Home Geschiktheid 3 manieren om uw dagen te voorzien van magie en betekenis

3 manieren om uw dagen te voorzien van magie en betekenis

0
3 manieren om uw dagen te voorzien van magie en betekenis


Heb je het gevoel dat je de laatste tijd alleen maar door de bewegingen gaat? Zou je willen dat je dagen wat meer verwondering hadden… een beetje meer magie en betekenis? Hé, het zijn een GEKKE paar jaar geweest – ik denk dat we er allemaal zo over denken. En om te helpen hebben we een gastpost van een in Minneapolis gevestigde kunstenaar Liv Lane om ons allemaal te helpen een klein marvel in elke dag te vinden.

Door Liv Lane

Door de terugkeer naar het werk en de trainingsroutines ontbreekt er nog steeds iets in de vergelijking. Ontzag is essentieel voor het algehele welzijn, en na een paar jaar ons geduld en uithoudingsvermogen op de proef te hebben gesteld, is het een goed second om de spieren te trainen die verantwoordelijk zijn voor het waarderen van de magie en betekenis in ons leven. Uit een latest onderzoek van Lifeway Analysis blijkt dat 57 procent van de Amerikanen zich minstens één keer per maand afvraagt ​​hoe ze meer betekenis en doel in hun leven kunnen vinden; een volle vijfde zegt dat ze elke dag met deze vraag worstelen.

Het goede nieuws is dat er manieren zijn om direct meer vreugde, verbinding en doel te ervaren – en dat is gemakkelijker dan je zou verwachten! Als u regelmatig final heeft van angst of depressie, is professionele ondersteuning natuurlijk van cruciaal belang. De drie onderstaande tactieken kunnen wonderen doen voor iemands kijk, maar ze kunnen professionele beoordelingen en hulpmiddelen niet vervangen.

klaar om te beginnen?

1. Start met het kiezen van schoonheid.

Na een traumatische geboorte Toen ik 19 jaar geleden mijn eerstgeboren zoon was, werd ik overrompeld door postnatale PTSS en postpartumdepressie. In plaats van opgewonden te zijn over het moederschap, voelde ik me vreugdeloos, doodsbang en alleen. Er was veel therapie en medicijnen voor nodig, en een dagelijkse praktijk noem ik “schoonheid kiezen”, om me weer mezelf te voelen.

Een van de verontrustende dingen voor mij in die tijd was dat ik niet langer gemakkelijk toegang kon krijgen tot de engelen die ik mijn hele leven had gehoord en gezien. Zelftwijfel en wanhoop blokkeerden mijn verbinding met de Andere Kant. Toen, op een dag na een therapiesessie, toen de dingen voor mij helderder en beter begonnen te voelen, zat ik bij een stoplicht en verscheen er een enorme regenboog precies boven het kruispunt. Ik ben dol op regenbogen, en het voelde als een lief teken dat het goed met me zou gaan.

Die avond vertelde ik mijn man opgewonden over de regenboog en hoe magisch die voelde. Ik zal nooit vergeten wat er daarna gebeurde. Toen ik in onze familiekamer stond, hoorde ik plotseling weer de stemmen van de engelen – internet lang genoeg om ze te horen zeggen dat ik een jaar lang elke dag een foto van iets moois moest maken en daarover moest schrijven. Dat is alles wat ik kreeg – maar ik wist dat ik die leiding moest volgen!

Ik begon in 2006 een weblog om mezelf verantwoordelijk te houden en had overal een digicam bij me. Ik begon zoveel schoonheid op te merken die ik voorheen totaal had gemist – van een lieveheersbeestje dat me gezelschap hield bij de benzinepomp tot de speelgoedautootjes van mijn zoon die netjes in de rij stonden om me thuis te verwelkomen na een zakenreis. De keuze om de schoonheid die ik elke dag vond te vinden en te beschrijven – zelfs op dagen dat ik er geen zin in had – opende mijn ogen en genas echt mijn hart. En al die jaren later leun ik nog steeds vaak in die praktijk.

2. Activeer je intuïtie.

We hebben allemaal intuïtie dat komt voor ieder van ons op een unieke manier tot uiting – van het plotseling krijgen van een sterk gevoel over een situatie tot het denken aan een oude bekende die plotseling uit het niets belt. Het is een ongelooflijk krachtig instrument – ​​een innerlijk kompas dat onze keuzes kan helpen begeleiden en ons geloof kan versterken – als we weten hoe we het moeten gebruiken en erop kunnen vertrouwen.

