Home Reis Prime 10 beste skihotels en -resorts in Noord-Amerika (VS en Canada)

Prime 10 beste skihotels en -resorts in Noord-Amerika (VS en Canada)

0
Prime 10 beste skihotels en -resorts in Noord-Amerika (VS en Canada)


Maandag nieuwsbrieven altijd voorzien high 10 reislijsten inspireren.

Vandaag: Prime 10 beste skihotels en -resorts in Noord-Amerika

Het is weer die tijd van het jaar, waarin skigebieden op het noordelijk halfrond zich voorbereiden op het winterseizoen terwijl de temperaturen afkoelen. Ik heb eerder een bericht gepubliceerd over de beste skigebieden van Europa, en vandaag gaan we naar Noord-Amerika. Hoewel Noord-Amerikaanse skigebieden misschien niet zo uitgebreid zijn als hun Europese tegenhangers in de Alpen, beschikken ze vaak over een spectaculairder en verlatener berglandschap, betere poederkwaliteit met vaker sneeuwstortingen, minder risico op lawines en minder wachtrijen bij skiliften. De beste skigebieden zijn te vinden in de Amerikaanse staten Utah (Park Metropolis), Wyoming (Jackson Gap) en Colorado (Aspen, Vail, Beaver Creek), en de Canadese provincies British Columbia (Whistler) en Alberta (Lake Louise). Al deze gebieden beschikken over een breed scala aan vijfsterrenresorts die geschikt zijn voor de meer veeleisende reiziger, niet alleen voor goede skiërs en snowboarders. Dus, voordat je de piste op gaat, kijk eens naar mijn high 10 lijst van de meest exclusieve skihotels en lodges in Noord-Amerika.

Onder de diavoorstelling vindt u meer informatie. Denk je dat ik een skihotel in de VS of Canada heb gemist? Laat een opmerking.

Voor deze diavoorstelling is JavaScript vereist.

*** Volg me op Instagram, YouTube, X of Fb voor een dagelijks second van reisinspiratie ***


10. FAIRMONT CHATEAU LAKE LOUISE, ALBERTA

Omringd door hoge bergtoppen, de majestueuze Victoria-gletsjer en een glinsterend smaragdgroen meer, ligt het wereldberoemde Fairmont Chateau Lake Louise resort in het Banff Nationwide Park in Alberta, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, en wordt wereldwijd erkend vanwege vooruitstrevend milieubeheer en verantwoord toerisme . Het enorme Fairmont Chateau Lake Louise, oorspronkelijk meer dan 100 jaar geleden gebouwd als uitvalsbasis voor buitenliefhebbers en alpinisten, is het hele jaar door een luxe bergresort met schilderachtige wandel- en kano-activiteiten in de zomer, en heli-skiën, hondensleeën, schaatsen en sleeën. rijden in de dramatische wintermaanden. Na een lange dag op de piste in de frisse lucht kunt u zich terugtrekken in de uitstekende spafaciliteiten van het resort of genieten van lekker eten in een van de vele eating places.


9. SUNDANCE MOUNTAIN RESORT, UTAH

Gelegen aan de voet van en eigendom van acteur Robert Redford, is Sundance een toevluchtsoord voor ontdekking en inspiratie dat het hele jaar door various bergrecreatie-ervaringen biedt. Sundance ligt op slechts een uur rijden van Salt Lake Metropolis en 45 minuten van Park Metropolis en beschikt over 95 rustiek elegante berghutten en 10 berghuizen die de eenvoud van de natuurlijke omgeving weerspiegelen. Elke accommodatie is uniek ingericht in een stijl die previous bij de bergomgeving, inclusief ruw gehouwen hout, warme tinten en Indiaanse accenten. Veel suites zijn voorzien van een stenen open haard en een terras of patio. Alle huisjes bieden gemakkelijke toegang tot skiën, langlaufen en snowboarden. De bekroonde eating places en spa dragen bij aan de various voorzieningen van dit rustige bergdorp en resort.

 • Hotelwebsite: Sundance-resort
 • Andere lofbetuigingen: Sundance Resort staat ook in mijn high 10 lijst van luxe motels van beroemdheden.
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, vroeg inchecken, laat uitchecken, dagelijks ontbijt en een resorttegoed van $ 100 USD).

SUNDANCE BERGRESORT, UTAH


8. VIER SEIZOENEN RESORT WHISTLER, BRITISH COLUMBIA

Het voetgangersdorp Whistler is de thuisbasis van wat verreweg het grootste skigebied van heel Noord-Amerika is en ligt aan de adembenemende westkust van Canada, web ten noorden van Vancouver. Gasten van het 4 Seasons Whistler kunnen kiezen uit eindeloze activiteiten op of buiten de berg voordat ze zich terugtrekken in een van de 273 uitnodigende kamers, suites of herenhuizen van het resort, of 20 luxe privéwoningen. Alle accommodaties zijn rijkelijk ingericht met hout – elk met hun eigen gashaard – en bieden vanaf uw eigen balkon een prachtig uitzicht op de bergen, het bos, de vallei, het zwembad of de binnenplaats. Na de ontberingen van skiën, golfen of winkelen, adem je de berglucht in terwijl je wordt gemasseerd met de klei van een nabijgelegen meer, of bewonder je de met sneeuw bedekte toppen terwijl je geniet in de buitenwhirlpools. Het beroemde restaurant van het resort, Sidecut Steakhouse, serveert Canadees Prime Beef.

