Home Mode Hoe je Pretend Yeezy x Adidas-slippers kunt spotten – in de kast

Hoe je Pretend Yeezy x Adidas-slippers kunt spotten – in de kast

0
Hoe je Pretend Yeezy x Adidas-slippers kunt spotten – in de kast


De grote vraag naar de Yeezy x Adidas dia’s heeft geleid tot een markt die overspoeld wordt met vervalsingen. Om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van namaak, is het van cruciaal belang dat je gewapend bent met kennis over hoe je nep-Yeezy x Adidas-slippers kunt herkennen. In deze gedetailleerde gids zullen we de belangrijkste kenmerken en methoden ontleden om u te helpen echte Yeezy-dia’s van hun imitaties te onderscheiden.

Fotocredits: www.farfetch.com

10 stappen om neppe Yeezy x Adidas-slippers te spotten

Tandenachtige zolen

Een van de onderscheidende kenmerken van authentieke Yeezy x Adidas-slippers is het scherpe tandachtige patroon op de zolen. Echte Yeezy-slippers hebben een uniek, gekarteld ontwerp dat imitators moeilijk nauwkeurig kunnen repliceren. Onderzoek de zool zorgvuldig en let op de diepte en precisie van het tandachtige patroon.

Brede teendoos

Yeezy x adidas slippers staan ​​bekend om hun comfortabele pasvorm, gekenmerkt door een brede en ronde neus. Namaakversies missen dit element vaak, wat resulteert in een smallere of anders gevormde teenendoos. Controleer de breedte en kromming van het teengedeelte om er zeker van te zijn dat deze overeenkomt met het originele ontwerp.

Gladde textuur met onberispelijke afwerking

Yeezy x adidas slippers zijn gemaakt met nauwgezette aandacht voor element, met een gladde textuur en een onberispelijke afwerking. Gesmede versies kunnen onvolkomenheden, ruwe randen of oneffen oppervlakken vertonen. Ga met uw vingers langs de glijbanen, controleer de kwaliteit van het materiaal en werk af om eventuele onregelmatigheden te identificeren.

Stijf met weinig flexibiliteit

Echte Yeezy x Adidas-slippers zorgen voor een balans tussen stijfheid en flexibiliteit. Imitaties kunnen overdreven stijf aanvoelen of missen de gestructureerde ondersteuning die kenmerkend is voor echte paren. Wanneer je nep-Yeezy x Adidas-slippers ziet, buig en buig de slippers dan voorzichtig om hun reactievermogen te meten; originele exemplaren moeten een matige flexibiliteit vertonen.

Diep gegraveerd Adidas-logo

Inspecteer het adidas-logo op het voetbed van de slippers. Bonafide-paren zijn voorzien van een diep gegraveerd en goed gedefinieerd Adidas-streeplogo. Op neppe Yeezy x adidas-slippers is vaak een oppervlakkig of slecht uitgevoerd brand te zien, met opvallende verschillen in de diepte van de gravure.

Particulars aan de binnenkant van de schoenriem

Richt uw aandacht op de binnenkant van de schoenriem, waar drie gegraveerde brand’s een kenmerk zijn van echte Yeezy-slippers. De dia’s moeten de tekst “Yeezy x adidas”, “MADE IN CHINA” en een maatgravure bevatten. Voor alle drie de elementen moeten de letters nauwkeurig worden gegraveerd, met een lettertype dat er 3D uitziet. Namaakproducten kunnen haperen bij het repliceren van de precisie en diepte of kunnen ook de grootte niet vermelden. Onderzoek elke gravure zorgvuldig om er zeker van te zijn dat deze overeenkomt met het daadwerkelijke ontwerp.

Lettertype op het maatlabel

Controleer het maatlabel op de dia’s voor de lettertypestijl en symmetrie. Authentieke Yeezy x Adidas-slippers hebben een krachtig en symmetrisch lettertype en zijn duidelijk leesbaar. Vervalste paren kunnen inconsistente lettertypestijlen, problemen met de spatiëring of vage letters bevatten. Let goed op deze particulars om mogelijke vervalsingen te ontdekken.

