Home Verbouwing Woningupgrades voor drukke levens

Woningupgrades voor drukke levens

0
Woningupgrades voor drukke levens


Wekker met klein huis

Het uitvoeren van een groot verbouwingsproject is een taak die veel huiseigenaren met de nodige voorzichtigheid benaderen, wetende dat het een langdurig proces van nauwgezette planning, ontwerp en constructie met zich meebrengt. Voeg daarbij de mogelijke vertragingen veroorzaakt door langdurige vergunningsprocedures, en de realisatie van uw droomtransformatie kan het gevoel hebben dat het meer dan een jaar duurt. Maar wat als u verlangt naar een improve van uw huis die gedurende langere tijd geen geduld vergt? Deze uitgebreide gids gaat in op renovatieprojecten die niet alleen een snellere voltooiing beloven, maar ook een kosteneffectieve aanpak bieden, waardoor u zowel tijd- als financiële besparingen kunt realiseren.

Keuken vernieuwen

Sluit u na het zinken

Het betalen van een aannemer om een ​​keuken te transformeren of te upgraden kan de levenskwaliteit in uw huis dramatisch verbeteren. De keuken is een centraal onderdeel van het huis en het creëren van een ruimte die er niet alleen goed uitziet maar ook functioneert, is een mission waar de meeste aannemers zeer bekend mee zijn.

Maar niet alle keukens hebben een groot renovatieproject nodig om ze beter te maken. Op de lange termijn is misschien een eenvoudigere, meer betaalbare keukenvernieuwing het enige dat uw huis echt nodig heeft.

Een keukenvernieuwing kan nog steeds upgrades van uw apparaten, kasten en werkbladen omvatten, maar de grootste tijd- en geldbesparing komt van uw indeling. Zodra u uw gootsteen moet verplaatsen of een gasleiding moet verplaatsen voor een nieuwe kookplaatlocatie, heeft uw mission een volledige ontwerpbeoordeling door de stad nodig, wat een grote affect kan hebben op uw tijdlijn. Momenteel kan het volledige ontwerpbeoordelingsproces in Seattle wel een jaar in beslag nemen.

Als u een gelukkige huiseigenaar bent met een keukenindeling die goed functioneert en hetzelfde kan blijven, komt uw mission in aanmerking als een keukenvernieuwing en kunt u veel sneller goedkeuring krijgen van de stad.

Je zult er versteld van staan ​​hoe sommige nieuwe vloeren, werkbladen en bijgewerkte apparaten een keuken kunnen beïnvloeden en een centraal punt in je huis kunnen worden.

Badkamer vernieuwen

DSC_3044

Als je in een oud huis woont, heb je waarschijnlijk gemerkt dat je originele badkamers niet ontworpen zijn voor de gezinnen van vandaag. Maar als u een huisverbeteringsproject aanpakt waarbij u loodgieterswerk moet verplaatsen, worden de zaken al snel in de categorie ‘groot’ geplaatst, en moet u bereid zijn wat langer op uw resultaten te wachten.

Bent u tevreden over de locatie van het rest room? Vindt u het leuk hoe uw klassieke badkuip op pootjes charme aan de ruimte toevoegt? U kunt nog steeds de vloer vervangen, uw wastafel bijwerken en zelfs verwarmde vloeren en additional stopcontacten toevoegen tijdens een tijdig vernieuwingsproject voor de badkamer. U krijgt ook het additional voordeel dat u geld bespaart.

Interieurupdates

DSC_3081

Er zijn verrassend veel interieurupdates die kunnen worden uitgevoerd zonder enorme wachttijden. Wat dacht u ervan om eindelijk eens aan de slag te gaan met het moderniseren van uw oude haard? Bent u klaar om uw versleten vloer een improve te geven of stralingswarmte toe te voegen aan uw koude kelder?