 • Hotelwebsite: 4 Seasons Resort Whistler
 • Andere lofbetuigingen: 4 Seasons Resort Whistler staat ook in mijn toplijst van de beste luxe resorts van Canada.
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, dagelijks ontbijt voor twee, vroeg inchecken, laat uitchecken en resorttegoed van $ 100 USD).


7. DE KLEINE NELL, COLORADO

Met de stad Aspen voor de deur en Aspen Mountain in hun achtertuin, biedt The Little Nell ski-in, ski-out toegang tot de historische Aspen Mountain. Aspen’s enige ontvanger van zowel de Forbes/Mobil als de AAA 5-Diamond Awards, de Little Nell heeft 92 ruime kamers, waaronder 11 suites en drie signature suites. Van de beste haute delicacies tot de 20.000 flessen wijn in de kelder, van de conciërges in de foyer tot de conciërges in de bergen, en van gezinsavontuur tot après-ski: dit resort is – zoals gasten zeggen – ‘de Aspen van Aspen’. ‘. Regelmatige beroemde gasten zijn onder meer Jack Nicholson, Kevin Costner, Kate Hudson, Elle Macpherson, Heidi Klum, Jennifer Aniston en Mariah Carey, die naar verluidt het penthouse in voorgaande jaren heeft gekocht voor een uitzicht op Aspen Mountain.

 • Hotelwebsite: De kleine Nel
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, vroeg inchecken, laat uitchecken, dagelijks ontbijt en een resorttegoed van $ 100 USD).


6. STEIN ERIKSEN LODGE DEER VALLEY, UTAH

De lodge is vernoemd naar de Noorse Olympische gouden medaille-skiër Stein Eriksen en ligt midden in de bergen van het Deer Valley Resort. Het is een toevluchtsoord in Europese stijl in het hart van Park Metropolis. Het resort maakt de hype ruimschoots waar, met een prachtige spa, eating places van wereldklasse, legendarische service en ski-in/ski-out-toegang tot 2.000 hectare poederachtig terrein in een van de beste wintergebieden van Amerika. Elk van de 180 kamers of suites is ontworpen met rijke kleuren, natuurlijke texturen en weelderige stoffen, en elk weerspiegelt elementen van de traditionele Noorse stijl, vermengd met hedendaagse Amerikaanse esthetiek. Meer dan 145 stenen open haarden door het hele gebouw, waarvan vele met een eigen badkamer, voegen gezelligheid en warmte toe aan de kathedraalplafonds in de goed ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Seizoensgebonden, lokaal geproduceerde gerechten in het restaurant Glitertind hebben het tot een van de beste eetgelegenheden in de omgeving gemaakt.

 • Hotelwebsite: Stein Eriksen Lodge Deervallei
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, vroeg inchecken, laat uitchecken, dagelijks ontbijt en een resorttegoed van $ 100 USD).


5. ONDERGOED SNEEUWMASS, COLORADO

In het Viceroy Snowmass Resort ligt een van de grootste bergen van Noord-Amerika voor skiplezier binnen handbereik. Op slechts enkele minuten van het centrum van Aspen lijkt dit spectaculaire ski-in/ski-out-resort op een enorm fort dat web zo gemakkelijk in de Himalaya zou kunnen passen als hier. De 173 residentieel ingerichte accommodaties van het resort zijn voorzien van op maat ontworpen interieurs, dekmatrassen met beddengoed van 100% Egyptisch katoen, granieten keukens en privézonnedekken. De uitgestrekte spa met het door een waterval gevoede zwembad biedt een selectie wellnesservaringen, van op Ute Native American geïnspireerde therapieën tot hedendaagse schoonheidsrituelen. De eetgelegenheden zijn geïnspireerd, web als de après-ski-actie. En het resort wordt geprezen om zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid, waardoor de ongerepte Rocky Mountain-speeltuin buiten behouden blijft.

 • Hotelwebsite: Onderkoning Sneeuwmassa
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, dagelijks ontbijt voor twee, vroeg inchecken, laat uitchecken en resorttegoed van $ 100 USD).


