Home Zelfverbetering Man Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil – The Energy of Perception, Road Gangs, Wild Tales from Las Vegas, The Risks of Nurturing Worry, en Dancing on the Cliff (#700)

Man Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil – The Energy of Perception, Road Gangs, Wild Tales from Las Vegas, The Risks of Nurturing Worry, en Dancing on the Cliff (#700)

0
Man Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil – The Energy of Perception, Road Gangs, Wild Tales from Las Vegas, The Risks of Nurturing Worry, en Dancing on the Cliff (#700)


Illustratie through 99ontwerpen

“Evalueer het gevaar. Koester geen angst.”

Man Laliberté

Man Laliberté (@guylalibertedj) is de oprichter van Cirque du Soleil, Stichting One DropEn Lune Rouge. Hij werd genoemd door Tijd tijdschrift als een van de meest invloedrijke persoonlijkheden ter wereld en door Condé Nast erkend als een van de meest creatieve en innovatieve geesten.

Als kunstenaar, ondernemer en filantroop is Man drievoudig winnaar van de Ernst & Younger Entrepreneur of the Yr Award, waaronder World Entrepreneur of the Yr; een Ridder in de Nationale Orde van Quebec; en een inductee van de Canadian Enterprise Corridor of Fame. Man heeft het insigne van de Order of Canada gekregen, de hoogste onderscheiding van het land, en ontving in 2010 zijn ster op de Hollywood Stroll of Fame.

Man wijdt nu zijn tijd aan zijn bedrijf, Lune Rougeen zijn internationale non-profitorganisatie, Stichting One Dropdat tot doel heeft “duurzame toegang tot veilig water, sanitaire voorzieningen en hygiëne voor gemeenschappen overal ter wereld te garanderen door middel van innovatieve partnerschappen, creativiteit en de kracht van kunst.”

Bezoek Frooogs.com om Man’s nieuwste undertaking te ontdekken.

Geniet ervan!

Beluister de aflevering op Apple-podcasts, Spotify, Bewolkt, Podcast-verslaafde, Pocketcasts, Castbox, Google Podcasts, Amazon-muziek, of op je favoriete podcastplatform.

Wordt gesponsord door Gedenkwaardig hoogwaardige supplementen, Acht Sleep’s Pod Cowl slaapoplossing voor dynamische koeling en verwarming, en Shopify wereldwijd handelsplatform dat instruments biedt voor het starten, groeien, op de markt brengen en beheren van een detailhandelsbedrijf.

Het transcript van deze aflevering vind je hier. Transcripties van alle afleveringen vind je hier.

#700: Man Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil – De kracht van geloof, straatbendes, wilde verhalen uit Las Vegas, de gevaren van het koesteren van angst en dansen op de klif


Deze aflevering wordt u aangeboden door Shopify! Shopify is een van mijn favoriete platforms en een van mijn favoriete bedrijven. Shopify is ontworpen voor iedereen om overal te verkopen, waardoor ondernemers de middelen krijgen die ooit waren gereserveerd voor grote bedrijven. In een mum van tijd kunt u een fantastische on-line winkel hebben die uw ideeën tot leven brengt, en beschikt u over de instruments om uw dagelijkse werkzaamheden te beheren en de verkoop te stimuleren. Geen codeer- of ontwerpervaring vereist.

Ga naar shopify.com/Tim om u aan te melden voor een proefperiode van één greenback per maand. Het is een geweldige deal voor een geweldige service, dus ik moedig u aan om het eens te proberen. Breng uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau door een bezoek te brengen shopify.com/Tim.


Deze aflevering wordt u ook aangeboden door Gedenkwaardig hoogwaardige supplementen! Momentous biedt hoogwaardige supplementen en producten in een breed spectrum van categorieën, en ik check hun producten nu al maanden. Ik heb hun gebruikt magnesiumthreonaat, apigenineEn L-theanine dagelijks, wat me allemaal heeft geholpen het start, de kwaliteit en de duur van mijn slaap te verbeteren. Ik heb ook gebruikt Gedenkwaardige creatineen hoewel het zeker de fysieke prestaties bevordert, inclusief pond of wattage bij sport, gebruik ik het vooral voor mentale prestaties (kortetermijngeheugen, enz.).

Hun producten zijn door derden getest (Knowledgeable-Sport en/of NSF gecertificeerd), zodat u erop kunt vertrouwen dat wat op het etiket staat, in de fles zit en niets anders. Als je Momentous zelf wilt proberen, kun je code Tim gebruiken voor 25% korting op je eenmalige aankoop op LiveMomentous.com/Tim. En maak je geen zorgen, mijn niet-Amerikaanse vrienden, Momentous verzendt internationaal en heeft jou gedekt.


Deze aflevering wordt u aangeboden door Acht Slaap! Acht slaapjes Podafdekking is de gemakkelijkste en snelste manier om op de perfecte temperatuur te slapen. Het combineert dynamische koeling en verwarming met biometrische monitoring om de meest geavanceerde (en gebruiksvriendelijke) oplossing op de markt te bieden. Gewoon toevoegen de Podcover naar uw huidige matras en slaap zo koel als 55°F of zo heat als 110°F. Bovendien deelt hij je mattress in tweeën, zodat je companion een totaal andere temperatuur kan kiezen.

