Home Geschiktheid 146: Metabolische gezondheid en biohacking met Joshua Kreifels, RD

146: Metabolische gezondheid en biohacking met Joshua Kreifels, RD

0
146: Metabolische gezondheid en biohacking met Joshua Kreifels, RD


Dag vrienden! Hoe verloopt de week tot nu toe? Ik ben zo opgewonden omdat ik een nieuwe podcast heb Josh Kreifels. Ik volg het account dat hij met zijn vrouw deelt op Instagram en ben dol op hun benadering van gezond leven. Ik sluit me aan bij veel van zijn waarden en boodschappen, en ik ben zo blij dat hij vandaag in de present aanwezig is.

Dit is waar we het over hebben:

Metabolische gezondheid

prioriteit geven aan gezondheid met een drukke agenda

biohacks voor anti-veroudering/levensduur

en zoveel meer.

146: Metabolische gezondheid en biohacking met Joshua Kreifels, RD

Hier is wat meer over Jos:

Josh Kreifels is de oprichter van Kreifwell functionele geneeskunde samen met zijn vrouw Kristina. Hij is een geregistreerde diëtist die op masterniveau is opgeleid en zich richt op het helpen van u bij het gebruik van voedsel als medicijn. Josh is gepassioneerd om je NIET te vertellen wat je moet eten, maar je in plaats daarvan te leren hoe je moet eten om de gezondheid, het functioneren en de levensduur te optimaliseren. Hij is vooral bekend vanwege het helpen van vrouwen met hypothyreoïdie om de oorzaak aan te pakken en de symptomen te verminderen, de energie te verhogen en de lichaamssamenstelling te verbeteren.

Verbonden met Josh en Tina op Instagram hierkijk op hun web site, en Boek through deze hyperlink een free of charge ontdekkingsgesprek.

Meer bronnen uit deze aflevering:

Ik hou van liefde, hou van de maaltijden van Sakara-leven! Gebruik deze hyperlink en de code XOGINAH voor 20% korting op hun maaltijdbezorging en schone boetiekartikelen. Dit is iets dat ik één keer per maand doe als een kleine traktatie voor mezelf en de maaltijden zijn altijd showstoppers.

Als een van mijn collega-gezondheidsprofessionals op zoek is naar een andere manier om hun cliënten te helpenIk raad IHP ten zeerste aan. Je kunt deze informatie ook gebruiken om jezelf te genezen en vervolgens anderen te genezen, wat ik een mooie missie vind. Je kunt absoluut meedoen als je momenteel niet in de gezondheids- of fitnessbranche werkt; veel IHP’s beginnen niet op dit pad. Het zijn vrienden die graag meer willen weten over gezondheid en welzijn, en deze informatie willen delen met degenen van wie ze houden. Je kunt dit als passie doen, of een geheel nieuwe carrière beginnen.

U kunt mijn verwijzingslink hier gebruiken en de code FITNESSISTA voor maximaal $ 250 korting op het Integrative Well being Practitioner-programma. Ik raad het ten sterkste aan! Je kunt mijn recensie IHP Stage 1 hier bekijken En mijn recensie van niveau 2 hier.

Ik ben nog steeds geobsedeerd door mijn saunadeken. Dit is een van mijn favoriete manieren om te ontspannen en te zweten. Ik merk dat het mij energie geeft, helpt bij pijntjes, ik slaap beter op de dagen dat ik dit gebruik, en het laat mijn huid stralen. Hyperlink om het hier te bekijken. Je kunt mijn korting FITNESSISTA15 ook gebruiken voor de PEMF Go Mat, die ik elke dag gebruik, en het roodlicht-gezichtsmasker, dat een belangrijk onderdeel is van mijn wekelijkse huidverzorgingsroutine.

Krijg 20% ​​korting Organisch met de code FITNESSISTA. Ik drink het groene sap, het rode sap, het goud en Concord! (Elke dag heb ik misschien iets anders, of twee verschillende dingen. Alles wat ik heb geprobeerd is geweldig.)

Heel erg bedankt voor het luisteren en voor al je steun met de podcast! Zorg ervoor dat u zich abonneert en een beoordeling of recensie achterlaat als u deze aflevering leuk vond. Als u een beoordeling achterlaat, ga naar deze pagina en je krijgt een klein bedankje van mij voor jou.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here