Home Cultuur Hoe u op de resetknop drukt deze Mercurius retrograde

Hoe u op de resetknop drukt deze Mercurius retrograde

0
Hoe u op de resetknop drukt deze Mercurius retrograde


Pas op, need Mercury is weer bezig met zijn lastige zaken. Ja, Mercurius maakt zich op voor een nieuwe retrograde, dus het is tijd om je exen te blokkeren, die kalenders nog eens te controleren en de zaken in een langzamer tempo aan te pakken. Als je je sinds 26 november een beetje slecht voelt, geef het dan de schuld aan Mercurius die zijn retrograde schaduwperiode ingaat. Dit is als een soort opwarmertje, waarbij we een voorproefje krijgen van waar we tijdens de actual deal aan moeten werken. Mercurius gaat op 12 december retrograde en blijft daar tot 1 januari.

Dus, wat is de deal met Mercurius retrograde? Deze kosmische gebeurtenis vindt plaats wanneer de planeet achteruit lijkt te bewegen in de nachtelijke hemel en astrologische punten raakt die hij onlangs is gepasseerd. Je kunt misschien wat spanningen en uitdagingen tegenkomen, maar het is in wezen een tijd om op de rem te trappen, na te denken over je dagelijkse leven en je te verdiepen in enkele van de belangrijkste particulars ervan.

Mercurius regeert communicatiepatronen, mentale focus, mind, technologie en alledaagse activiteiten zoals omgaan met verkeer of boodschappen doen. Dus ook al raak je misschien geïrriteerd door de kleine minpuntjes van het leven, laat het je dag niet verpesten. Schrijf in plaats daarvan die frustraties op. Mercurius spoort je aan om een ​​rode draad te ontdekken die wat further aandacht en focus nodig heeft om vooruit te komen.

Deze Mercurius retrograde begint in Steenbok en eindigt in Boogschutter, wat ons een dubbele dosis leren en groei biedt. In Steenbok kan de planeet van communicatie drama veroorzaken op het werk of in zakelijke transacties. Hoewel Mercurius in Steenbok meestal direct is, kan de retrograde invloed ervoor zorgen dat het te laborious of te bekrompen overkomt. Neem deze tijd om de beperkende aard van uw communicatie te evalueren en vraag u af of u zich aan onnodige formaliteiten houdt.

Tegen het einde van de retrograde betreedt Boogschutter het podium, wat voor een lichtere sfeer zorgt. Bereid je voor op mogelijk rommelige en spontane interacties die je wereldbeeld op de proef stellen. Mensen zijn misschien minder gefilterd en uiten botweg hun meningsverschillen. Bedenk dat Mercurius in Boogschutter doorgaans optimistisch en vooruitstrevend is, dus zorg ervoor dat deze gesprekken tot expansie leiden. Ga de uitdaging aan om uw perspectief te verbreden en te voorkomen dat u te klein denkt. Verlies de hoop niet: steun op de zegeningen en kansen van het leven voor meer meelevende en ruimdenkende verbindingen.

Laten we nu eens in een teken-voor-teken-horoscoop duiken. Vergeet niet om uw rijzende teken en de zon te controleren voor de meest nauwkeurige meting!

Ram

Zet je schrap, need deze Mercurius retrograde zou wel eens de werkpot voor je kunnen roeren. Het kan zijn dat u te maken krijgt met miscommunicatie, dubbele boekingen en het gevoel heeft dat uw harde werk niet de erkenning krijgt die het verdient. Maar vrees niet! Jouw successen tellen nog steeds. Kijk aan het eind van de maand naar de sterren voor advies over het veranderen van je perspectief. Hoe kun je het gebruikelijke doorbreken en ervoor zorgen dat je op het juiste levenspad zit? Je heersende planeet, Mars, staat aan jouw kant en wakkert die avontuurlijke geest in jou aan. Laat het u begeleiden tijdens uw persoonlijke reis na de retrograde. Dit is jouw kans om de boel op te schudden en een nieuwe aanpak te omarmen. Het opnieuw evalueren van carrièreplannen is geweldig in deze tijd, maar beperk je perspectief niet!

Stier

Deze Mercurius retrograde is gearriveerd om tot enig onderzoek van de ziel te komen. Het is jouw kans om je persoonlijke overtuigingen te onderzoeken en te kijken of ze je ervan weerhouden de juiste inspanning te steken in de dingen en mensen die er echt toe doen. Waarom duik je niet in een boeiend nieuw boek of verken je een podcast waar je nog nooit naar hebt geluisterd? Bekijk de wereld door verschillende lenzen en verbreed je horizon. Tegen het einde van de retrograde zul je merken dat je de financiën, investeringen en gedeelde ervaringen opnieuw evalueert met degenen die je het dichtst bij je hart staan. Het gaat erom dat u ervoor zorgt dat uw inspanningen om de juiste reden op de juiste plaats terechtkomen! De heerser van uw horoscoop, Venus, is ter plaatse en spoort u aan om op de steun van anderen te leunen. Aarzel niet om hulp te vragen of een nieuw perspectief te zoeken bij iemand van buitenaf. Tijdens dit kosmische avontuur draait het allemaal om samenwerking en gedeelde visies!

