Home Mode Wat is de prijs van een Chanel Flap Bag?

Wat is de prijs van een Chanel Flap Bag?

0
Wat is de prijs van een Chanel Flap Bag?


Chanel werd in 1910 in Parijs, Frankrijk, opgericht door Gabrielle “Coco” Bonheur Chanel met de missie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de damesmode. Beginnend met het maken van hoeden en het openen van haar eerste winkel in 1910, vond de flaptas pas in 1955 zijn weg naar de armen van vrouwen. Tegenwoordig is Chanel een van de meest gewilde luxemerken ter wereld.

Lees verder om meer te weten te komen TDe geschiedenis van de iconische Chanel Traditional Flap-tas, hoeveel ze kosten en hoe je een authentieke voor minder kunt vinden.

Chanel Flap Baggage zijn de investering waard

De Chanel-flaptas behoudt niet alleen zijn waarde in de loop van de tijd, maar de prijzen zijn door de jaren heen gestaag gestegen, waardoor het een waardevolle investering is. Hun iconische stijl, hoogwaardige materialen, klassiek ontwerp en gewilde naam zorgen ervoor dat Chanel flaptassen gemakkelijk door te verkopen zijn als je dat in de toekomst wilt doen.

Vanaf september 2021 heeft Chanel een groot aantal verhogingen van hun handtassen doorgevoerd, met een verwachte toekomst van meer verhogingen. Hieronder hebben we een grafiek opgenomen met de huidige prijzen zoals ze zijn vergeleken met start 2021.

Chanel Classic Flap Bag Prijzen Heruitgavetas Prijzen

Factoren die de prijs van Chanel Flap Baggage beïnvloeden

Soorten Chanel-flaptassen

De flapbags van Chanel zijn er één van must-have voor de handtassenkenner. Je vindt Chanel-flaptassen in verschillende materialen, maten, kleuren, stijlen en designs; het structurele ontwerp is echter vrijwel hetzelfde. Het dankt zijn naam aan de iconische flap en sluitingen. Het bedrijf ontwierp de versie met enkele flap met slechts één externe flapsluiting, terwijl de dubbele flap een buiten- en binnenflap heeft.

Chanel heeft een groot aantal ontwerpen voor flaptassen, zoals de Boy-tas, maar er zijn twee stijlen Chanel-flaptassen: de 2,55 en de Traditional Flap. De time period 2.55 wordt gebruikt met betrekking tot flaptassen die het originele ontwerp van de flapbag uit februari 1955 weerspiegelen.


De 2,55 tas, niet te verwarren met de Reissue-flaptas die in 2005 door Karl Lagerfeld werd geïntroduceerd, is het originele ontwerp van de tassen van Chanel en debuteert voor het eerst als een schoudertas die acceptabel is voor vrouwen. Deze tassen zijn doorgaans gevoerd met bordeauxrood leer aan de binnenkant, wat symbool staat voor de uniformen uit het kloosterweeshuis waar Coco Chanel opgroeide. Het beschikt over de “Mademoiselle” draaisluiting, een binnenvak met ritssluiting, een dubbele klep en de klassieke kettingriem.

Een sprong vooruit naar de jaren 80: Karl Lagerfeld is degene die de felbegeerde Traditional Flap-tas introduceerde. De Traditional Flap heeft vergelijkbare kenmerken als de tas van 2,55 en onderscheidt zich door de CC-draaisluiting, de gebogen klep en de met leer geweven ketting.

Materialen

Zoals bij elk product geldt: hoe groter de vraag, hoe meer ze kosten. Echter, de vraag is niet de enige issue die van invloed is op de kosten van de Chanel-flaptas. Vanwege hun veelzijdigheid varieert de prijs van een van deze portemonnees afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals: materiaal, maat, {hardware} en waar u deze koopt.

De flaptas is te vinden in een groot aantal materialen, zoals:

  • Lamsleer

  • Kalfsleer

  • Geitenleer leer

  • Kaviaar leer

  • Tweed

  • Jerseystof

  • Exoten (python, alligator, krokodil, and so forth..)

  • En meer…

Deze materialen kunnen worden ontworpen met verschillende kleuren en patronen. Materialen waar veel vraag naar is, of die bekend staan ​​om hun duurzaamheid en lange levensduur, zoals kalfsleer of kaviaarleer, maken de tas doorgaans duurder. Sommige hebben strass-steentjes, kristallen, parels en andere decoratieve versieringen, wat kan bijdragen aan hogere kosten. Veel van de flaptassen zijn ontworpen met de klassieke gewatteerde look, terwijl andere een uniek ontwerp hebben.

Samen met het materiaal van de tas zelf kan de {hardware} de kosten beïnvloeden. De {hardware} is doorgaans goud, licht goud, zilver of zwart en kan worden gemaakt met antieke, matte of iriserende afwerkingen. De klassieke tas is ook voorzien van leergeweven kettingriemen.

Naast de structuur, het ontwerp en de grootte van de tas, kan de plaats waar u uw Chanel-flaptas koopt van invloed zijn op de kosten. U kunt authentieke, licht gebruikte flaptassen vinden tegen een lagere prijs dan wanneer u ze gloednieuw koopt.

Hoe vind je een authentieke Chanel Flap Bag?

Omdat dit een behoorlijke investering kan zijn, is het belangrijk om er een te kopen bij een verkoper die u kunt vertrouwen, vooral als u van plan bent een gebruikte luxe tas te kopen. Om de productie en verkoop van vervalsingen te beperken, produceert Chanel handtassen en accessoires serienummers.

Couture USA is een designerwinkelboetiek met meer dan 17 jaar ervaring in het kopen en verkopen van tweedehands luxegoederen. Ons staff van consultants inspecteert elk product dat we kopen grondig om de kwaliteit en authenticiteit ervan te garanderen. Wij verkopen met trots alleen 100% authentieke luxe merken100% van de tijd.

Bekijk onze selectie van premium Chanel designertassen vandaag.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here