Home Renovatie van huizen Een monumentale coöp-loftrenovatie verbijstert met Braziliaans kwartsiet

Een monumentale coöp-loftrenovatie verbijstert met Braziliaans kwartsiet

0
Een monumentale coöp-loftrenovatie verbijstert met Braziliaans kwartsiet


Geïnspireerd door de glazen vergaderruimtes in het vorige kantoorgebouw van Courtney, besloten ze het idee een nieuwe bestemming te geven en een speelkamer te creëren voor de kinderen, Isla en Holly. Deze kamer van glas en staal, met schuifdeuren, definieert niet alleen hun ruimte, maar zorgt ook voor voldoende licht en ouderlijk toezicht.

“Het is zonder twijfel de meest gebruikte ruimte in het appartement geworden. Ik hou van de mogelijkheid om te koken terwijl de kinderen spelen, en het is ook een perfecte plek als we andere ouders en hun kinderen ontvangen. Duurzaamheid was een belangrijk aandachtspunt in de keuken, omdat we veel koken en er rondrennende kinderen zijn.”

Renoveren om te leven, zoeter maken gedijen!

Sweeten biedt huiseigenaren een uitzonderlijke renovatie-ervaring door persoonlijk vertrouwde algemene aannemers aan uw venture te koppelen, terwijl ze deskundige begeleiding en ondersteuning bieden, geheel kosteloos.

Start met uw renovatie

Materialen kiezen met het gezin in gedachten

Als druk jong gezin was het een prioriteit om hoogwaardige materialen te selecteren die de tand des tijds zouden doorstaan. Courtney en Andy besloten om glanzend wit te installeren kasten om het gevoel van luchtigheid te versterken en licht te reflecteren in hun op het noorden gelegen ruimte. Na uitgebreid zoeken vonden ze een opmerkelijk Braziliaans kwartsiet met marmering in zwart, groen en goud, wat warmte en karakter aan de kasten toevoegde. Hoewel dit aanrecht en de keuze voor de backsplash vereiste een grotere investering vooraf, de niet-poreuze aard van deze zeldzame steen maakt hem uiterst vergevingsgezind. Het zonder zorgen kunnen opvegen van verf, gemorste koffie of zelfs rode wijn was internet zo belangrijk als het uiterlijk ervan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here