Home Verbouwing Podcast aflevering 117: Hoe je fashionable kunt zijn zonder toewijding: suggestions voor interieurontwerp

Podcast aflevering 117: Hoe je fashionable kunt zijn zonder toewijding: suggestions voor interieurontwerp

0
Podcast aflevering 117: Hoe je fashionable kunt zijn zonder toewijding: suggestions voor interieurontwerp


Hoofdkeuken

Als u op het punt staat uw huis te verbouwen, wilt u ongetwijfeld dat de nieuwe ruimtes fris en fashionable aanvoelen. Het vernieuwen van de stijl van uw huis is immers een van de belangrijkste redenen om te verbouwen. Maar voordat u zich haast om de nieuwste interieurtrends erin op te nemen, moet u even de tijd nemen om na te denken over hoe deze er over een paar jaar uit zullen zien. Volg deze suggestions om te kiezen voor een tijdloos versus fashionable interieurontwerp.

Tegenwoordig zien we zoveel leuke en verschillende interieurtrends in en uit populariteit wisselen. Als je niet meedoet aan een nieuwe development, kun je een beetje FOMO ervaren. Als u wel heeft deelgenomen, heeft uw huis mogelijk nog steeds een betegeld aanrecht in de keuken (wij kunnen u daarbij helpen). Luister eens naar onze bekroonde interieurontwerper Amy Moore en designmanager Leslie Eiler die ons vertellen hoe we veilig kunnen deelnemen aan huidige en toekomstige traits op een manier die gemakkelijk te repareren is wanneer dat nodig is. We praten ook over hoe je kunt zien wanneer een development een blijvertje is.

26-29-32-b Panorama

Waarom fashionable design vermijden?

Bij CRD zijn we al meer dan 35 jaar bezig met verbouwen in Seattle, en we hebben veel interieurtrends zien komen en gaan. Hier zijn een paar redenen waarom we onze klanten gewoonlijk proberen te sturen naar tijdloos design wanneer dit aansluit bij hun projectdoelen:

  • Geld sparen: Verbouwen is duur en ultra-trendy ontwerpen kunnen heel snel verouderen. Tenzij je de middelen hebt om je interieur opnieuw in te richten en je meubels elke vijf jaar te vervangen, is het moeilijk om je ruimte volledig fashionable te houden.
  • Hulpbronnen besparen: Hoe tijdlozer we onze ontwerpen kunnen maken, hoe langer onze klanten er plezier aan zullen hebben en ze zullen bewaren, en hoe minder afval er zal worden geproduceerd.
  • Stijl: Ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan, hebben hun uithoudingsvermogen meestal niet voor niets verdiend. Het is moeilijk om fout te gaan met een duurzame stijl.

ZIE OOK: Heb ik een binnenhuisarchitect nodig voor mijn verbouwing?

Klassieke witte keuken

Hoe u uw huis toekomstbestendig kunt maken

Terwijl u probeert de juiste balans te vinden tussen fashionable en tijdloos design, is het belangrijk om te beseffen dat uw huis in de loop der jaren zal evolueren. Ongeacht hoe tijdloos het ontwerp dat u kiest, u zult in de loop van de tijd waarschijnlijk wijzigingen willen aanbrengen en een aantal dingen willen bijwerken. De truc is om te kiezen waar om de traits te volgen en waar u neutraal en tijdloos kunt blijven in uw ontwerpkeuzes. Dit is de aanpak die wij graag volgen.

Levensduur

We weten dat de kasten en toonbanken voor uw verbouwing grote gadgets zijn die u waarschijnlijk de komende jaren niet meer wilt veranderen. Deze elementen moeten zorgvuldig worden bewerkt en geselecteerd, zowel voor de toekomst als voor het nu. Verf is heel gemakkelijk te verwisselen en goedkoop, dus kies kasten en aanrechtbladen die prachtig zijn, maar neutraal genoeg om met de meeste verfkleuren te werken.

