Home Relatie De 5 soorten valsspelers en waarom ze voor ontrouw kiezen

De 5 soorten valsspelers en waarom ze voor ontrouw kiezen

0
De 5 soorten valsspelers en waarom ze voor ontrouw kiezen


Kun jij een valsspeler herkennen? Blijkbaar zijn er vijf soorten valsspelers en zeer specifieke redenen waarom ze afdwalen. Maar laten we eerst eens ingaan op een recente het vreemdgaanschandaal van beroemdheden.

Een match made in de Victoria’s Secret-hemel?

Het leek erop Behati temde de rockster Adam Levinedie ooit een grapje had gemaakt “Ik zal nooit trouwen” tijdens een interview op The Tonight Present.

Aan de buitenkant leek het een good huwelijk. Ze kregen drie kinderen, Adam vertelde over zijn liefde voor haar: “Ze maakt van mij de beste persoon die ik kan zijn.”

Wie had jaren later kunnen vermoeden dat de Maroon5-ster verstrikt zou raken in een vals schandaal met smerige gelekte sms-berichten? Volgens de 5 categorieën valsspelers in het boek ValsspelenLandAdam Levine is het leerboek “Peacock”.

De auteur (die zijn identiteit anoniem hield om de households die hij interviewde te beschermen) interviewde meer dan zestig getrouwde personen die hun companions bedrogen. Hij ontdekte dat overspelers onder vijf verschillende groepen vallen.

1. DODE SLAAPKAMERS:

Dode slaapkamerbewoners vormen de grootste groep vreemdgangers: getrouwde mensen die het gevoel hebben dat hun liefdesleven tot stilstand is gekomen. Ze voelen zich eenzaam, onvervuld en losgekoppeld van hun accomplice. Ze verlangen ernaar terug te keren naar de relatie die ooit vol vonk en passie was.

Ze hebben meestal één externe accomplice die hen helpt hun verlangen te bevredigen na een breuk met de routine en de normaliteit van hun huwelijk. Hoewel ze spijt hebben van hun escapades, is bedrog voor hen een antwoord op een probleem. Zolang ze niet gepakt worden, worden confrontaties en conflicten vermeden. Het betekent dat ze hun seksuele frustratie en verlangen naar nieuwigheid en stimulatie in eigen hand moeten nemen.

2. PAUWEN

De verdrietige, gewonde Useless Bedroomer staat in schril distinction met de trotse, opschepperige, vriendelijke Peacock. De seconde grootste groep valsspelersPauwen zijn vraatzuchtig – ze hebben keer op keer de bevestiging nodig dat ze horny, verleidelijk en speciaal zijn.

Voor Pauwen voedt bedrog hen energie en stimuleert het hun ego; bedrog bevestigt opnieuw hun macht en seksuele bekwaamheid. De adrenalinekick van het rondsluipen en het risico om betrapt te worden, maken allemaal deel uit van de opwindende lading waardoor Peacocks zich levend voelen. Op een onbewuste manier maakt het middelpunt van het drama allemaal deel uit van de opwinding.

Ze hebben vaak een hoge dunk van zichzelf, maar zijn ook erg onzeker. Ze hebben voortdurend validatie van anderen nodig. Ze houden ervan zich krachtig te voelen en de uitdaging van een jacht. Bij het kiezen met wie ze vals spelen, willen ze iemand die een uitdaging is; iemand die te ‘gemakkelijk’ is, heeft niet hetzelfde voordeel.

3. VOLTOOIERS

Van alle soorten valsspelers die in het boek worden geïnterviewd, vertelden Completers hoeveel ze het meest van hun companions hielden. Maar ondanks hun liefde hebben ze het gevoel dat ze een tweede relatie nodig hebben om zich vervuld en compleet te voelen. Ze zijn op zoek naar een yin voor de yang van hun accomplice.

Ze hebben gevoelens en behoeften die te intens zijn om door één accomplice te worden vervuld, dus zoeken ze een tweede relatie om zich heel te voelen.

Meestal kiezen completers minnaars die de tegenovergestelde persoonlijkheid hebben als hun huidige accomplice. Ze zien hun affairepartner niet als een affaire. In plaats daarvan ontwikkelen ze een sterke band die de foundation vormt voor hun relatie.

4. WRAAKZOEKERS

Wraakbedrog is gebaseerd op het wezenlijke idee van poëtische rechtvaardigheid. Geef ze een voorproefje van hun eigen medicijnze denken.

Ze worden geminacht, gemotiveerd door woede en wrok, en wraak is hun idee van medicijn. Ze spelen vals als reactie op het feit dat ze worden bedrogen. Maar soms nemen ze wraak voor een andere relatiemisdaad. Om hun accomplice te straffen, wordt ontrouw bewapend. Soms hebben ze het gevoel dat dit de enige manier is waarop ze hun accomplice pijn kunnen doen, en dat het hen in zekere zin een gevoel van controle geeft.

Wraakzoekers lijden meestal diep in de pijn, gedreven door woede en de behoefte aan wraak.

5. EMOTIONELE VERBINDINGEN

We hebben de neiging om over bedrog vooral te denken in termen van seksuele ontmoetingen waarbij fysieke intimiteit betrokken is. MAAR emotionele zaken zijn internet zo schadelijk als fysieke zaken. Emotionele verbinders hebben vriendschappen die seksueel geladen en uiterst intiem zijn. Wat misschien begon als vriendschap, mondt uit in iets meer.

Hoewel ze geen seks hebben, houden ze zich bezig met andere aspecten van een romantische relatie. Ze delen geheimen, vertellen hun affairepartner dingen die ze hun accomplice niet zouden vertellen, ze houden de ware diepte van de relatie verborgen – omdat ze diep van binnen weten dat ze een grens overschrijden.

Emotionele zaken gebeuren vaak zonder dat de twee mensen het beseffen. Maar nadat de ene ogenschijnlijk onschuldige grens wordt overschreden, dan nog een andere, en ze raken verstrikt in hun collega, vriend, buurman…

Gaan alle mannen vals spelen? Gaan alle vrouwen vals spelen?

Het exacte aantal is moeilijk te achterhalen, maar uit sommige grote onderzoeken blijkt dat ongeveer 20-25% van de mannen hun echtgenoten heeft bedrogen, en 15-20% van de vrouwen hun echtgenoten heeft bedrogen. Volgens enkele recentere onderzoeken neemt het aantal vrouwen dat vreemdgaat toe als je emotionele zaken meetelt.

Hebben mannen en vrouwen verschillende motieven om vals te spelen? Zorg ervoor dat je je abonneert op mijn nieuwsbrief, need ik zal de gegevens in het volgende artikel delen.

Wil je over je breuk heen komen?

Obtain de Breakup-gids werkboek. De Renew Breakup Information begeleidt u stap voor stap door het hele proces van genezing na een gebroken hart. Voor slechts $ 14 staat de gids boordevol 60 pagina’s met hulpmiddelen, oefeningen en werkbladen om u te helpen uw hart te herstellen en vooruit te komen. Snap je nu.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here