Home Levensstijl Boca do Lobo’s Parijse Penthouse Extravaganza

Boca do Lobo’s Parijse Penthouse Extravaganza

0
Boca do Lobo’s Parijse Penthouse Extravaganza


In het hart van Parijs, Boca do Lobo heeft een weelderig penthouse dat samenvloeit eigentijds ontwerp met tijdloze elegantie. Dit exclusieve undertaking vitrines vakmanschap, aandacht voor elementEn het creëren van ruimtes die het gewone overstijgen. Laten we door de verschillende kamers hiervan reizen Parijse penthousehet verkennen van de zorgvuldig samengesteld moodboards die elke ruimte tot leven brengen.

Artikel waar je dol op zult zijn: Intieme luxe: een gepassioneerde reis door design en verlangen door Boca do Lobo
Ingang: Een hedendaagse prelude | Parijse penthouse

De entree zet de toon voor het hele penthouse: een eigentijdse symfonie van design waar gedurfde uitspraken en verfijnde esthetiek samenkomen. De Heritage dressoir staat centraal, een stuk dat moderniteit met traditie combineert. De Hera ronde II hanglamp vormt een aanvulling op dit aandachtspunt, waardoor een warme gloed ontstaat die de ruimte in een uitnodigend licht baadt. De Angra dressoir voegt nog een laag verfijning toe met zijn ingewikkelde particulars. De moodboard voor deze ruimte kenmerkt zich door een spel van contrastenmet een helderwitte achtergrond tegen sterke tinten blauw en goudwaardoor een harmonieuze maar toch opvallende eerste indruk ontstaat.

Boca do Lobo's Parijse Penthouse Extravaganza
Erfgoed dressoir, Halo-spiegel & Angra dressoir
Woonkamer: Eigentijdse sfeer en elegante harmonie | Parijse penthouse

Verhuizen naar de woonkamer, males is gehuld in een moderne sfeer die integreert met elegante elementen. Boca do Lobo‘s glamoureuze esthetiek is duidelijk zichtbaar in de gewaagde stukken die deze ruimte sieren. De moodboard voor in de woonkamer functies eigentijds meubilair met rijke texturen en afwerkingenwaardoor een luxueuze en uitnodigende sfeer ontstaat. Elk stuk in deze kamer vertelt een verhaal van vakmanschapmet opvallende particulars die het algehele ontwerp naar een hoger niveau tillen.

Boca do Lobo's Parijse Penthouse Extravaganza
Supernova-kroonluchter, Imperfectio modulaire financial institution & Navarra middentafel
Eethoek: Weelde voor bijeenkomsten | Parijse penthouse

De eethoek met de Kijk spiegelmet zijn ingewikkelde ontwerp, weerspiegelt de verfijning van de ruimteTerwijl de Empire eettafel En Lapiaz dressoirbeide bestsellers van het merk, voeg een vleugje grandeur toe. De moodboard voor de eethoek vitrines excellent afwerkingen en een zorgvuldige selectie van stukken die bijdragen aan een milieu ideaal voor gedenkwaardige bijeenkomsten en luxe dinerervaringen.

Boca do Lobo's Parijse Penthouse Extravaganza
Blikspiegel, Empire eettafel & Lapiaz dressoir
Kantoor: Een privéheiligdom | Parijse penthouse

De privaat kantoor is meer dan alleen een werkruimte; het is een toevluchtsoord van creativiteit en focus. Of het nu een bureau is dat productiviteit stimuleert of een stoel die consolation biedt, het moodboard op kantoor vertelt een verhaal van verfijning en functionaliteit.. Deze ruimte is een privéretraite in het penthouse, ontworpen voor momenten van inspiratie en concentratie.

Boca do Lobo's Parijse Penthouse Extravaganza
Soleil-bank, Wave middentafel & Lapiaz-spiegel
Badkamer: Donkere Luxe | Parijse penthouse

De reis door het penthouse eindigt in de badkamer. De Het donkere palet van de badkamer wordt geaccentueerd met gouden particulars. Prachtige stukken van Boca do Lobo versterken de schoonheid van de ruimte en de moodboard voor deze kamer nodigt u uit om te genieten van de zintuiglijke ervaring van een luxueus dangerous omgeven door tijdloos design.

Boca do Lobo's Parijse Penthouse Extravaganza
Lumière Ronde II Spiegel & Symfonie Vrijstaand

Boca do Lobo‘s Parijse penthouseproject is een masterclass op hedendaagse luxewaarbij elke kamer een uniek verhaal vertelt door zorgvuldig samengesteld moodboards en een selectie van de meest iconische merk stukken.

Voel je geïnspireerd door Parijse penthouse moodboards?
Zie ook: De charme van ambachtelijk vakmanschap in interieurontwerp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here