Tweeling

Maak je klaar, need jouw heersende planeet staat op het punt een tijdje de cha-cha te doen. Maar geen zorgen, je bent hier inmiddels praktisch een skilled in, toch? Natuurlijk, de dingen kunnen een beetje raar aanvoelen, maar Mercurius retrogrades zijn als je kosmische resetknop, die je de kans geeft om op te laden en de boel opnieuw te beginnen. Deze retrograde kan de pot in uw gedeelde financiën en investeringen in beweging brengen, dus het is tijd voor een geldcheck. Zorg ervoor dat uw moolah op de juiste plaatsen staat. En raad eens? Tegen het einde van deze retrograde kunnen je relaties misschien een eigen dansje doen. Reduce over het geven en nemen met ‘de ander’ zullen centraal staan, zodat u erachter kunt komen wie u steunt en welke relaties op hun beloop zijn. Laat u niet te veel beïnvloeden en buig niet voorover om aan de behoeften van anderen te voldoen. Maak in plaats daarvan van deze gelegenheid gebruik om van de mensen om u heen te leren hoe u zich moet gedragen en hoe u door de wendingen van het leven kunt navigeren. Het draait allemaal om groei, Tweeling!

Kanker

Zet je schrap, need deze Mercurius retrograde begint in je zusterteken, Steenbok, en is klaar om de relatiepot een beetje te beroeren. Het kan zijn dat u zich een beetje verkeerd begrepen voelt of dat de verbindingsdraden in de struggle zijn. Wees niet bang: het is slechts een kosmisch duwtje in de rug om je relaties onder de loep te nemen. Neem even de tijd om na te denken over de bedoelingen achter uw verbindingen. Zijn ze zo betekenisvol en impactvol als je denkt? Laten we tegen het einde van deze retrograde een spelplan opstellen om consistente en routinematige manieren te vinden om de relaties te koesteren die je ziel echt voeden. Je bent van nature een gever, maar met dat goede karakter kun je de neiging hebben om jezelf te veel te geven. Het is tijd om ervoor te zorgen dat je op dit second prioriteit geeft aan de juiste relaties en die sociale vaardigheden naar een hoger niveau tilt, Kreeft!

Leeuw

Jij bent het middelpunt van het feest, vol bombastische energie, maar het is tijd om het gaspedaal los te laten en je dagelijkse sleur eens over te doen. Met de zon als je kosmische leider, voel je misschien een onmiskenbare drang om naar buiten te treden en je ruimte te bezitten – en meid, dat zou je absoluut moeten doen! Maar voordat je je fantastische zelf loslaat, moet je even wachten. Het is de hoogste tijd om ervoor te zorgen dat u voor nummer één zorgt. Misschien wordt ik eindelijk geconfronteerd met die vervelende slechte gewoonte of geef ik je woonruimte de Marie Kondo-behandeling. Waar de kosmische bezem ook veegt, zorg ervoor dat uw natuurlijke opwinding en aptitude u niet afleiden van het gladstrijken van eventuele hobbels in uw dagelijks leven. Schijn voort, Leo, maar met een kant van zelfzorg!

Maagd

Je hebt eerder de Mercurius retrograde-drukte gedaan, omdat je de door Mercurius geregeerde ster bent die je bent. Maar deze retrograde is als je kosmische cheerleader en spoort je aan om die passies weer aan te wakkeren en je vrolijke groove te vinden. Houd gedurende deze tijd je ogen open voor een hernieuwde verbinding met je passies of de ontdekking van nieuwe passies waarvan je niet wist dat ze bestonden. Vraag jezelf af: welke stappen kan ik ondernemen om deze gelukstrein in mijn leven te laten rijden? Maar let op, terwijl de retrograde ten einde loopt, pas op voor mogelijke botsingen met dierbaren en familie. Nu de feestdagen voor de deur staan, zou Mercury voor wat drama op het thuisfront kunnen zorgen. Houd die coole Maagd-sfeer huge en laat de goede tijden rollen.

Weegschaal

Deze retrograde is een biggie en spoort je aan om diep in zaken van het gezins- en gezinsleven te duiken. Nu Mercurius achteruit wandelt van Steenbok naar Boogschutter, draait jouw kosmische opdracht helemaal om finesse in communicatie. Navigeren door dit openbaar vervoer kan een beetje lastig zijn, vooral als het je hart en huis raakt. Jouw uitdaging is om bewust te zijn van de manier waarop je je boodschap overbrengt. We weten dat je een geest hebt die kan overdenken en overanalyseren, dus laten we het eens terugdraaien. Bedenk hoe uw doordachte benadering soms uw vermogen kan belemmeren om volledig open en begripvol te zijn tegenover uw dierbaren. Wees reëel, wees eerlijk, maar strooi er een flinke dosis empathie over. Erken dat de emoties in deze tijd hoog kunnen oplopen, en uw uitstekende vaardigheden op het gebied van conflictoplossing zullen van cruciaal belang zijn. Geduld is een schone zaak!

