Home Reis Navigeren door luxe, consolation en avontuur

Navigeren door luxe, consolation en avontuur

0
Navigeren door luxe, consolation en avontuur


Stel je voor dat je een verborgen baai binnenrijdt waar geen pier te zien is en uitkijkt op de natuur, de bergen of een reeks stranden. De kapitein laat het anker vallen en u proost op de zonsondergang aan dek voordat u gaat dineren met uw beste vrienden of familieleden. De volgende dag doe je het ergens anders en ervaar je de jachtcharterlevensstijl van de rijken en beroemdheden. Maar zonder dat u het schip hoeft te bezitten en te onderhouden.

jachtcharter latijns amerika

Dankzij de mogelijkheid om te charteren in plaats van te bezitten, kunt u genieten van de voordelen en geneugten zonder de problemen met onderhoud en opslag. Bij jachtcharters gaat het meestal om het huren van een luxe jacht voor een bepaalde periode, waarin u door prachtige kustwateren kunt varen, verschillende havens en baaien kunt bezoeken en kunt genieten van tal van voorzieningen aan boord. U heeft de keuze uit various mogelijkheden, zoals motorjachten en zeiljachten van verschillende afmetingen.

Er zijn genoeg van Latijns-Amerikaanse charterbestemmingen om te verkennen en we hebben er een paar uitgelicht over Luxe Latijns-Amerika in onze hoofdverhalen. Om te beginnen hebben we met kleine schepen gevaren op locaties van Chili tot de Galapagos, Belize en Mexico.

Voor degenen die meer persoonlijke service willen en niet een schip willen delen met 1.000 andere mensen op een schip reguliere cruisekunnen jachtcharters een veel interessantere en intiemere ervaring opleveren, waarbij u ook veel meer controle heeft. Op de foto hierboven is het maximale aantal passagiers 12, dus je hebt veel ruimte voor jezelf.

Belangrijkste voordelen van een jachtcharter

Een jachtcharterreis biedt vrijheid en een persoonlijke ervaring afgestemd op uw wensen. U en uw gezelschap kunnen de reisroute bepalen, uw eigen tempo bepalen en beslissen welke activiteiten u wilt ondernemen. Met een professionele kapitein aan het roer en een chef-kok aan boord die gastronomische maaltijden bereidt, is dit de perfecte manier om te ontsnappen aan de alledaagse drukte en de omgeving te verkennen. nieuwe bestemmingen in luxe.

Jachtcharters bieden u de mogelijkheid om:

  • Verken op uw gemak geweldige bestemmingen
  • Geniet van afgelegen baaien, weg van de drukke gebieden
  • Ervaar ontspanning in een prachtige omgeving

Naast de superieure ervaring die u op een luxe jacht krijgt in vergelijking met een groot cruiseschip, volgen hier enkele van de belangrijkste overwegingen die het hogere prijskaartje waard kunnen maken.

gecharterde jachtcabine

Grotere hutten met meer voorzieningenbanden

Op de meeste cruiseschepen moet je upgraden naar de allerhoogste categorie om voldoende ruimte te hebben om je te verspreiden. Omdat er echter veel minder hutten op een jacht zijn, zijn ze meestal zo geconfigureerd dat ze meer ruimte hebben dan een cruisecabine en boordevol betere voorzieningen. Een topsuite op een gewoon schip zal op veel van deze schepen een gewone kamer zijn.

Bovendien zijn de bemanningsleden er alleen voor u, zodat de schoonmaak volgens uw planning verloopt en de persoon die uw minibar aanvult, klaar staat om aan de slag te gaan als u meer drankjes nodig heeft, volgens uw specificaties.

Exclusieve toegang en privateness

Een van de belangrijkste voordelen van het charteren van een jacht is de exclusieve toegang die het biedt. U profiteert van een privéruimte waar u kunt ontspannen, entertainen of high quality time kunt doorbrengen met uw vrienden en familie. Het gevoel van privateness is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring.

