Home Geschiktheid Cadeaugids voor health en gezondheid 2023

Cadeaugids voor health en gezondheid 2023

0
Cadeaugids voor health en gezondheid 2023


Deel een cadeaugids voor de feestdagen vol ideeën voor uw vrienden die van gezondheid en health houden… of voor uzelf.

Dag vrienden! Hoe is het met je? Ik hoop dat je tot nu toe een geweldige week hebt! Ik heb gisteren lesgegeven op een leuk evenement op de campus en we hadden een geweldig vakantiediner met vrienden.

Voor de publish van vandaag kom ik langs om enkele cadeau-ideeën voor de feestdagen te delen, gericht op gezondheid en welzijn. Ik ben ervan overtuigd dat het enige dat je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren een veilige plek is om te wandelen, een paar sportschoenen die goed passen, een goede waterfles, een plan en de toewijding om je aan de beloften te houden die je aan jezelf doet. Al deze devices en further’s zijn een kostenpost en worden zeker geclassificeerd als ‘leuk om te hebben’ in plaats van ‘nodig’. Tegelijkertijd kunnen ze superleuk zijn, further inzicht geven in wat werkt in je routine, en het PERFECTE om cadeau te doen aan iemand van wie je houdt (inclusief jezelf!!)

Hier is een overzicht van enkele van mijn favoriete cadeau-ideeën voor gezondheid en welzijn in verschillende prijsklassen:

Cadeaugids voor health en gezondheid 2023

Wandelpad. Ik gebruik mijn wandelpad elke dag en het is een geweldige manier om further beweging en stappen te maken, vooral tijdens lange telefonische vergaderingen (als ik niet hoef te praten), e-mails en het bekijken van modules.

HigherDOSE saunadeken of PEMF Go-mat. Dit zijn twee van mijn favoriete biohacking-producten aller tijden. (Je kunt de code FITNESSISTA15 gebruiken voor 15% korting)

Rebounder

Een Aviron-roeier! Dit is absoluut een investering in een thuisgymnastiek, maar ik ben dol op dit ding. Het is zo leuk om te roeien en reveals te kunnen streamen van Netflix, Amazon, Hulu en Disney+. Ik kan niet wachten om de nieuwe te zien Bridgerton seizoen in de saunadeken en op de roeier. Mijn recensie van de Aviron roeier is hier.

Waterzuiveraar- Wij gebruiken Berkey En Duidelijk gefilterd. Dit jaar krijgen we een Radiant Life-systeem voor het hele huis!

Oura-ring. De Oura-ring biedt uitstekende gegevens over slaap en herstel. Je kunt mijn volledige recensie hier bekijken.

Luchtreiniger! Schone lucht en schoon water en enkele van de eerste eerste stappen voor 1:1-cliënten.

Waterfles. Mijn toppers op dit second zijn Stanley (natuurlijk) En Hydrofles. De meisjes hebben waterflessen van lululemon en ze houden van ze.

Theragun. Deze zijn fantastisch voor pijnlijke spieren!

Nek brancard. Dit voelt geweldig op een strakke nek, vooral na een lange dag achter de pc. Ik lig gewoon op de brancard en adem een ​​paar minuten.

Pelotonfiets of loopband. Bekijk hier mijn volledige recensie van de Peloton-fiets.

lululemon hoodie. Je kunt niet fout gaan met een duikhoodie!

Vivobarefoot-schoenen. Toen ik vorig jaar overging op schoenen op blote voeten, voelen al mijn *gewone* schoenen zo beperkend aan. Ik heb een paar atletische schoenen op blote voeten, wandelschoenen en informal witte lage topjes. P is overgestapt op de vivo blotevoetentrein en het zijn haar favoriete sneakers. Met mijn verwijzingslink krijgt u 15% korting.

A Sakara of dagelijkse oogstlevering. Wat een manier om gezond eten ZO veel gemakkelijker te maken. Ik ben dol op de Sakara-maaltijden – volgende week komt er een!- en je kunt XOGINAH gebruiken voor 20% korting. Je kunt FITNESSISTA gebruiken voor maximaal $ 40 bij Each day Harvest. Ik heb hun smoothies bijna elke dag, en ben ook dol op hun soepen, kommen, flatbreads en de nieuwe pasta!

Vrijdagfavorieten 8.12

Klassenpakket naar een fitnessstudio. Kies een favoriete studio (of een nieuwe die wordt geopend) en stuur een aantal reduce hun kant op.

Manduka-mat of matte handdoek. Dit is ideal voor de yogi die al heel lang op dezelfde mat oefent, of een nieuwe handdoek nodig heeft om in de rotatie te wisselen.

Een Breville-sapcentrifuge. Ik zeg altijd dat ik vaker ga juicen en dan blijf ik ze kopen lol. Het is ZO veel kosteneffectiever om thuis sappen te maken, en je kunt ze aanpassen aan je voorkeuren.

Vuori dagelijkse legging en een halve ritssluiting. Vuori is momenteel een van mijn favoriete atletiekmerken; de kwaliteit is ongelooflijk, en ik geef de voorkeur aan de kleuren en stijlen boven de huidige selecties van lululemon.

Een Hatch-licht. Dit was een van mijn kerstcadeaus vorig jaar en ik ben er zo dol op. Het voelde erg schokkend om elke dag wakker te worden met mijn wekker, en aangezien ik bewust ben geweest van mijn cortisolspiegels in de ochtend, heeft dit enorm geholpen. Het is rustiger om wakker te worden met zacht licht en fluitende vogels dan een schetterend alarm.

Een verzwaarde deken. Ik ben de persoon die reist met mijn verzwaarde deken lol. Het maakt een enorm verschil in mijn slaapkwaliteit.

Vertel me, vrienden: wat is je favoriete wellnesstool, gadget of wat staat er dit jaar op je persoonlijke verlanglijstje?

xoxo

Gina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here