Snellere tijdlijnen zijn mogelijk met een grote verscheidenheid aan interieurupdates, waaronder:

  • Aangepaste opslag of ingebouwde opslag toevoegen
  • Dakramen vernieuwen of repareren
  • Het opnieuw schilderen van uw muren, plafond of freeswerk

De sleutel tot het besparen van tijd bij uw interieurupdates vindt u in het snel vooruitspoelen voorbij de ontwerpfase. Misschien heb je al besloten welke verfkleur of vloer je leuk vindt, of heb je een aantal opties, maar heb je gewoon wat advies nodig over hoe deze het beste zouden werken met je andere interieurkeuzes. Door de soms langdurige ontwerpfase te bespoedigen, bespaart u tijd en geld en komt u veel sneller in de bouwfase terecht dan bij een typisch ontwerp-bouwproject.

Als u niet zeker bent van de ontwerpkeuzes of niet vastzit aan unieke ontwerpkenmerken voor uw ruimte, vraag dan uw aannemer of zij vooraf ontworpen bundels aanbieden. Sommige ontwerpbureaus hebben op maat gemaakte pakketten gemaakt op foundation van klassieke styling die zich richten op materialen die niet alleen gemakkelijk te verkrijgen zijn, maar ook samenvloeien in een samenhangend ontwerp. Soms kan het kiezen voor een vooraf ontworpen bundel de tijdlijn van uw verbouwingsproject aanzienlijk versnellen.

Zie ook: Open plattegrond decoreren

Exterieurupdates

DSC_1271 Geoptimaliseerd

Updates aanbrengen aan uw buitenruimte is mogelijk te beheren als u een kleine tijdlijn heeft. Zelfs als u een nieuwe buitenruimte wilt creëren met metsel- en betonwerk, kunnen deze objects worden geïnstalleerd zonder dat u een groot renovatieproject hoeft te omarmen.

Ben je klaar om een ​​oud terras te vernieuwen of de uitstraling van je hal te verbeteren? Heeft u erover nagedacht om nieuw sierwerk of verf toe te voegen? Zelfs het veranderen van de gevelbeplating van uw huis of het toevoegen van een nieuwe entice kan een enorme affect hebben op de stijl van uw huis.

Exterieurupdates vallen vaak binnen de mogelijkheid van een snellere tijdlijn, hoewel u mogelijk final heeft van het weer in uw omgeving als u beton- of schilderprojecten wilt uitvoeren.

Kies de juiste skilled

Wees op uw hoede voor iedereen die u altijd ertoe aanzet om ‘groots uit te pakken’ als het gaat om het renoveren van uw huis. Soms is minder echt meer, vooral als je al verliefd bent op de indeling en structuur van je huis. Soms is alles wat je nodig hebt een kleine opfrisbeurt om je ruimte nieuw leven in te blazen.

Als u eerder een aannemer heeft ingehuurd voor een verbouwingsproject bij u thuis, raden we u altijd aan om hem of haar te bellen voordat u met een nieuw iemand in touch komt. U kunt per ongeluk de vakmanschapgarantie van een aannemer ongeldig maken als u updates gaat maken voor werk waarvoor u al iemand hebt betaald om het te voltooien.

Bij CRD Design Construct hebben we onze eerdere klanten geholpen met hun ideeën voor het verbouwen van huizen die geen grote tijdsinvestering vereisen, met onze Afdeling Thuisdiensten. Deze divisie beschikt over een toegewijde staf die zich uitsluitend richt op kleinere, snellere projecten waarvoor niet de volledige renovatiekracht van CRD nodig is. Onze vakmensen bieden nog steeds dezelfde vaardigheden en vaardigheden die horen bij volledige renovatieprojecten, maar ze kunnen zich richten op kleinere, efficiëntere upgrades voor klanten die dergelijke grootschalige renovaties niet hoeven uit te voeren.

Controleer of uw aannemer vergelijkbare diensten voor woningverbetering aanbiedt om de kwaliteit van het werk en de relaties met leveranciers waarin u al hebt geïnvesteerd te behouden. Het maakt een wereld van verschil om een ​​nieuw mission aan te pakken met een leverancier die u al kent en vertrouwt.

Als u zich in de omgeving van Seattle bevindt en niet zeker weet of uw ideeën voor het verbouwen van uw huis al dan niet als een groot renovatieproject worden beschouwd of dat ze kunnen worden vereenvoudigd tot een snellere opfrisbeurt van uw huis, Neem vandaag nog contact op met ons workforce bij CRDen laten we kijken hoe we u kunnen helpen de doelen te bereiken die u voor uw huis heeft.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here