Home Verbouwing Asymmetrische kerstmantelslinger | Centationele stijl

Asymmetrische kerstmantelslinger | Centationele stijl

0
Asymmetrische kerstmantelslinger |  Centationele stijl


Het asymmetrische schoorsteendisplay is al een paar jaar populair, die slingers die niet in het midden staan ​​en naar hyperlinks of rechts zwaaien. Dit jaar heb ik een asymmetrische slinger in mijn woonkamer gemaakt en ik ben dol op de manier waarop deze is geworden.

De mijne is een combinatie van gemengde echte slingers (sparren en jeneverbes) en nep-dennenslingers die ik kan hergebruiken, waaraan eucalyptus is toegevoegd voor textuur en geur. Mini-lichtslingers en gouden bessen maken de look compleet. Ik deel nog een paar close-ups op Instagram.

Asymmetrische slingers hebben meer tijd nodig om te installeren dan symmetrische slingers. Het vereist dat je het association voortdurend aanpast totdat het evenwicht is bereikt. Waar de slinger aan één kant zwaarder is, balanceert een decor zoals kousen of kandelaars het gewicht.

Hieronder staan ​​nog een paar voorbeelden van schoorsteenmantels met asymmetrische slingers die naar hyperlinks of rechts zijn geslingerd om te inspireren.

kismet huis

by way of bloemig

geïnspireerd door charme

laine en layne

kraak de luiken

krat + vat

Francois en Moi

paarse roos naar huis

krat + vat

Michelle Janeen

leeuwerik en linnenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here