Home Verbouwing Ideeën en suggestions voor een slaapkamer op de zolder om u te helpen uw ruimte te stylen – Rated Folks Weblog

Ideeën en suggestions voor een slaapkamer op de zolder om u te helpen uw ruimte te stylen – Rated Folks Weblog

0
Ideeën en suggestions voor een slaapkamer op de zolder om u te helpen uw ruimte te stylen – Rated Folks Weblog


Heeft u een zolder die u wilt ombouwen tot een additional slaapkamer? We zijn hier om u te helpen inspireren met enkele van de populairste ideeën voor slaapkamer op de vliering van dit jaar en de beste suggestions om u te helpen het interieurontwerp van een loft onder de knie te krijgen.

Of je nu voor een bohemian stijl of een meer minimalistisch interieur gaat, de meeste lofts hebben een aantal zaken gemeen (lage plafonds en weinig natuurlijk licht) die met de juiste designtips aangepakt kunnen worden.

Wanneer u klaar bent om uw nieuwe slaapkamer op de vliering te gaan stylen, neem dan contact op met een van onze ervaren vakmensen om een ​​offerte aan te vragen.

VIND EEN LOKALE HANDELSPERSONEEL

Afbeelding van een slaapkamer op de vliering met roze kussens en houten vloeren

Hoe regel je meubels in een slaapkamer op de vliering?

Een van de belangrijkste aspecten waarmee u rekening moet houden om uw nieuwe slaapkamer op de vliering goed te ontwerpen en stylen, is hoe u met de ruimte die u heeft, kunt omgaan. Dit komt omdat lofts doorgaans lage plafonds en lastige hoekjes hebben, waardoor het lastig kan zijn om meubels op een optimale manier te plaatsen.

Om u hierbij te helpen, moet u:

 • Meet de afmetingen van uw zolder, inclusief de lengte, breedte en hoogte van het plafond. Dit zal u helpen bij het kopen van meubels voor uw loft
 • In ruimtes met lage plafonds kiest u voor lage meubels, zoals salontafels en banken, om de ruimte te openen en te voorkomen dat deze krap aanvoelt. Je kunt ook hoogslapers krijgen die doelbewust laag bij de grond zijn.
 • Creëer een duidelijk pad in uw zolder vanaf de ingang naar het midden van de ruimte om te voorkomen dat de kamer rommelig aanvoelt
 • Gebruik aan de muur gemonteerde meubels om vloerruimte vrij te maken en krappe hoeken optimaal te benutten
 • Houd het ontwerp minimalistisch om te voorkomen dat de ruimte druk aanvoelt

Voordat u begint, raden wij u aan zones in uw zolder te definiëren, bijvoorbeeld voor slapen, werken en ontspannen, zodat u uw loftontwerp kunt gaan plannen met een duidelijk beeld van hoe u wilt dat de ruimte wordt gebruikt.

Wij raden u ook aan om onze te bekijken slimme ontwerpoplossingen voor kleine woningen weblog voor meer suggestions over ruimtebesparende oplossingen.

Afbeelding van een slaapkamer op de vliering met grote dakramen

Hoe richt je een slaapkamer op de vliering in?

Professional-tip nr. 1

Gebruik vloerkleden om ‘plekken’ in uw zolder te creëren. Vloerkleden scheiden een ruimte visueel af en kunnen het gemakkelijker maken om aparte zones in uw zolder te creëren.

Professional-tip #2

Benut de verticale ruimte optimaal door kasten, opbergers en gemonteerde planken toe te voegen, zodat u uw spullen georganiseerd kunt houden en weg van het vloeroppervlak.

Professional-tip #3

Probeer verschillende arrangementen uit. We raden u aan een paar verschillende indelingen voor uw zolder uit te proberen, zodat u kunt visualiseren wat het beste in uw ruimte zou werken.

Afbeelding van een slaapkamer op de vliering met houten vloeren en dakraam

Waar moet ik mijn mattress plaatsen in mijn slaapkamer op de vliering?

Waar u uw mattress in uw nieuwe slaapkamer op de vliering plaatst, is de belangrijkste overweging die u moet maken, aangezien uw mattress waarschijnlijk het grootste meubelstuk in de kamer zal zijn.

