Home Cultuur Adeola Patronne en Mariam Musa in Ann Summers-campagne

Adeola Patronne en Mariam Musa in Ann Summers-campagne

0
Adeola Patronne en Mariam Musa in Ann Summers-campagne


Als je een goudklompje ongefilterd, krachtig advies nodig hebt, zijn Adeola Patronne en Mariam Musa de ultieme hypegirls. Het beste vriendenduo en presentatoren van BBC 1XTRA’s “Pressed” -podcast, staan ​​bekend om hun hilarische, eerlijke en onbevreesde kijk op elk groepschatdilemma. Met hun onwrikbare zelfvertrouwen is het volkomen logisch dat ze nu uit de opnamecabine zijn gestapt en regelrecht het nieuwe in zijn gestapt Gloedtijd van Ann Summers campagne – en hun missie is om ons dit feestseizoen allemaal zelfverzekerd te laten voelen.

“De campagne draait helemaal om het empoweren van vrouwen, en Adeola en ik hebben onze podcast waarin we heel open zijn en praten over zaken als seks en relaties, dus het previous echt bij ons. Het voelt zo leuk om er deel van uit te maken, ‘ vertelt Mariam aan fafaq. Door tijdens de campagne een reeks extremely glamoureuze lingeriesets in zwart kant en juweelkleurig groen te dragen, straalt het paar een zelfvertrouwen uit dat niet altijd gemakkelijk te verkrijgen is. Toch zijn ze ervan overtuigd dat deze grote kansen bedoeld zijn.

“Ik weet niet zeker of dit het hoofdpersonagesyndroom is als ‘ik inspireer mezelf’, maar ik denk wel dat het belangrijk is om in jezelf te geloven en te weten waartoe je in staat bent.”

“Het zijn verschillende knijpmomenten. Toen ik opgroeide, was Ann Summers een van de eerste plaatsen waar ik mijn geld spaarde en voor speciale gelegenheden kocht”, voegt Mariam toe. “Mijn jongere zelf schreeuwde. Ze zei ook: ‘Ja, ik wist het, ik wist dat het de bedoeling was dat je dit zou doen, en dit is nog maar het start, vergeet het niet en ga gewoon door’.”

Ze vonden allebei succes op YouTube en hebben nu een gecombineerde aanhang van meer dan twee miljoen volgers op alle sociale platforms. Adeola, 29, en Mariam, 28, zijn het bewijs dat als je jezelf steunt, er van alles kan gebeuren. “Ik hou van het werk van veel mensen, zoals Maya Jama en Amelia Dimoldenberg. Ik weet niet zeker of dit het hoofdpersonagesyndroom is van ‘ik inspireer mezelf’, maar ik denk wel dat het belangrijk is om in jezelf te geloven en te weten wat je doet’ waartoe we in staat zijn”, zegt Mariam.

Hun positiviteit is ongetwijfeld aanstekelijk, maar dat wil niet zeggen dat ze ook geen vreemde schommelingen hebben. “Er zijn momenten geweest dat ik het wilde opgeven. Maar tegelijkertijd magazine je je daardoor niet demotiveren. Laat dat je zelfvertrouwen niet wegnemen om iets anders te proberen”, zegt Adeola.

Met hun natuurlijke geklets en magnetische band zou je denken dat hun vriendschap al lang teruggaat, maar in werkelijkheid is hun band recentelijk gegroeid. “We kennen elkaar al een tijdje, maar de afgelopen drie jaar zijn we heel hecht geworden en zijn we actief over elkaar gaan leren en ons opener gaan opstellen”, zegt Mariam. “Als ik gestrest ben, weet ik dat Adeola het zal begrijpen en andersom. We hebben perioden waarin we elke dag urenlang praten en dan hebben we momenten waarop we een paar dagen niet praten en dan hebben we een goed inhalen.”

Hoewel een aangeboren gevoel van zelfvertrouwen essentieel is, is het ook essentieel om jezelf te omringen met degenen die je opbouwen. En dat is wat het paar in elkaar heeft gevonden. “Het hebben van iemand met wie je kunt praten, die begrijpt wat je doormaakt en je het gevoel geeft ‘oké, ik ben niet gek’, maakt een verschil en daarom waardeer ik Maz (Mariam) enorm”, vertelt Adeola. .

Nu sociale media centraal staan ​​in hun carrière, is het onvermijdelijk dat ze te maken hebben gehad met negativiteit op de platforms, maar dat ze allebei manieren hebben gevonden om ermee om te gaan. “Ik heb Twitter (nu X) gedeactiveerd voordat ik op vakantie ging. Soms is het veel en ik denk dat het belangrijk is om pauzes te hebben. Je geestelijke gezondheid en wat je consumeert zijn belangrijk, dus ik zal bepaalde woorden blokkeren, dingen dempen, en gewoon uitzetten”, zegt Mariam. “Ik zet mijn telefoon op ‘niet storen'”, zegt Adeola.

“Als ik een horny setje draag, heb ik gewoon het gevoel dat ik kan optreden. Het is een egoboost en je voelt je gewoon zo horny.”

Hoewel hun kijk op het leven synchroon loopt, is hun stijl dat ook. “We zullen elkaar vaak zien en we dragen precies hetzelfde of iets dat er heel erg op lijkt”, zegt Adeola, die Mariam zelfs inspireerde met haar ondergoed. “Adeola is iemand die altijd bij je previous, omdat je je elke dag zelfverzekerd voelt als je iets horny draagt ​​– en je weet ook nooit wat er gaat gebeuren!” Mariam plaagt. “Meestal ben ik een stringmeisje, maar als ik een horny setje draag, heb ik gewoon het gevoel dat ik kan optreden. Het is een egoboost en je voelt je gewoon zo horny.”

Omdat ze allebei van plan zijn om met Kerstmis en Nieuwjaar naar huis te gaan in Nigeria, nemen ze hun favoriete lingerie voor het feestseizoen mee. “Mijn favoriet is de Smaragd tweedelig korset,,Ik hou van alles met een jarretelgordel”, zegt Mariam. Voor Adeola: ‘de Euforie lichaam met de ketting is een van mijn favorieten. Het geeft alleen maar dominantie.” Plotseling voelen we de behoefte om ons ondergoedspel te verbeteren…

De Ann Summers Glow Time-collectie is beschikbaar om on-line en in de winkel te winkelen met prijzen variërend van £ 6 tot £ 60.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here