste mechanische apparatuur en gekwalificeerd personeel, waardoor de productiefabriek de flexibiliteit krijgt die deze nodig heeft om zo soepel en effectief mogelijk te functioneren. De afdeling hanteert de hoogste productienormen en het group van consultants zorgt ervoor dat deze normen in elke fase van de productie worden nageleefd, terwijl ze ook vóór elke levering strikte kwaliteitscontroles uitvoeren.
• De verkoopafdeling bestaat uit een breed netwerk van medewerkers en is actief op de Europese, Amerikaanse en Aziatische markten.


“Wat het meest opvalt bij ACTIVELAB is onze teamspirit en ons sterke verlangen om elke dag te groeien”


Alessia, hoe ben je op BA|LM gekomen?
“In een tijd waarin het leven op de planeet eenvoudigweg ‘stopte’, vonden we dat we moesten reageren, en daarom besloten we om met Filippo Scuffi samen te werken. We hebben al onze instruments benut om een ​​tijdloze collectie tot leven te wekken, BA|LM DONNA & BA|LM UOMO, een waar genot voor de zintuigen”, zegt Alessia, die haar opwinding duidelijk niet kan verbergen. Excessive Avenue Hits met een onderliggende onschuld en een verfijnde charme. Numerous en lichte texturen met glanzende metalen decoratieve elementen en riemen die de look moeiteloos naar een geheel nieuw niveau van elegantie en functionaliteit tillen. Lichte jassen met waterdichte coating die harmonieus samengaan met langharig zilvervossenbont op de outsized manchetten en zakken. Zwart op zwart met contrasterende texturen; texturen die prachtig balanceren tussen mat en glanzend, onerous en zacht. Innovatieve technieken hebben ons de vrijheid gegeven om alle traditionele regels te overtreden en, ecco, het resultaat is een nieuwe esthetiek. Bont stelt ons ongetwijfeld in staat om met vertrouwen te durven”.

Wij zijn het daar zeker niet meer mee eens! Een tijdloze collectie gemaakt met waardevolle materialen die de identiteit van ACTIVELAB Luxurious Outerwear weerspiegelen, de absolute uitdrukking van high-end “Gemaakt in Italië”.

www.balm-milano.it

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here