Home Levensstijl Artwork Works Gallery speelt in op de kunstvraag van Singapore met inaugurele showcase

Artwork Works Gallery speelt in op de kunstvraag van Singapore met inaugurele showcase

0
Artwork Works Gallery speelt in op de kunstvraag van Singapore met inaugurele showcase


Danny Minnick Pivot Nosegrab – LA Pool Non-public Artwork Fee

De wereld van kunst ontmoet autoluxe als de beroemde Hollywood-kunstenaar Danny Minnick samenwerkt met Lamborghini Singapore voor een exclusieve tentoonstelling onder leiding van de Singaporese Artwork Works Gallery. Deze openingstentoonstelling toont een opwindende live-kunstvoorstelling die culmineert in een uniek meesterwerk dat de grenzen van luxe, kunstenaarschap en levensstijl doet vervagen. Getiteld “18. Workz”, de buitengewone tentoonstelling zal plaatsvinden in de verbluffende ruimte van 2.000 vierkante meter gewijd aan decoratieve kunst, waar enthousiastelingen, verzamelaars en investeerders worden verwelkomd om zich onder te dompelen in een ontzagwekkende artistieke ervaring. Artwork Works Gallery heeft ook samengewerkt met Lamborghini Singapore om een ​​nieuwe dimensie toe te voegen aan de meeslepende showcase.

Poolschool” door Danny Minnick. Het paradepaardje voor de “18. Workz”-tentoonstelling. Acryl, bladgoud, oliestift op canvas 261,62 cm x 447,04 cm

“18. Workz” markeert tevens het debuut van Danny Minnick in Azië. Minnick, die al kan bogen op een gewaardeerde klantenkring met onder meer beroemdheden uit de A-lijst, zoals Robert Downey Jr, Jessica Alba en LeBron James, zal zijn artistieke bekwaamheid tentoonspreiden terwijl hij zijn kenmerkende straatkunststijl naadloos laat versmelten met de luxueuze Lamborghini Urus S, die de nadruk legt op de nevenschikking van schoonheid in kunstenaarschap en machinerie.

Danny Minnicks “18. Workz”-logo

De “18. Workz”-tentoonstelling komt terwijl Singapore een groeiende vraag naar premium kunstervaringen blijft ervaren. Singapore heeft furore gemaakt in de lokale en internationale kunstindustrie als prominente kunstenaars Robert Zhao En BODHI zijn naam blijven maken en hebben de kunstscene van Singapore naar internationale hoogten getild. De recente Betaalbare kunstbeurs getuigt ook van een verlangen bij Singaporezen om niet alleen involved te komen met kunst, maar ook om hun smaak te verfijnen en stukken te kopen.

Chris Hallewell, COO en Troy Sadler, CEO van Artwork Works

One Holland Village belichaamt het doel van de Far East Group om deze snelgroeiende markt te benutten en zich op te stellen als een “levendige culturele hotspot” waar de Artwork Works Gallery zal dienen als “haar pulserende kern”. De samenwerking met Lamborghini draagt ​​alleen maar bij aan de dynamiek van de kunst en opent deze tentoonstelling voor een veelheid aan demografische groepen. “We zijn toegewijd aan het naar een hoger niveau tillen van de kunstscene in Singapore en daarbuiten”, zegt Chris Hallewell, de COO van Artwork Works. “Met de groeiende vraag naar premium kunstervaringen in Singapore zal onze nieuwe galerie-lancering de levensstijl opnieuw definiëren en een visionaire kunstbeweging inspireren”, voegt Troy Sadler, de dynamische CEO van Artwork Works Group, toe. “18. Workz” is nog maar het start, need Artwork Works Gallery wil de beste decoratieve kunst in de regio tentoonstellen.

“18. Workz” vindt plaats op 9 december 2023 van 17.00 tot 18.00 uur op One Holland Village Sq. en Artwork Works Gallery, Holland Village, Singapore

Voor meer informatie over de “18. Workz”-tentoonstelling, Klik hier.

Voor meer informatie over het laatste nieuws op het gebied van kunst en cultuur, leest u: Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here