Home Cultuur Deze iPad-deals zijn goed voor Black Friday (plus nog 5 koopjes waar we op letten)

Deze iPad-deals zijn goed voor Black Friday (plus nog 5 koopjes waar we op letten)

0
Deze iPad-deals zijn goed voor Black Friday (plus nog 5 koopjes waar we op letten)


Kerstinkopers, we hebben er eentje dwell: Amazon heeft (met een beetje hulp van de concurrentie) zojuist een stortvloed aan iPad-deals gelanceerd waarmee je met vreugde namen van je lijst kunt schrappen. Voor de uitstellers onder ons: we zijn hier niet om te oordelen; we zijn hier om u de beste kansen te bieden om een ​​wilde koopje te scoren nu de Black Friday-Cybermaandag koorts is gebroken. Op dit second is het wildste koopje dat onze scherpzinnige dealjagers hebben gezien die van Apple’s meest geschenkbare iPad, waarvan de prijs plotseling kelderde naar het laagste niveau dat we sinds de shoppingblitz na Thanksgiving hebben geklokt.

Appel

iPad (10e generatie) 10,9″

De nieuwste versie van de instap-iPad heeft het vierkante ontwerp van het Professional-model, wat betekent dat hij werkt met de handige magnetisch opladende Apple Pencil. Houd er rekening mee dat 64 GB niet veel is als je van plan bent om programma’s en movies van Netflix enz. te downloaden voor onderweg. Gelukkig is de versie van 256 GB ook in de aanbieding. En dat doe je niet hebben om er een in Barbie roze te kopen, maar waarom zou je dat niet doen?

Appel

iPad (9e generatie) 10,2″

Deze iPad van de oudere generatie is nog steeds een bestseller dankzij de verkoopprijs die te mooi is om waar te zijn. Met een A13 Bionic-chip en Apples Retina-display presteert hij nog steeds gemakkelijk beter dan niet-Apple-tablets.

De iPad (10e generatie) is een 10,9-inch pill in hippe kleuren en met de A14 Bionic-chip van Apple. Als je lieve moeder wel een nieuwe pill kan gebruiken, gebruik dit dan als je signaal om haar een technisch cadeau dat zal je broers en zussen op hun plaats zetten (als je je grootmoedig voelt, kun je zeggen dat het een groepscadeau is). De 10e generatie iPad is niet eens de meest betaalbare iPad die momenteel te koop is: de 10,2″ iPad heeft ook weer de laagste prijs ooit. En voor de mensen op je lijst die het verschil niet kunnen zien tussen een iPad van $ 249 en een iPad van $ 349, waarom zou je niet voor de meer betaalbare optie gaan? Wees gewaarschuwd: we zijn ervan overtuigd dat de laatste pill niet veel langer op voorraad zal zijn.

Deze iPad-deals zijn niet de enige verrassingsuitverkoop dit weekend. Areaware, Nordstrom en Amazon hebben meer geschenkwaardige goederen tegen scherpe prijzen, klaar om vóór Kerstmis te arriveren. (Let op: er is 20% korting op de Rolex van je dromen bij 1st Dibs, als je een cadeautje voor jezelf nodig hebt.)


Nordstrom verrassend verlaagde prijzen voor schoenen en accessoires

Adidas

De suède Gazelle heeft de overtreffende entice van de Samba overgenomen als “Meest waarschijnlijk door iedereen gedragen omdat hij zo goed is.” Grijp een paar met zeldzame korting.

Tijdx

Navi XL horloge met leren band

Een geweldig uurwerk voor minder dan een Benjamin. Scroll naar beneden als je wat meer te besteden hebt aan je horologie.

Nike

De Air Max-lijn van Nike is uiterst comfortabel, of je nu zweet of wandelt.

Een grip op RRL en Hall is te koop bij Huckberry

RRL

Officierscorduroy chinobroek met rechte pasvorm

Zwarte koorden brengen gezellig en stoer samen in één broek.

Flint en Tinder

Het enige karwei waarmee u te maken krijgt, is het vinden van redenen om deze laag niet elke dag te dragen.

Hal

Duck Dye-overshirt in indigo

De breisels van Hall zijn (geliefd bij celebs((https://www.gq.com/story/famous-guys-love-corridor-cardigans), maar mis hun uitstekende shirts en jassen niet.

Hal

Overhemd met lange mouwen en juweelruitjes

Dit geruite overhemd ziet er van dichtbij nog beter uit dankzij de prachtige patronen van Hall.

Dat De KitchenAid keukenmixer is weer in de aanbieding

Keukenhulp

Artisan-serie mixer/keukenrobot van 5 kwart gallon

De favoriete keukenmixer van iedereen is weer te koop bij Amazon, en deze keer is het de Artisan-serie, die wordt geleverd in Instagrambare kleuren zoals aqua sky, blauw fluweel en gedroogde roos.

De classic Rolex van je dromen krijgt 20% korting

Rolex

Submariner 16610 groen Oyster-horloge

1st Dibs verzamelt de beste classic meubels, kunst en sieraden van veilinghuizen en antiquairs over de hele wereld en laat u deze vanaf één website bekijken. En nu krijg je 20% korting op een aantal classic horloges, waaronder, heel toepasselijk, een aantal Rolexen zoals deze knappe Sub.

Jaeger-LeCoultre

Reverso Tribute Moon handmatig opwindbaar horloge met zilveren wijzerplaat

Of misschien bent u op zoek naar iets eleganters?

De magazijnuitverkoop van Areaware eindigt op 11 december

Beseffen

Winkel Areaware’s Warehouse Sale voordat deze eindigt op 11 december. Deze beroemde tafel komt misschien bekend voor bij GQ-lezers.

Beseffen

Misschien kunt u ook uw andere tafels opvrolijken met deze technicolor dienbladenset.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here