Home Domotica Metronoom knippert en trilt op de maat

Metronoom knippert en trilt op de maat

0
Metronoom knippert en trilt op de maat


Hoe vervelend het ook kan zijn, als je welk instrument dan ook bespeelt, zul je zeker baat hebben bij het gebruik van een metronoom. Terwijl velen van hen tikken of op een andere manier tikken, de VRRVRR-metronoom van (Turi) werkt een beetje anders.

Naast knipperende LED’s bevat de VRRVRR een kleine trilmotor. Als je je afvraagt ​​wat de naam is, komt die voort uit het feit dat hij trilt en een soort geluid maakt vrr vrr geluid. Moet je stil zijn? Een kleine schakelaar aan de zijkant schakelt de trillingen uit.

Dankzij het 4×4-toetsenbord kon (Turi) een heleboel functies proppen door zowel kort als lang indrukken om verschillende dingen te doen. Bij een korte druk bepalen de cijfers het tempo. Als u geen tempo invoert, kan nul worden gebruikt om een ​​tempo in te voeren door te tikken. De letters laden vooraf ingestelde tempo’s, en de +/- toetsen verhogen en verlagen deze.

In de lindehouten behuizing bevindt zich een Raspberry Pi Pico, de vibratiemotor en various andere dingen die ervoor zorgen dat hij werkt. Er is zelfs een LED die aangeeft dat het tijd is om de lithiumbatterij op te laden. Als u uw eigen wilt bouwen, ga naar GitHubmaar zorg ervoor dat je na de pauze de korte VRRVRR-tour maakt.

We zien hier niet zoveel metronomen, maar… wij hebben u deze mooie demontage te bieden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here