Deze exclusiviteit geldt ook voor bestemmingen. Charterjachten kunnen afgelegen locaties bereiken die vaak over land onbereikbaar zijn, waardoor u een echt gevoel van ontsnapping aan de buitenwereld krijgt. Op reizen die we met verschillende jachtbedrijven hebben gemaakt, waren we vaak de enige boot in de omgeving, niet in een haven waar we naast enorme schepen lagen opgestapeld.

jachtmening in Panama

Verscheidenheid aan activiteiten en avontuur

Tijdens een jachtcharterreis kunt u ook de avontuurlijke geest omarmen door op een strand te landen en een wandeling te maken of gewoon aan de kant te gaan door te peddelen. U kunt genieten van watersporten, gaan duiken of snorkelen in levendige onderwaterecosystemen, of deelnemen aan visexcursies.

Als u de voorkeur geeft aan activiteiten aan land, kunt u lokale bezienswaardigheden verkennen, genieten van winkelen of uzelf onderdompelen in de rijke cultuur van de regio.

Jij hebt bij dit alles inbreng, zodat de bemanning klaar staat om je te voet, paddleboard of kajak te begeleiden op een bucketlist-avontuur, of een chauffeur op te zetten voor een excursie naar het binnenland voor natuur-, avontuur- of wijnmakerijbezoeken.

We hebben geschreven over een flink aantal jachtcharterreizen hier op Luxurious Latin America, van schepen met 10 gasten tot superjachten met 50 mensen aan boord. Hier zijn een paar belangrijke gebieden die u kunt overwegen voor een jachtcharter in Amerika.

Mexico’s jachtcharterlocaties

Mexico biedt prachtige jachtcharterbestemmingen langs zowel de Pacifische als de Caribische kust. In het Caribisch gebied is het schiereiland Yucatan een betoverende locatie om te zeilen, met toegang tot afgelegen stranden en levendige koraalriffen. Cozumel en Cancun zijn populaire plekken om de Caribische sfeer te ontdekken.

Voor een meer avontuurlijke ervaring zet u koers naar Baja California langs de Pacifische kust. De prachtige Zee van Cortez heeft een geweldig onderwaterleven, prachtige eilanden en pittoreske havens zoals La Paz en Loreto. U kunt ook de havens op het vasteland als startpunt gebruiken en de kust rond Mazatlan en rond Puerto Vallarta verkennen, van de Riviera Nayarit tot Manzanillo in Costalegre. Dit zijn wilde kusten met 100 lege stranden. Hetzelfde geldt voor de kust van Oaxaca rond Huatulco.

Midden-Amerikaanse kustedelstenen

jachtcruise op het eiland Panama

Midden-Amerika is een schatkamer van verborgen baaien en het koraalrif dat zich uitstrekt vanaf het schiereiland Yucatan. Er zijn uitstekende reizen mogelijk aan de Caribische kant in Belize op zichzelf of door de relaxation van Midden-Amerika. inclusief de Baai-eilanden van Honduras.

Als de Pacifische kust jouw naam roept, zorg er dan voor dat je de levendige natuur en het weelderige groen van de Pareleilanden van Panama en de rijke kust van Costa Rica niet mist. Bezoek het beroemde schiereiland Papagayo of het schiereiland Nicoya, beide bieden opmerkelijke zeilervaringen.

De zeilhotspots van Zuid-Amerika

Ga verder dan de typische jachtbestemmingen en duik in het levendige Zuid-Amerika. Langs de noordwestelijke kust zijn de prachtige Galapagos-eilanden van Ecuador echt anders dan waar ook ter wereld. Ze staan ​​bekend om hun unieke natuur en adembenemende landschappen en bieden een werkelijk onvergetelijke jachtcharterervaring. We hebben hier verschillende reizen gemaakt met verschillende bedrijven, dus bekijk onze Verhalen over jachtcruises op de Galapagos.

Galapagoscruise

Aan de Atlantische kant van Zuid-Amerika vaart u naar Uruguay en het elegante Punta del Este. Het wordt vaak het ‘Saint Tropez van Zuid-Amerika’ genoemd en is een must-bezoek tijdens de Australische zomermaanden voor diegenen die op zoek zijn naar een combine van strand, natuur en nachtleven.

