Home Domotica Het Good Residence-universum uitbreiden met ‘Hub All over the place’

Het Good Residence-universum uitbreiden met ‘Hub All over the place’

0
Het Good Residence-universum uitbreiden met ‘Hub All over the place’


Bij SmartThings zijn we van mening dat uw slimme huis moeiteloos voor u moet werken. Onze innovatieve ‘Hub All over the place’-strategie zorgt ervoor dat Matter Controllers toegankelijker zijn dan ooit, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om hun slimme huis te starten en uit te breiden met SmartThings. We zijn er enorm trots op dat we een uitgebreid assortiment apparaten kunnen aanbieden die naadloos functioneren als Matter Controllers, van onze Samsung-tv’s en Household Hub-koelkasten tot slimme monitoren, SmartThings-stations en onze originele SmartThings-hubs. Dit jaar hebben we Samsung Soundbars en Harman-luidsprekers toegevoegd aan de Hub All over the place-familie.

Grotere hub-veelzijdigheid

Onze Hub, verkrijgbaar in verschillende vormen, werkt op Hub-Core technologie. Het fungeert als de Matter Controller, een OTA-provider en de centrale hub voor Edge Drivers die het beheer van Matter-apparaten stroomlijnen. Dankzij de ‘Hub All over the place’-aanpak kunnen gebruikers meerdere hubs in hun thuisopstelling integreren, waardoor de algehele sensible home-ervaring wordt verrijkt.

Een multi-hubnetwerk creëren

Te beginnen met het SmartThings Station kunnen gebruikers nu een multi-hub-netwerk in hun huis creëren, door further hubs toe te voegen aan hun primaire netwerk, dat onderdeel wordt van de Thread-mesh. Hierdoor kunnen Matter-apparaten verbinding maken met de meest optimale of dichtstbijzijnde hub, waardoor het bereik en de betrouwbaarheid van hun netwerk worden vergroot. Hierdoor kunnen gebruikers meer apparaten op meer plaatsen in huis plaatsen, terwijl ze de betrouwbaarheid en het reactievermogen van lokale connectiviteit ervaren.

Maak kennis met Hub Change

We zijn ook verheugd om een ​​van onze meest gevraagde en langverwachte functies aan te kondigen: Hub Change. Nu de SmartThings Hub-functionaliteit in meer apparaten is ingebouwd, willen gebruikers wellicht hun SmartThings-installatie upgraden naar een nieuwe hub. Met Hub Change kunnen gebruikers alles van hun huidige hub naar een nieuwe overbrengen, terwijl hun bestaande configuratie intact blijft. Met Hub Change worden alle apparaten, de Hub’s Matter cloth, Edge Drivers Knowledge, Routines en andere Hub-instellingen, samen met hun Zigbee-, Z-Wave- en Thread-netwerken, indien ondersteund door de ontvangende hub, naadloos overgedragen en toegepast op de nieuwe hub met slechts een paar snelle tikken.

Met deze innovaties vereenvoudigt SmartThings hub-upgrades en stelt het gebruikers in staat hun slimme huizen naadloos te blijven laten groeien en ontwikkelen.

Categorie:

Uitgelicht, SmartThings-updates

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here