Particulars van de verpakking

Wanneer je nep-Yeezy x Adidas-dia’s ziet, let dan op de bedrukking, de kleurnauwkeurigheid en de algehele constructie van de doos. Echte Yeezy x adidas slippers hebben een stevige doos met een hoogwaardige afwerking. Het brand en de branding moeten helder zijn, zonder tekenen van vlekken of verkeerde uitlijning.

  • Voer het SKU-nummer in op een zoekmachine

Alle Yeezy x adidas slippers worden geleverd met een uniek SKU-nummer (Inventory Preserving Unit). Het is meestal 8 tot 10 tekens lang en bevindt zich direct boven de streepjescode. Gebruik een zoekmachine om het SKU-nummer op te zoeken en de particulars te verifiëren. Het mannequin, de maat en de kleur op de streepjescode van de doos moeten overeenkomen met uw Yeezy x Adidas-slippers met die in de zoekmachines. Als de SKU niet overeenkomt met de officiële gegevens, is dit een rode vlag die wijst op een mogelijke vervalsing.

  • Onderzoek de doos met een UV-licht:

Valsgelddetectie kan verder reiken dan het zichtbare spectrum. Schijn met een UV-licht op de Yeezy x adidas-verpakking om verborgen kenmerken zoals overtollige vloeistof-/lijmvlekken of UV-reactieve elementen te onthullen. Authentieke dozen kunnen unieke markeringen hebben die voor vervalsers moeilijk te reproduceren zijn.

  • Inspecteer de kwaliteit van de doos

Je Yeezy x Adidas-slippers moeten in een gladde doos aankomen. Vanwege het karton van lage kwaliteit zijn de meeste niet-authentieke Yeezy x Adidas-dozen niet bestand tegen de verzend- en verwerkingsprocedure. Namaakdozen zijn meestal dunner en korreliger van structuur.

Controleer de hakhoogte

Copy Yeezy-slippers wijken vaak af van de authentieke hakhoogte. Meet de hoogte van de hak en vergelijk deze met de officiële specificaties van de officiële web site. Discrepanties, zelfs subtiele, kunnen wijzen op een neppaar.

Denk aan de prijs en de bron

Als een deal te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook het geval. Authentieke Yeezy x Adidas Dia’s hebben een hogere prijs vanwege hun hoge kwaliteit, en verdacht lage prijzen zouden alarm moeten werpen. Koop through de officiële adidas-website, gerenommeerde detailhandelaren en geautoriseerde verkopers zoals De luxe kast om het risico te minimaliseren dat u met namaakartikelen terechtkomt.

Naarmate de vraag naar Yeezy x Adidas afneemt, neemt ook de prevalentie van nep-tegenhangers toe. Gewapend met de kennis uit deze uitgebreide gids kun je met vertrouwen door de markt navigeren, waarbij je onderscheid kunt maken tussen authentieke Yeezy x Adidas-slippers en hun imitatie-tegenhangers. Door de belangrijkste hierboven genoemde kenmerken onder de loep te nemen, kunt u ervoor zorgen dat de Yeezy x Adidas-slippers die u aanschaft de echte deal zijn.

Rasji Hirawat

Schrijver van modecontent

RASHI IS EEN LITERATUURGEEF DIE HOUDT VAN HET UITDRUKKEN VAN ZICH VIA HAAR GARDEROBE EN GENIET VAN HET ONTDEKKEN VAN DE INSPIRATIE ACHTER MERKEN EN HUN COLLECTIES. ZE IS IN HART EEN LEERDER, EEN GEPASSIONEERDE LIEFDE VAN KOFFIE EN GELOVIG IN EEN HARMONIEUS DISCOURS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here