Home Cultuur Wat te dragen bij elk sort herfstbruiloft

Wat te dragen bij elk sort herfstbruiloft

0
Wat te dragen bij elk sort herfstbruiloft


We hebben dit jaar nogal wat bruiloften gehad, ik hou ervan om me te verkleden en zal elke gelegenheid aangrijpen om mooie jurken te dragen of te passen, en bruiloften zijn het perfecte excuus. Ik weet dat het vinden van de perfecte trouwjurk voor een bruiloftsgast een uitdaging kan zijn, dus ik hoor graag om je te helpen! We hadden vorige week de bruiloft van mijn neef en ik filmde een proefrit met een aantal van mijn favorieten en verzamelde ook een paar andere trouwjurken voor bruidsgasten die geschikt zouden zijn voor meerdere soorten herfstbruiloften.

BERGRESORT / BUITEN HERFSTBRUILOFT

BERGRESORT/BUITENBRUILOFT: BORDUURTJE JURK MET OPGEKLEURDE HALS (ONDER $100 – CODE CHRISTINE20 geeft je 20% korting op je eerste bestelling) | GUCCI-HIELEN | GUCCI-KOPPELING

De rijke juweeltoon van deze jurk Het viel me meteen op, het is ook verkrijgbaar in een prachtig blauw en 7 andere kleuren, onder de $ 100.

BLACK TIE-HUWELIJK

Black tie is het beste excuus om alles uit de kast te halen – het is het meest formele, dus houd je aan de vloerlengte. Ik hou van de lijnen erop deze jurk – het voelt zo gepolijst maar nog steeds vrouwelijk en laat internet genoeg huid zien voor de herfst.

BLOEMEN STRAPLESS JURK (draag maat 4 – CODE CHRISTINE20 geeft je 20% korting op je eerste bestelling)

Dit jurk is een van mijn favoriete aankopen het hele jaar. Het vloeit zo mooi en de bloemen zijn subtiel en vrouwelijk. Ik draag maat: 4. Ook de productfoto ziet er on-line veel lichter uit dan in het echt. Als je naar de recensies kijkt, zie je dat het meer deze toon is 🙂

CITY SIREE OF COCKTAIL BRUILOFTGASJURK:

CITY SIREE OF COCKTAIL BRUILOFTGASJURK: ZWARTE JURK MET GERUFFTE SPLIT (ONDER $ 100) | ROZEN HIELEN (ONDER $ 50) | ZWARTE DIOR-TAS

Het is nogal moeilijk te zien op foto’s, maar deze heeft ruches langs de cut up en is ideal voor een avondbruiloft in de stad of een cocktailevenement.

BESTEMMING BRUILOFTGASJURK:

BESTEMMING / STRANDBRUILOFT: BLAUWE MIDI-JURK (CODE CHRISTINE20 geeft u 20% korting op uw eerste bestelling)

| VLINDERHIELEN | MINI-CROSSBODY

Bruiloften op een bestemming of op het strand hebben meestal een ontspannen sfeer die vraagt ​​om iets kortere zomen, soepele stoffen en leuke schoenen. I hou van de lager terug op deze – het kost minder dan $ 100 en is verkrijgbaar in 5 kleuren. Ook deze vlinderhakken zijn zo mooi!!

Hier zijn nog een paar trouwjurken voor bruidsgasten die geschikt zouden kunnen zijn voor meerdere herfstbruiloften:

Speld het huge

Jongens, het is een lange minuut geleden dat ik een blogpost heb geschreven en ik breng ze terug. Ik mis het om dit kleine on-line dagboek te hebben. Laat me weten of je hier nog steeds leest. Ik weet dat het zo lang geleden is 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here