Dit is soms een tussenstop op reizen van Rio naar Buenos Aires of andersom. Rio vanaf het water zien is absoluut een magische ervaring.

In de helderblauwe wateren van het Caribisch gebied, Colombia San Andrés en Providencia-eilanden worden beschouwd als een van de finest bewaarde geheimen van Zuid-Amerika. Dit gebied combineert natuurlijke charme en afgelegen stranden met de rijke Afro-Caribische cultuur en is ideal voor avonturiers die op zoek zijn naar een bestemming die meer buiten de gebaande paden ligt.

Aan de Pacifische kant namen we een grote luxe jachttocht op de Scenic Eclipse die liep van Lima naar Valparaiso, maar verder naar het zuiden kom je in de fjorden en kanalen van Patagonië in Chili, met meer dramatische landschappen.

Het plannen van uw jachtcharteravontuur

Het juiste jacht selecteren

Bij het plannen van uw jachtcharteravontuur is het kiezen van het juiste jacht essentieel. Denk na over de grootte en het kind jacht dat bij uw wensen en voorkeuren previous. Privéjachtcharters bieden een verscheidenheid aan opties. Om een ​​weloverwogen beslissing te nemen, moet u rekening houden met aspecten als:

  • Maat: Denk na over het aantal gasten en het gewenste comfortniveau. Stellen of kleine groepen kunnen kleinere jachten huren voor een intieme ervaring, terwijl grotere bijeenkomsten wellicht een ruimere optie vereisen.
  • Sort: Motorjachten bieden snelheid en stabiliteit, terwijl zeiljachten een meer traditionele en milieuvriendelijke optie bieden. Vraag echter hoe vaak ze de zeilen hijsen, need als ze haast hebben om tussen de stops door te komen, is dat misschien niet vaak.
  • Voorzieningen: Overweeg voorzieningen zoals watersportuitrusting, entertainmentsystemen en beschikbare bemanningsdiensten om uw reis te verbeteren.

Beslissen over de beste tijd om te charteren

Bij het plannen van uw constitution is het essentieel om te onderzoeken wat de beste tijd is om uw gewenste bestemming te bezoeken. Factoren waarmee u rekening moet houden, zijn onder meer het weer, lokale evenementenkalenders en charterprijzen. Een betrouwbaar bedrijf helpt hierbij en probeert u niet te dwingen om te boeken terwijl het de helft van de tijd regent omdat het het verkeerde seizoen is.

Weer: Het klimaat varieert in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika, dus zorg ervoor dat u de typische weerpatronen van uw bestemming onderzoekt om een ​​comfortabele reis te garanderen. Over het algemeen bieden droge seizoenen rustigere zeilomstandigheden en zonnige luchten, terwijl regenachtige seizoenen onvoorspelbaar kunnen zijn. In Mexico is de beste tijd voor jachtcharters bijvoorbeeld doorgaans van november tot mei, wanneer het weer milder is. Vergeet niet dat de zomer in Patagonië winter is op het noordelijk halfrond.

Evenementen: Onderzoek de lokale evenementenkalender voor uw bestemming, aangezien dit de beschikbaarheid en prijzen van charters kan beïnvloeden. Het kan u ook helpen bij het bepalen van uw reisroute. In sommige regio’s worden gerenommeerde evenementen georganiseerd, zoals festivals, races of regatta’s, die uw charterervaring kunnen verbeteren. Houd er rekening mee dat populaire evenementen de vraag naar jachtcharters kunnen vergroten, wat gevolgen kan hebben voor de beschikbaarheid en prijzen.

Charterprijzen: Prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen. Perioden met veel vraag, zoals vakanties en lokale evenementen, kunnen resulteren in hogere chartertarieven. Als u meer betaalbare opties wilt vinden, kunt u overwegen om tijdens de schouderperioden te charteren. Dit tijdsbestek biedt vaak een evenwicht tussen gunstige weersomstandigheden en lagere prijzen.

Door het juiste jacht te kiezen, dienovereenkomstig te plannen voor het optimale seizoen van uw bestemming en rekening te houden met uw reisbehoeften, bent u uiteindelijk goed voorbereid op een onvergetelijk jachtcharteravontuur.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here