Schorpioen

Met deze retrograde ga je een geestverruimende reis tegemoet, lieve Schorpioen. Tijdens dit traject kun je de drang voelen om je overtuigingen uit te dagen en diep in een soort intellectuele stimulatie te duiken. Of dat nu gaat om lezen, boeiende gesprekken voeren, podcasts beluisteren of zelfs een pittige masterclass volgen: ga ervoor! De kosmos geeft je de kans om die hersenspier te buigen. Zeker, de kleine minpuntjes van het leven kunnen proberen de schijnwerpers te stelen: zoekgeraakte sleutels, recordsdata, noem maar op. Maar bij deze transit gaat het erom ervoor te zorgen dat u rotsvast in uw overtuigingen staat. Het gaat over het waarderen van de krachtpatser die jouw geest is, en het herkennen van hoe deze jouw wereld vormgeeft. Dus laat die intellectuele vonken vliegen en eer de magie die je geest in het materiële rijk weeft.

Boogschutter

Bereid je voor op een financiële diepe duik tijdens deze Mercurius retrograde – beschouw het als een kosmische budgetteringssessie! Tijd om jezelf de vraag te stellen: heb je een beetje te veel uitgegeven of misschien achtergehouden waar je dat niet zou moeten doen? Zijn er gebieden waar u kunt bezuinigen op de overmatigheid? Laten we het opsplitsen, mijn vriend. Neem een ​​adempauze om uw persoonlijke financiën te beoordelen. Wat heb je de laatste tijd gewaardeerd en geprioriteerd? Deze kosmische pauze is cruciaal om uw geldzaken onder controle te krijgen. Terwijl de retrograde ten einde loopt, geven de sterren je een duwtje in de rug om in de spiegel te kijken en na te denken over je persoonlijke groei en volwassenheid. Je wordt geregeerd door Jupiter, en dat optimisme van jou is een fantastische superkracht. Vergeet niet om het niet in zelfgenoegzaamheid te laten afglijden. Blijf op uw hoede voor wat echt belangrijk voor u is, en laat dit niet door de kieren glippen.

Steenbok

Deze Mercurius retrograde is als een kosmische schijnwerper op je gericht en spoort je aan om je opnieuw te verbinden numero uno-ja, dat ben jij! Als Mercurius in je bord hangt, kan het lijken alsof alle ogen op jou gericht zijn, en dat zou de zelfkritische sfeer een beetje kunnen versterken. Tijd om op pauze te drukken en ervoor te zorgen dat je in lijn leeft met je ware zelf. Ik weet dat je geregeerd wordt door Saturnus, de krachtpatser van ambitie, maar hier is de thee: overdrijf het niet. Zorg ervoor dat uw prestatiegerichte karakter in harmonie is met uw kernwaarden. Naarmate de retrograde nadert, kunnen je dromen ‘s nachts wat further levendig worden. Omarm de eigenzinnigheid en ontdek hoe jouw minder logische kant inspiratie kan opwekken. Je geest is een krachtpatser, maar wees niet bang om de uitschakelaar in te drukken en jezelf zo nu en dan door de ether te laten zweven.

Waterman

Deze Mercurius retrograde is een kosmische uitnodiging om dat derde oog te openen en diep in je spirituele centrum te duiken. Je bent van nature een slimme en rebelse ziel, maar raad eens? Het is tijd om wat structuur of routine in dat vrijgevochten hart van je te brengen. Omarm de stilte en stilte, mijn vriend. Ga zitten en luister naar wat je gevoel je influistert. Het is een gamechanger, geloof me. Om je af te stemmen, wil je misschien een ritueel of oefening volgen om je te helpen die meditatieve sfeer aan te boren. Terwijl de retrograde afloopt, zul je waarschijnlijk de drang voelen om opnieuw contact te maken met anderen na deze diepe duik in je geest. Schroom niet en deel de wijsheid die u heeft opgedaan over wat uw geloofsgevoel voedt tijdens deze kosmische ontmoeting. Het is een reis die de moeite waard is.

Vissen

Maak je klaar voor een fantastische retrograde waarin alles draait om het voorbereiden van je samenwerkingen in 2024. Zeker, retrogrades kunnen een beetje lijken op kosmische verkeersdrempels, waardoor de zaken een beetje uit de koers raken. Maar Raad eens? Omdat deze vlak voor het nieuwe jaar plaatsvindt, is het voor jou een hemels teken om serieus na te denken over je langetermijndoelen. Neem deze tijd om uw grote dromen en ambities voor te stellen. Wat staat er voor jou aan de horizon? Het mooie van deze retrograde is de kans die het biedt om contact te maken en samen te werken met vrienden, collega’s of groepen die jouw ideeën delen. Laat je fantasie de vrije loop en sta open voor wisselende verhalen die aansluiten bij jouw meer dan levensgrote visie. Wees niet bang om naar de sterren te reiken! Deze retrograde is jouw kans om de foundation te leggen voor een aantal werkelijk kosmische samenwerkingen in het komende jaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here