Stijlcyclus

We weten dat kleuren bijna jaarlijks in en uit gaan. Helderwit is momenteel sizzling, maar uiteindelijk zullen we er genoeg van krijgen en teruggaan naar gebroken wit. Behang was jarenlang dood, maar is nu modieus en stylish. Elementen zoals natuurlijk licht zullen altijd belangrijk zijn voor ons welzijn, dus investeren in grote, kwaliteitsvolle ramen is zeker een gok.

Natuurlijke of recyclebare materialen

Een overweging waar u tijdens de ontwerpfase misschien niet aan denkt, is wat er met de materialen zal gebeuren als u ze uiteindelijk vervangt. Gaan ze naar de stortplaats, of kunnen ze worden gerecycled of opgeknapt, gedoneerd of elders hergebruikt? In plaats van je alleen op traits te concentreren, kun je overwegen om je keuze te baseren op de vraag of een product al dan niet gerecyclede inhoud bevat en of dit in de toekomst gerecycled kan worden. Beter nog, overweeg om te investeren in een product van hogere kwaliteit dat na vijf of tien jaar opnieuw kan worden afgewerkt, zodat het een tweede of derde leven kan krijgen.

Tendencies in Fmeubelen

Dezelfde theorie is van toepassing op zachte goederen, zoals raambekleding, stoffen en meubels. De investering in een kwaliteitsvol designproduct, made in America, kan vaak meer bedragen dan huiseigenaren verwachten. Maar wetende dat u een financial institution van hoge kwaliteit twee of drie keer opnieuw kunt bekleden, is een goed besteed geld. Ga voor een neutrale overgangskleur op grotere stukken en voeg accentlagen toe die kunnen worden veranderd naarmate je stijl evolueert.

Eenvoud

Als het gaat om een ​​ontwerp dat lang meegaat, hebben strakke, eenvoudige lijnen de neiging veel sierlijker te verouderen dan sierlijke ontwerpen. Dit geldt voor kasten, armaturen, bekleding en andere ontwerpelementen.

ZIE OOK: Tijdloze ontwerpen van CRD

_DSC3773-4 - 966px

De beste plekken om de nieuwste traits in je huis te verwerken

Zelfs als u tijdloos design belangrijk vindt, wilt u waarschijnlijk toch enkele van de nieuwste traits in uw interieurontwerp integreren. Hier zijn enkele van de meest praktische plekken om een ​​fashionable stijl te introduceren.

  • Verlichting: Fashionable verlichtingsarmaturen kunnen veel doen om een ​​kamer stijlvol en nieuw te laten aanvoelen. Gelukkig zijn ze meestal heel eenvoudig te vervangen als de stijl verandert. Tafel- en vloerlampen zijn het gemakkelijkst te vervangen, maar zelfs bedrade armaturen kunnen vrij eenvoudig worden vervangen.
  • Vloerkleden: Bij het opfrissen van de vloer is het veel goedkoper en eenvoudiger om een ​​voorheen fashionable vloerkleed te vervangen dan om het ingebouwde vloermateriaal eronder te vervangen.
  • Muren: Hier is een geweldige plek om uw interieur met een relatief goedkope verfbeurt te updaten naar het nieuwste kleurenpalet. Als je voor duur behang kiest, kies dan voor een neutraler patroon of bewaar het voor een heel kleine ruimte, zoals een muur van je damestoilet.
  • Accenten: Kies over het algemeen de kleinste en minst dure gadgets die de traits van vandaag weerspiegelen. Denk aan kleine meubelstukken, zoals fauteuils of voetenbankjes, beeldhouwwerken, containers, plantenpotten, kussens en dergelijke.

Volgende stappen

De ontwerpmedewerkers van CRD zijn specialists in het begeleiden van klanten door het ontwerpproces en zijn hier om u te helpen het perfecte ontwerp te vinden waar u vele, vele jaren van kunt genieten. Als u meer wilt weten over onze diensten op het gebied van interieurontwerp en architectuur, kunt u ons uw challenge vertellen door ons formulier in te vullen Contact Formulier.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here