Home Geschiktheid Aware herinneringen maken op Maui met Kiawe Outside

Aware herinneringen maken op Maui met Kiawe Outside

0
Aware herinneringen maken op Maui met Kiawe Outside


We praten hier veel over bewust eten, en voor veel goede redenen! Maar, in ieder geval voor mij, beschouw ik het vaak als een persoonlijke praktijk. Misschien niet eenzaam, maar het is iets dat ik doe, voor mezelf – niet omdat iemand anders er invloed op heeft.

Maar aware is een van de eerste woorden waar ik naar op zoek ben bij het beschrijven van mijn ongelooflijke eetervaring in de buitenlucht met Kiawe Outside, samen met doordacht, verheven en, heilige koe, hoe heb ik dit geluk gekregen?

wijn gieten oceaan achtergrond

Ik was toevallig op Maui voor het werk van mijn man (wat, ja, een groot deel van het antwoord op die laatste vraag is) toen een PR-contactpersoon contact opnam over een ervaringsdiner met Kiawe Buiten later die week, en ze had een paar plekken beschikbaar voor media. Gelukkig was het de enige avond dat we vrij waren van werkverplichtingen (het geluk slaat weer toe), dus we accepteerden het graag.

Dus. Vrolijk.

Ik ben van mening dat de sfeer en het gezelschap web zo belangrijk zijn als de ingrediënten die worden gebruikt als het gaat om een ​​werkelijk hoogwaardige eetervaring, en dat maakt deel uit van wat de evenementen van Kiawe Outside zo speciaal maakt. Je laat niet alleen hun beroemde kolen stoken zuurdesembrood met Kihei-mangoboter en zeezout – je ziet hoe ze dat brood rechtstreeks van het vuur halen, waar het in een gietijzeren braadpan wordt gebakken. Je nipt niet alleen van de misschien wel beste bubbels die je ooit hebt gedronken – je kijkt hoe de sommelier de fles opensabelt (of, als je geluk hebt, misschien zelfs zelf probeert!).

Bij elke wijn die ze openden, zat een doordacht verhaal, vaak over de oorsprong ervan, maar altijd met een knipoog naar waarom hij zo excellent bij elk gerecht paste. (In één geval duurde het verhaal bijna 10 minuten, gedurende welke tijd we allemaal met gesloten ogen zaten te volgen terwijl een druif wijn werd en terugdachten aan waar we waren op elk punt van de reis van die wijn.)

Kiawe Outside-oprichter Yeshua Goodman groeide op terwijl hij door Maui rende, jaagde en viste en de vangst deelde met vrienden boven een vuur. Nadat hij een gevorderde sommelier was geworden, besloot hij zijn liefde voor wijn te combineren met zijn waardering voor de overvloedige producten van het eiland, allemaal vermengd met de ervaring van het delen van een speciale maaltijd bereid boven open vuur, geserveerd op prachtige buitenlocaties met classic glaswerk op onberispelijke tablescapes.

O, en niet alleen elk open vuur is voldoende. Elk gerecht, van de meest ongelooflijke snapper-stoofpot tot een paddenstoelengnocchi die zelfs Jared ervan overtuigde een paddenstoelenliefhebber te worden, wordt gekookt op hout of met behulp van de rook van de kiawe-boom, een soort die invasief is voor Maui. Dat is geen toeval, en Kiawe Outside neemt zelfs regelmatig andere invasieve soorten, zoals Ashert en wild zwijn, op in hun menu.

Hoewel ze evenementen op maat aanbieden, kunnen bezoekers deelnemen aan deze verhoogde ervaring tijdens vooraf geplande diners; Kiawe werkt regelmatig samen met verschillende eigendommen in Maui, zoals de Koninklijk Lahaina-resort, waar wij ons bij hen voegden. (Normaal gesproken organiseren ze hun diners daar in een gebied dat ‘The Branches’ wordt genoemd, onder een honderd jaar oude, 12 meter hoge rubberboom, maar enkele wilde winden zorgden ervoor dat we naar een iets meer beschermde buitenplek verhuisden.)

Is het duur? Ja, daar krijg je van mij geen enkel argument over. Maar het is het soort ervaring dat je maar één keer in je leven kunt meemaken – en waar je geen spijt van zult hebben (vooral als je slim genoeg bent om foto’s te maken van de wijnflessen en een paar aantekeningen te maken over het eten!). Serieuze fijnproevers en wijnliefhebbers kunnen de traditionele luau passeren en zonder nadenken kiezen voor dit verheven diner. Tenzij je een werkelijk magische walvisontmoeting hebt, kan ik je vrij goed garanderen dat dit het hoogtepunt van je bezoek zal zijn.

Heeft u een eetervaring gehad waarvan u zeker weet dat u deze nooit zult vergeten? Vertel me er alles over! –KristenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here