Home Meubilair ErgoAV introduceert innovatieve monitor-bureaubeugels met geïntegreerd dockingstation

ErgoAV introduceert innovatieve monitor-bureaubeugels met geïntegreerd dockingstation

0
ErgoAV introduceert innovatieve monitor-bureaubeugels met geïntegreerd dockingstationMeubelwereldnieuwsbureau op 12/5/2023


ErgoAV, een pionier op het gebied van ergonomische kantooroplossingen, heeft zijn nieuwste toevoeging aan de markt onthuld, de bureausteunen voor één en twee monitoren met ingebouwd dockingstation, ontworpen om connectiviteit en ergonomie in hedendaagse werkruimtes te stroomlijnen.

Deze ultramoderne steunen bieden een overzichtelijke oplossing door een dockingstation rechtstreeks in de foundation van de houder te integreren. Deze integratie beschikt over essentiële poorten, waaronder USB-A, USB-C, Ethernet met snelheden tot 1Gbps, 4k HDMI en een ingangsvermogen van 75 W. Het ontwerp belooft een opgeruimde en efficiënte werkplek met slechts één kabelaansluiting, dankzij de USB-C interface. De gasveerarm zorgt voor een soepele aanpassing van monitoren, ondersteunt schermformaten tot 34 inch en gewichten tot 22 pond.

Invoice Pantaleo, Vice President Gross sales bij ErgoAV, benadrukt de toewijding van het bedrijf aan het verbeteren van de productiviteit en gezondheid op de werkplek. “Onze focus op aanpassingsvermogen, connectiviteit en premium design komt duidelijk naar voren in deze steunen, waarmee we onze belofte demonstreren om de ergonomische omstandigheden voor onze klanten te verbeteren”, aldus hij.

Ga voor meer informatie over de monitorbureaubeugels met ingebouwd dockingstation en andere ergonomische oplossingen aangeboden door ErgoAV naar www.ergoav.com.


Over ErgoAV

ErgoAV is een toonaangevende leverancier van ergonomische oplossingen voor moderne werkplekken en biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de gezondheid, het consolation en de productiviteit te bevorderen. De producten omvatten zit-sta-bureaus, monitorarmen, tv-beugels, AV-meubels en meer, ontworpen om gebruikers te helpen slimmer te werken, niet tougher. ErgoAV streeft naar het leveren van producten van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice, waardoor de tevredenheid en het welzijn van haar klanten wordt gegarandeerd. Voor meer informatie bezoek www.ergoav.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here