Home Verbouwing Cadeau-ideeën van kleine bedrijven

Cadeau-ideeën van kleine bedrijven

0
Cadeau-ideeën van kleine bedrijven


Ik heb genoten van een paar vrije dagen met familiebezoek van overal sinds we dit jaar het grote feest organiseerden. We hebben vanochtend afscheid genomen van iedereen en het was fijn om even tijd vrij te maken van werk en projecten om samen met hen van de Thanksgiving-week te genieten. Nu ligt mijn focus op een grote markt die dit weekend aankomt, waar ik ga verkopen en er ook voor zal zorgen dat iedereen van wie ik hou iets speciaals te openen heeft met Kerstmis. Het is tijd voor cadeau-ideeën!

We houden allemaal van Goal en de grote winkels, en met free of charge verzending en Amazon-leveringen is winkelen tijdens dit seizoen een stuk eenvoudiger. Als winkeleigenaar van een klein bedrijf weet ik persoonlijk hoeveel het betekent als iemand bij mij koopt, of het nu een kunstafdruk is, mijn keramische creaties of de kleine collectie cadeaus die ik heb samengesteld van andere makers en die ik in mijn winkel verkoop.

Voordat ik terugkeer naar de reguliere inhoud, zal ik de cadeau-ideeën van kleine bedrijven onder de aandacht brengen en ik heb al Cadeaus voor haar, Cadeaus voor kleine kinderen en Cadeaus voor thuis en gastheer gepost.

Vind ze hierop Vakantie 2023 Pagina en ik blijf ook linken naar de bijgewerkte lijsten op Instagram-verhalen. Cadeaus voor hem en cadeaus voor tieners op Cyber ​​Monday.

Vind deze cadeau-ideeën tot nu toe, allemaal van kleine bedrijven!

Vind al deze cadeau-ideeën op de Vakantie 2023 pagina!

De reguliere inhoud keert terug op woensdag en de Weekend Studying-serie keert volgend weekend terug.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here