Home Cultuur Lewis Hamilton Mode 2023 | POPSUGAR Style UK

Lewis Hamilton Mode 2023 | POPSUGAR Style UK

0
Lewis Hamilton Mode 2023 |  POPSUGAR Style UK


Hamilton bleef in het Midden-Oosten bij zijn gebreide kleding en koos voor een zwarte tanktop met knopen van Miu Miu, gedragen met niets eronder als vest. Hij combineerde de high met een donkere saggy denims met acid wash en dikke zwarte bikerlaarzen. Gegarneerd met laagjes sieraden, een horloge en een zonnebril, was Hamiltons kleding ondanks de hitte stijlvol cool.

Hoewel hij misschien wel sieraden droeg in de paddock, kwam Hamilton vorig jaar in de problemen met de FIA ‚Äč‚Äčnadat deze de regels over de accessoires van coureurs tijdens het racen had aangescherpt. Hamilton verzette zich tegen de strengere regels en beweerde dat ze “een stap achteruit” waren. In plaats daarvan drukt hij zijn stijl uit buiten de competitieve race.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here