Home Levensstijl Manieren om uw paardenracereis luxueuzer te maken

Manieren om uw paardenracereis luxueuzer te maken

0
Manieren om uw paardenracereis luxueuzer te maken
De paardenracesport vindt altijd nieuwe manieren om luxe ervaringen op hun renbanen aan te bieden voor degenen die op zoek zijn naar een further speciale dag.

Hier ziet u hoe u uw volgende reis naar een renbaan luxueus kunt maken.

Royal Ascot is een must-bezoek

Er is geen luxere racebijeenkomst ter wereld dan Royal Ascot. Het vijfdaagse evenement staat bekend om zijn mode- en hospitality-pakketten en om het hosten van de beste renpaarden ter wereld. Het wordt ook elk jaar bijgewoond door de koninklijke familie in Groot-Brittannië.

Een van de hoofdraces van de week is de Commonwealth Cup, waar Vandeek de 3/1 favoriet is voor degenen die een plaats willen behalen race weddenschap in 2024. De prestigieuze wedstrijd vindt plaats op vrijdag, de favoriete dag van de week van veel racebezoekers op Royal Ascot.

Zoals je kunt zien aan de uitslag paardenracesEr waren eerder paarden uit Australië, Frankrijk, Duitsland en de VS op Royal Ascot aanwezig, en veel racefans reisden vanuit die landen naar de bijeenkomst. Velen deden dit om te genieten van de gastvrijheid van Ascot, waar u heerlijk dineren kunt boeken bij chef-koks met Michelin-sterren, waardoor het zich onderscheidt van elke andere renbaan ter wereld.

Als u op zoek bent naar iets meer privateness voor uw vriendengroep, kunt u bij Ascot een field huren op de hoofdtribune. Deze bieden een fantastisch zicht op het parcours en je bevindt je in het huis recht voor de end.

Koop je eigen renpaard

Er is geen betere manier om als eigenaar van een paard op een renbaan terecht te komen. Je krijgt toegang tot delen van de renbaan die normaal gesproken verboden terrein zijn, zoals de paddock, het paradeterrein en de eigenarenlounge.

Als eigenaar magazine u uw paard een naam geven, u kiest de kleuren en het ontwerp van de zijde die uw jockey draagt ​​en uw naam wordt vermeld op de racekaart. Delen van het prijzengeld en de trofeeën die uw paard wint, gaan rechtstreeks naar u.

Hoewel het de coach is die uw paard voorbereidt op de renbaan, kunt u uw mening geven over welke races u hem graag zou zien deelnemen, zodat u zeker weet dat u deelneemt aan enkele van de meest luxueuze racebijeenkomsten op de paardenracekalender.

Reizen in stijl

Veel renbanen werken aan luxe manieren waarop racebezoekers naar hun renbaan kunnen komen. Voor het Cheltenham Competition in maart kun je een plaats reserveren op een stoomtrein waarmee u direct bij de renbaan terechtkomt. Deze privéservice zorgt ervoor dat u het verkeer van het station van Cheltenham naar de renbaan vermijdt. Als je nog een stap verder wilt gaan, kiezen sommige racegangers ervoor om een ​​helikopter te boeken die midden op de renbaan landt.

Bij Windsor, een renbaan die een koninklijke standing heeft, kun je terecht een boot van het stadscentrum tot aan het racecircuit. Dit is een van de mooiste reizen die u waarschijnlijk waar ook ter wereld zult maken op weg naar een dag bij de races.

Geniet van je volgende bezoek aan de races, en hopelijk kun je het zo luxueus mogelijk maken om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here