Home Geschiktheid Groepsrit zuidwaarts naar Gilroy – BionicOldGuy

Groepsrit zuidwaarts naar Gilroy – BionicOldGuy

0
Groepsrit zuidwaarts naar Gilroy – BionicOldGuy


Deze week reed mijn groep de heuvels in ten zuidoosten van Morgan Hill richting Gilroy. We namen de prachtige Burchell Street tot het einde bij de Hecker Move-snelweg. Nadat we de snelweg waren overgestoken (voorzichtig vanwege potentieel snel verkeer) pakten we het fietspad op dat naar het Gilroy Sports activities-complex leidt, langs de Uvas Creek-reservaat onderweg. We hebben er een uitstapje doorheen gemaakt Kerstheuvelpark, waar ik al jaren niet meer was geweest. Ik was vergeten hoe leuk het was. Nadat we het sportcomplex hadden bereikt, namen we de Santa Teresa Boulevard terug naar Morgan Hill en lunchten we, voor iets meer dan 30 mijl rijden.

De volgende dag had ik een boodschap in Gilroy, dus nam ik mijn e-bike op een directere route over de snelweg van Monterey. Hoewel dit druk kan zijn, is het toch veilig vanwege een brede berm en fietspad. Het was behoorlijk rustig en aangenaam op het second dat ik ging. Mijn e-bike heeft 3 ondersteuningsniveaus. Ik had het in 2 op weg naar beneden en was binnen 47 minuten bij mijn boodschap. Ik ontdekte een ander fietspad dat ik nog niet kende, ongeveer 2,5 kilometer lang langs een kanaal. Op de terugweg had ik nog voldoende batterij over, dus probeerde ik er 3 (ook wel “turbo” genoemd), en haalde het in een snelle en leuke 37 minuten. Dit zou ongeveer 40 minuten met de auto hebben geduurd, maar ik zou niet hebben getraind of er zo van genoten.

Enkele van de vele gigantische sequoia’s die bloeien in Christmas Hill ParkLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here