Sommige mensen kiezen ervoor om hem op de laagste plaats van het plafond te plaatsen, omdat hij ruimte opent in andere delen van de zolder waar hij gemakkelijker te verplaatsen is. Aan de andere kant heeft het omgekeerde ook tal van voordelen. Het is bijvoorbeeld gemakkelijker om in en uit het bedgedeelte te bewegen als het op een plek met een hoog plafond staat. We hebben de voor- en nadelen hier voor u samengevat:

Laag plafond voor mattress Hoog plafond voor mattress
Pluspunten Gezelligheid: creëert een intiem en gezellig slaaphoekje. Bewegingsgemak: biedt meer hoofdruimte voor consolation.
Ruimteoptimalisatie: maakt het mogelijk om hogere plafonds voor andere doeleinden te gebruiken. Veelzijdigheid: biedt een veelzijdige ruimte met een lager plafond.
Visueel belang: voegt visueel belang toe door een distinction te creëren tussen hoge en lage plafonds. Betere luchtcirculatie: warmte stijgt, waardoor het comfortabeler is bij heat weer.
Nadelen Beperkte hoofdruimte: verminderde hoofdruimte bij het in- en uitstappen, mogelijk oncomfortabel voor langere personen. Minder gezellig: het slaapgedeelte kan minder intiem en gezellig aanvoelen.
Moeilijkheidsgraad: kan worden bereikt by way of een ladder of smalle lure, wat minder handig kan zijn. Visuele continuïteit: het is mogelijk dat het ontwerpdoel van de loft, namelijk het benadrukken van het distinction in plafondhoogte, niet wordt bereikt.

Als u eenmaal besloten heeft, kunt u een klusjesman inhuren om u te helpen bij het installeren en inrichten van uw nieuwe hoogslaper.

VIND EEN LOKALE HANDYPERSON

Afbeelding van een slaapkamer op de vliering met een groot bed met roestkleurige lakens

Hoe kies ik de juiste verlichting voor mijn hok?

Vaak hebben lofts niet veel natuurlijk licht omdat ze geen ramen hebben en lage plafonds hebben waardoor de ruimte krap en donker aanvoelt. Om dit aan te pakken, kunt u:

 • Krijgen dakramen geïnstalleerd om natuurlijk licht te introduceren
 • Verf de muren in lichte tinten zoals wit of beige om de ruimte helderder en groter te laten lijken
 • Ontvang een elektricien om heldere kunstverlichting te installeren, evenals een reeks verschillende sfeerverlichting om u te helpen sfeer te creëren in uw loft
 • Hold spiegels rond de ruimte (spiegels reflecteren licht en kunnen een kamer groter laten lijken)

Een elektricien kan u helpen bij het kiezen van de perfecte verlichting voor uw zolder. Vraag vandaag nog een offerte aan om aan de slag te gaan.

VIND EEN LOKALE ELEKTRICIEN

Hoe maak je een slaapkamer op de vliering privé?

Misschien bent u van plan een multifunctionele zolderruimte te creëren met zowel een slaapkamer als een woonruimte. Dan vraagt ​​u zich waarschijnlijk af hoe u toch voldoende privateness kunt creëren in het slaapgedeelte van uw zolder.

Hier zijn een paar suggestions om u te helpen een privéslaapkamer op de vliering te creëren:

 1. Installeer gordijnen, luifels of stoffen panelen rond het mattress
 2. Koop scheidingswanden om verschillende delen van de zolder van elkaar te scheiden
 3. Hold stoffen panelen aan uw plafond rond elke kant van het mattress
 4. Scheid de ruimte met grote planken of boekenkasten die ook dienst doen als opbergruimte
 5. Hold groen en planten rond het mattress om een ​​zekere mate van privateness toe te voegen en zo een natuurlijk gevoel voor uw zolder te creëren

Zorg er altijd voor dat u zowel esthetiek als functionaliteit in overweging neemt. Welke screeningsmethode u ook kiest, deze moet qua kleur en stijl passen bij de inrichting van uw loft.

Hulp nodig bij het installeren van uw nieuwe privacymaatregelen? Neem contact op met een plaatselijke klusjesman om aan de slag te gaan.

VIND EEN LOKALE HANDYPERSON

Afbeelding van een zolderraam met twee grote velux dakramen

Als u erover denkt om van uw zolder of zolder een nieuwe slaapkamer te maken, dan wilt u zich concentreren op het vinden van de juiste plek om uw mattress te plaatsen en tegelijkertijd de ruimte en het licht te optimaliseren.

Als u erover denkt om een ​​zolderverbouwing te krijgen, bekijk dan onze Kostenoverzicht zolderverbouwing voor meer informatie over prijzen. Heeft u al een loft, maar is deze nog niet bewoonbaar? Lees dan onze weblog op uw hok klaarmaken voor dagelijks gebruik.

Klaar om uw loft te ontwerpen? Dat geldt ook voor onze vakkundige vakmensen. Vraag vandaag nog een offerte aan en ga aan de slag om van uw zolder een prachtige nieuwe slaapkamer te maken.

VIND EEN LOKALE HANDELSPERSONEELLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here