Home Cultuur LeBron’s Rolex Yacht-Grasp druipt absoluut van de diamanten

LeBron’s Rolex Yacht-Grasp druipt absoluut van de diamanten

0
LeBron’s Rolex Yacht-Grasp druipt absoluut van de diamanten


Gezien zijn standing als een van de meest stijlvolle spelers in het basketbal, is het geen verrassing dat de horlogecollectie van LeBron James zowel enorm is als vol met stukken die wij stervelingen moeilijk in handen zouden kunnen krijgen. (Zien hier, hierEn hier.) Het gezicht van Louis Vuitton’s nieuwste herenkledingcampagne onder leiding van PharrellKing James brengt voortdurend de kleermakers- en horologische hitte met zich mee – en dit alles terwijl hij de topscorer aller tijden in de geschiedenis van de NBA blijft.

Ronald Martinez/Getty Pictures

Bij de wedstrijd tussen Browns en Rams afgelopen zondag werd hij gespot met wederom een ​​uitstekend horloge: Rolex Yacht-Grasp 40 ref. 126655. De Jacht-meesterdat in 1992 debuteerde, is een soort verheven versie van de Onderzeeër geïnspireerd door de jachtwereld. Met zijn bidirectionele Cerachrom-ring van 60 minuten zou het anders kunnen worden verward met het beroemde duikhorloge van het merk, maar de configuraties van edelmetaal (en titanium), optionele rubberen armbanden en speciale wijzerplaten onderscheiden het.

De ref. 126655, gevat in Everose-goud en gecombineerd met een rubberen Oysterflex-band, is verkrijgbaar met een sportieve zwarte wijzerplaat, maar dat is niet de optie waar Bron voor opkwam. Het specifieke voorbeeld van James heeft een sprankelende, pavé-diamanten wijzerplaat die mogelijk zonlicht terug de ruimte in zou kunnen reflecteren, het is zo verdomd glanzend. Met zijn aangebrachte, lichtgevende uurgrafieken, Mercedes-handset en datumvenster op 3 uur is het nog steeds duidelijk herkenbaar als een Rolex-sporthorloge, alleen met een luxe twist. Natuurlijk kun je met dit horloge gaan zwemmen – het is tenslotte waterbestendig tot 300 meter – maar als je het op een stadionstoel om de pols van een van de beroemdste atleten ter wereld legt, schittert het echt.

Het opvallende aan dit exemplaar is dat het een fabriekshorloge is; zichtbaar op de Rolex-websitezijn (theoretisch) ter wereld voor iedereen met $ 46.600 (en een lange geschiedenis bij hun geautoriseerde supplier) om te pakken te krijgen. James lijkt zowel catalogus- als niet-catalogusstukken te omarmen, dat wil zeggen stukken waarvan de verkoop beperkt is en die niet worden gepubliceerd; dit zijn typisch stukken van hoge edelstenen, zoals het ‘Eye of the Tiger’ Daytona dat je eerder om zijn pols zag eerder dit jaar.

Met een collectie die Rolex-sporthorloges omvat, gekke stukken van Richard Mille, zwarte keramiek Royal Oaks, en meer, James heeft zijn horologische bonafide ruimschoots bewezen. Het enige wat hij nu hoeft te doen is met Pharrell samenwerken aan een La Fabriques du Temps-geproduceerd Louis Vuitton-horloge. Nu Dat zou een samenwerking voor alle leeftijden zijn.

Taylor Heuvel

Cartier Santos Dumont van Robert Downey Jr

Je kunt altijd op RDJ rekenen voor een goede horologische vertoning – ik bedoel, wie gaat er nog meer naadloos over van een redelijk standaard tarief zoals de TAG Heuer Monaco naar een vloeistofgevulde HYT? De Ijzeren man ster schudde de zaken deze week nog verder op toen hij een uitstekende (en zeer zeldzame) Cartier Santos-Dumont voor het Academy Museum Gala in Los Angeles. Een current debuut van het afgelopen jaar Watches & Wonders-show in Genève, de ref. CRWGSA0053 heeft een 31,5 mm gelakte bordeauxrode kast gecombineerd met een zilveren wijzerplaat met Romeinse cijfers en een bijpassende rode robijnrode cabochonkroon. Aangedreven door een ultradun, met de hand opgewonden uurwerk, is het een opvallende kijk op een historisch belangrijk horloge – en het perfecte accessoire voor een acteur die zo aangrijpend en onvoorspelbaar is als Downey.

Gabe Ginsberg/Getty Pictures

Mark Wahlbergs Rolex Cosmograph Daytona

Rolex gemaakt subtiele updates tot zijn bijna onmogelijke probleem Kosmograaf Daytona chronograaf voor zijn 60-jarig jubileum dit jaar, inclusief kleine wijzigingen aan de uurmarkeringen en (voor het eerst sinds 2000) een nieuw uurwerk. Wahlberg was er duidelijk snel bij om een ​​toewijzing van de ‘panda dial’-variant, met referentie 126500LN, veilig te stellen. Met zijn 40 mm Oystersteel-stalen kast, zwarte Cerachrom-ring, chronograaf met drie registers en bijpassende Oyster-band is de moderne Daytona een van de greatest draagbare en mooiste horloges op de markt. Walhberg, een bekende Rolex-verzamelaarheeft een flink aantal klassieke modellen van de Crown in zijn collectie, maar dat weerhoudt hem er niet van om uit te breiden naar andere merken, inclusief Patek.

Tristan Fewings/Getty Pictures

Patek Philippe Nautilus-ref. van Henry Golding. 5711

Het is alweer een minuut geleden dat we een 5711 in het wild hebben gezien, maar dat doet niets af aan het bijzondere belang van deze meest gewilde (niet meer leverbare) referentie van Patek Philippe. Gespot om de pols van Gekke rijke Aziaten hartenbreker Hendrik Gouding op het Crimson Sea Worldwide Movie Competition in Jeddah ontstond het luxe sporthorloge Nautilus in 1976 uit de geest van de beroemde Zwitserse ontwerper Gérald Genta. De 40 mm ref. werd in 2021 stopgezet door Patek-baas Thierry Stern. 5711 werd opgevolgd door de 41 mm ref. 5811 in 2022 – maar dat heeft de vraag naar de eerste niet verminderd, die ongeveer begint $ 90K op reseller Chrono24.com. Vergulden, een bekende horlogefanaatdraagt ​​hem uitzonderlijk goed.

Kevin Winter

Alpine Eagle Frozen van Charles Melton

Amerikaanse acteur Charles Melton was naast RDJ ook aanwezig op het Academiemuseumgala van 2023, maar droeg een erg ander horloge. De Mei december ster werd gezien in een Chopard Alpine Eagle Frozen, een volledig ijskoude versie van het luxe sporthorloge van het merk dat in 2019 debuteerde. Het horloge wordt aangedreven door een chronometer-gecertificeerd automatisch uurwerk en is gehuld in 18K witgoud en druipt er van af. diamanten – meer dan zeven karaat waard, om precies te zijn. De Alpenarend line, een spirituele opvolger van de St. Mortiz-collectie uit de jaren 80, is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en stijlen, en het merk maakt op zijn web site geen onderscheid tussen heren- en damesmodellen. Melton’s horloge, met een afmeting van 36 mm, is ideal voor elke pols.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here