Home Cultuur Cate Blanchett heeft een nerd-chique kijk op de shirtloze kostuumtrend

Cate Blanchett heeft een nerd-chique kijk op de shirtloze kostuumtrend

0
Cate Blanchett heeft een nerd-chique kijk op de shirtloze kostuumtrend


Het is geen geheim dat Cate Blanchett van een powersuit houdt. De actrice speelde tenslotte de door kleermakers geobsedeerde dirigent Lydia Tàr in Todd Fields epos uit 2022, Tàr. Maar zelfs in haar persoonlijke stijl heeft Blanchett een voorliefde voor de zakelijk-chique look, of ze dat nu is uit met haar man, waardoor ze mode week rondes, of meer recentelijk, zich vermengen met leden van Groot-Brittannië Koninklijke familie. Nu, op vrijdag in Londen, zette Blanchett haar reeks van pakken voort, dit keer met een momenteel fashionable pagina uit het stijlboek van Timothée Chalamet.

Solo vliegend, en ver verwijderd van het universum van Teerstapte de actrice uit naar een speciale vertoning van Shayda het dragen van een zwart-wit pak. Blanchett is de uitvoerend producent van de movie, wat zou kunnen verklaren waarom ze in zo’n movie terechtkwam stroom Look. Haar bijpassende wollen set bestond uit een loszittende pantalon en een gestructureerde blazer. In plaats van te kiezen voor een button-down die bij de outfit previous, droeg Blanchett het jasje met één knoop alleen, in navolging van de huidige ‘no shirt’-kostuumtrend. Het resultaat was een extreem diepe halslijn, die web boven de tailleband van de actrice eindigde, waardoor een groot deel van haar buik zichtbaar bleef.

Dave Benett/Getty Pictures Leisure/Getty Pictures

Het shirtloze pak is iets waar Blanchett voor heeft gekozen in de mode verleden, maar deze versie was erg ‘Geek Stylish’ en ‘Sultry Librarian’. Een gevoel dat alleen maar werd versterkt door haar zwarte bril met breed montuur en leren loafers. Het optreden van Blanchett in Londen is haar eerste in iets meer dan een maand; ze werkte voor het laatst samen met prins William Earthshot-prijsuitreikingen in Singapore, waar ze tijdens het jaarlijkse evenement een prijs uitreikte. Daar schitterde de Aussie in een ander pak, van Stella McCartney, met een bijpassend smokingvest.

Jordan Pettitt – PA-afbeeldingen/PA-afbeeldingen/Getty-afbeeldingen

Blanchett’s nieuwste onderneming is een EP van de movie van regisseur Noora Niasari, Shayda, gebaseerd op het verhaal van een Iraanse moeder en dochter die onderdak vinden in een Australisch vrouwenopvangcentrum. “We wisten dat dit verhaal sterk was en een perspectief had zoals geen enkele Australische movie die we eerder hadden gezien”, aldus de filmster gezegd terug in januari. “Het is een intens persoonlijk en huiselijk situation, maar het verhaal dat Noora eruit trok had volgens ons een bredere culturele weerklank.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here