Tot 30 november kunnen mijn luisteraars dat doen bespaar $ 350 op de Podcover. Ga naar achtslaap.com/tim voor deze exclusieve vakantiebesparingen. Dat is achtslaap.com/tim voor deze exclusieve en zeer bijzondere vakantievoordeel! Acht Slaap wordt momenteel verzonden binnen de VS, Canada, het VK, geselecteerde landen in de EU en Australië.


Wil horen nog een aflevering met een creatieve imperiumbouwer? Luister naar mijn gesprek met David Maiseloprichter en voorzitter van Marvel Studios en oprichter van Mythos Studios, waarin we het omgaan en omgaan met Bob Iger bespraken, het creëren van het Marvel Cinematic Universe (MCU), Broadway-omwegen, vroege Hollywood-lessen, en nog veel meer.

#676: David Maisel van Marvel Studios Fame – nooit eerder gehoorde verhalen over dealmaking in Hollywood, de kunst van het groot mikken, reduce van machtsmakelaar Michael Ovitz, slimme zaken combineren met slimme straat, het ontstaan ​​(en het belang) van Iron Man, Verkopen aan Disney voor $ 4 miljard, en nog veel meer

Wat was je favoriete citaat of les uit deze aflevering? Laat het me weten in de reacties.

SCROLL HIERONDER VOOR LINKS EN TOON OPMERKINGEN…

GESELECTEERDE LINKS UIT DE EPISODE

 • Verbonden met Man Laliberté:

Frooogs | Instagram | Spotify | Geluidswolk

LAAT NOTITIES ZIEN

 • (06:16) Een opwindende reis naar Europa in 1977.
 • (12:31) Busken zonder failliet te gaan.
 • (15:46) Omgaan met de niet op elkaar afgestemde waarden van mama en papa.
 • (25:35) Terugkomen uit een donkere tienerperiode.
 • (31:13) De transcendentale kracht van Cirque du Soleil.
 • (36:25) Het start van een ‘theatergezelschap op stelten’.
 • (45:00) Hoe Hawaiiaanse openbaringen de geest van Cirque du Soleil smeedden.
 • (51:55) Zwarte schapen winnen van de wolven.
 • (1:05:57) Tekening van PT Barnum en Walt Disney.
 • (1:07:27) Vroege financiële hindernissen overwinnen.
 • (1:19:31) Een openingsdag die het start betekende van nooit meer achterom kijken.
 • (1:27:11) Gevaar evalueren zonder angst te koesteren.
 • (1:28:36) Buffer tegen verraad zonder toe te geven aan cynisme.
 • (1:34:12) Steve Wynn voor de overwinning.
 • (1:47:55) Blauwe Oceaanstrategie.
 • (1:48:55) Baanbrekend en inspirerend.
 • (1:51:55) Prioriteit en sterfte.
 • (1:57:47) Gedachten scheiden.

MEER GUY LALIBERTÉ QUOTES UIT HET INTERVIEW

“Het is één ding om de overheid te overtuigen, maar ik zeg je: het is veel moeilijker om een ​​financial institution te overtuigen.”
— Man Laliberté

“Evalueer het gevaar. Koester geen angst.”
— Man Laliberté

“Er zijn veel dingen die het succes ondermijnen. De eerste die ik heb gezien, gaat over dat als je eenmaal succes hebt, je financieel veel beloning krijgt. Dan start je de angst te koesteren dat je morgen niet zult hebben wat je vandaag hebt, en dat verandert je hele manier om dingen aan te pakken.
— Man Laliberté

“De eerste maand was een ramp. We zijn onze grote prime kwijtgeraakt. Het regende. Het waren conflicten. De kunstenaars (waren) aan het vechten en er ontstond een staking. Wat er in het start ook gebeurde, we zaten tot aan de keel in de modder. Maar een maand later was onze present zo strak.
— Man Laliberté

“Een van de grootste vaardigheden die ik in het zakenleven heb geleerd, was op straat vanwege deze gevaarlijke omgeving. Je maakt vrienden of je lease, of je bent klaar om een ​​meer fysieke realiteit onder ogen te zien.”
— Man Laliberté

“Ik geef niet op. Tenzij de vis de lijn doorsnijdt, haal ik die vis uit de vijver.
— Man Laliberté

MENSEN VERMELD

De Tim Ferriss-show is een van de populairste podcasts ter wereld met meer dan 900 miljoen downloads. Het is drie keer geselecteerd voor ‘Beste van Apple Podcasts’, het is vaak de nummer 1 interviewpodcast van alle Apple Podcasts en staat bij vele gelegenheden op nummer 1 van de meer dan 400.000 podcasts. Als je free of charge naar een van de afgelopen afleveringen wilt luisteren, ga dan naar deze pagina.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here