Home Levensstijl 4 huizen met badkamers in spastijl

4 huizen met badkamers in spastijl

0
4 huizen met badkamers in spastijl


Ware weelde verblijft in de hoge ruimtes van dit ‘wilde luxe’ penthouse in Eywa, een revolutionaire, milieuvriendelijke toren met uitzicht op de Dubai Waterkanaal met uitzicht op de stad en Burj Khalifa.

Geïnspireerd door de natuur riepen de ontwerpers van het gebouw de beschuttende Banyan Tree of Life op, met open, ronde kolommen die het organische weefsel van vertakkingen en in elkaar verweven wortels van de heilige increase nabootsten. Het gebouw is gecertificeerd volgens de groen- en welzijnsbouwnormen LEED Platinum, en wellnessgebouw WELL Platinum en HealthTechPro.

In de vijf slaapkamers en vijf badkamers penthouseDe travertijnvloeren en marmeren accenten van de eetkamer en de keuken in Europese stijl (volledig uitgerust met designapparatuur en domotica) komen uit op een groot terras met een zwembad, een schitterende waterpartij en uitzicht op het kanaal en de skyline van Dubai.

De paleisachtige slaapkamers met eigen badkamer hebben een parketvloer, doorloopkasten en kamerhoge ramen. Hun baden, zorgvuldig afgewerkt met hout en steen, bieden diepe badkuipen, meerdere douchekoppen en een jacuzzi en stoombad in hamamstijl in de hoofdsuite.

Tot de ongeëvenaarde voorzieningen van het gebouw behoren een kristallen tuin, een holistische spa, een binnenzwembad, een zorgvuldig samengestelde bibliotheek, een restaurant en een exclusief clubhuis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here