In mijn nieuwe collectie WingTips engelachtige kunst & begeleiding is er een set gewijd aan Magie en betekenis vinden. Voor elke kunstafdruk heb ik de begeleiding van de engelen getranscribeerd, waaronder één over intuïtie. Voor dat stuk zeiden de engelen: ‘Je intuïtie is als een bloem. Hij bloeit als je er aandacht aan besteedt en ervoor zorgt dat hij voldoende licht krijgt.”

Ik hou van de herinnering dat onze intuïtie niet alleen een automatische superkracht is die we als vanzelfsprekend kunnen beschouwen, maar iets waar we liefdevol voor moeten zorgen. Als het spotten van een interessant object of natuurwonder bijvoorbeeld onmiddellijk aanvoelt als een teken van bovenaf – zoals die regenboog die ik zag na mijn therapiesessie – mogen we op dat eerste vermoeden vertrouwen en hoeven we niet meer te twijfelen. Als we ons op onverklaarbare wijze geïnspireerd voelen om iemand te bereiken of een andere route naar huis te nemen, mogen we die duwtjes volgen en erop vertrouwen dat daar een reden voor is.

Op de achterkant van de intuïtiekunstafdruk beschrijven de engelen verder hoe je deze innerlijke wijsheid kunt versterken, waaronder dit: “Je ‘onderbuik’ is de ontmoetingsplaats van genade, begeleiding en aangeboren weten. Om toegang te krijgen tot de wijsheid ervan, moet je uit de schaduw van je angsten, meningen en aannames klimmen en vertrouwen op de flitsen van informatie die uit het niets lijken te komen en je onmiddellijk als waar voelen.”

Hoe meer je dit doet, hoe gemakkelijker het wordt om op deze superkracht te vertrouwen en deze je leven te laten verrijken.

3. Vertel mensen erover.

Dat is juist. Als je elke dag voor schoonheid gaat kiezen en meer op je intuïtie gaat vertrouwen, vertel mensen er dan over! We moeten het vrijuit praten over magie en betekenis normaliseren, omdat het volkomen normaal is!

Volgens Pew Analysis vermengen de meeste Amerikanen traditioneel geloof met overtuigingen in zaken als helderzienden, reïncarnatie en een spirituele energie die in de natuur voorkomt (van bomen tot kristallen). Sterker nog, 72 procent van de Amerikanen gelooft in engelen – en toch heb ik jarenlang mijn relatie met hen verborgen gehouden, omdat ik bang was dat mensen zouden denken dat ik gek was.

Hoe moediger ik werd in het delen van de magie en de betekenis van mijn leven, van bloggen over het kiezen van schoonheid tot het delen van spirituele ervaringen met collega’s, ik was geschokt hoeveel mensen hongerig waren om erover te praten. Zoveel mensen verbergen ook hun eigen ervaringen, gaven en praktijken; ze moesten gewoon weten dat ze niet alleen waren om zich open te stellen.

Je leven bevat zoveel magie en betekenis, wachtend om ontdekt te worden. Ik hoop dat je het gaat uitnodigen door voor schoonheid te kiezen, je intuïtie te respecteren en het van de daken te schreeuwen. –Liv Lane

Liv Lane heeft haar hele leven engelen gezien en gehoord. Maar ze verborg deze gave voor de meesten terwijl ze een succesvolle communicatiecarrière opbouwde, omdat ze bang was dat ze zou worden uitgesloten omdat ze haar unieke vaardigheden zou onthullen. Maar toen ze start dertig was, overtuigde een reeks levensveranderende gebeurtenissen haar ervan dat het de bedoeling was dat ze het licht en de liefde van de engelen zou delen om anderen te helpen en te inspireren. Tegenwoordig schildert Liv kunstwerken onder hun begeleiding en transcribeert ze hun wijsheid vanuit haar atelier in de buurt van Minneapolis. Je kunt haar werk vinden op LivLane.com en volg haar en de engelen op Instagram (@LivLane).

Meer manieren om diepte aan uw leven toe te voegenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here