4. DE ST REGIS ASPEN, COLORADO

Het beroemde St Regis Aspen resort is een eigentijdse versie van een landhuis op een berghelling uit de vergulde tijd en biedt een compromisloze uitvalsbasis voor liefhebbers van lekker eten en wijn, cultuurkenners en avonturiers. Het resort ligt op slechts een steenworp afstand van de kenmerkende hellingen van Aspen en biedt eersteklas voorzieningen en St. Regis-service. Het wordt omgeven door ijskoude bergstromen, glinsterende bergmeren en majestueuze met sneeuw bedekte toppen. Elk van de 179 kamers van het resort biedt een prachtig uitzicht op de Rocky Mountains, wat gasten inspireert om bij het krieken van de dag wakker te worden en de legendarische steile hellingen van Colorado te betreden. De RAKxa Wellness Spa is het hele jaar door geopend en beschikt over een 24-uursfitnesscentrum. Het resort ligt op een ideale plek aan de voet van Aspen Mountain, op loopafstand van de exclusieve winkels, eating places en uitgaansgelegenheden van Aspen.

 • Hotelwebsite: De St Regis Aspen
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, dagelijks ontbijt voor 2 personen, $ 100 USD tegoed voor eten en drinken, vroeg inchecken, laat uitchecken en een welkomstbriefje vergezeld van een verse fruitschaal en mineraalwater).


3. PARK HYATT BEAVER CREEK RESORT EN SPA, COLORADO

Park Hyatt Beaver Creek Resort and Spa is een prachtig Vail-resort in kasteelstijl dat de grandeur van de idyllische Colorado Rocky Mountain-omgeving combineert. Van de ski-in-ski-out-toegang van het resort in het dorp tot de sensatie van wildwaterraften, wandelen en buitenavonturen voor alle seizoenen: het beste van Beaver Creek wacht op u, web buiten de deuren van het resort. Het interieur van hout en zandsteen vormt een aanvulling op het prachtige uitzicht op de Rocky Mountains, waarvan u by way of de openslaande deuren van elke kamer kunt genieten. De warme accommodaties zijn voorzien van een interieur van hout en zandsteen, met een kenmerkend Hyatt-bed met zacht beddengoed en een donzen dekbed op een zachte dekmatras. Het resort biedt toegang tot de piste, een verwarmd buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is en een vuurplaats buiten waar u s’mores kunt roosteren terwijl de zon ondergaat.


2. DE ST REGIS DEER VALLEY, UTAH

Luxe en avontuur ontmoeten elkaar op de hellingen van het majestueuze Wastach-gebergte in The St Regis Deer Valley, een van de beste luxe skihotels in Noord-Amerika. The St Regis combineert ingetogen elegantie met bergambiance in de besloten Deer Crest-gemeenschap en verwent gasten in een indrukwekkende omgeving met moeiteloze toegang tot een wereld van buitensporten het hele jaar door en de levendige stad Park Metropolis. Omring uzelf met absolute luxe met ski-in, ski-out toegang tot de onberispelijk geprepareerde pistes van Deer Valley, een privéskistrand, een split-level overloopzwembad met aangrenzende bubbelbaden, een fantastische spa, eating places van wereldklasse en familietradities en recreatieve activiteiten op elke beurt. Geniet van verfijnde gerechten bij het onlangs geopende RIME Seafood & Steak, met een frisse kijk op land- en zeeklassiekers met verse, duurzaam gevangen vis en het beste lokale vlees, bereid door chef-koks van wereldklasse.

 • Hotelwebsite: De St. Regis Hertenvallei
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, dagelijks ontbijt voor 2 personen, $ 100 USD tegoed voor eten en drinken, vroeg inchecken, laat uitchecken en een welkomstbriefje vergezeld van een verse fruitschaal en mineraalwater).

DE ST REGIS HERTENVALLEI, UTAH


1. AMANGANI, WYOMING

Gelegen dicht bij enkele van de beste skipistes van de VS, evenals de nationale parken Grand Teton en Yellowstone, is Amangani een ultra-luxe resort dat het hele seizoen geopend is. De skilounge van Amangani ligt op 20 minuten rijden, in het hart van Teton Village in Jackson Gap, dat een aantal van de beste ski- en snowboardgebieden in Noord-Amerika biedt. Amangani – wat ‘vreedzaam huis’ betekent – ​​klampt zich huge aan de high van East Gros Ventre Butte en biedt een prachtig uitzicht op de Grand Tetons en de Snake River Valley beneden. Het was het eerste Aman-resort in Noord-Amerika en roept de sfeer van het Amerikaanse Westen op. Amangani is zorgvuldig ontworpen met materialen uit Wyoming en heeft muren van redwood, kamerhoge ramen en stoelen van geweven koeienhuid. De ruime suites zijn voorzien van kingsize bedden, een open haard en een ligbed, met glazen schuifdeuren die leiden naar een terras met uitzicht op de bergen.

 • Hotelwebsite: Amanani
 • Andere lofbetuigingen: Amangani staat ook in mijn high 10 van de beste luxe motels in de VS.
 • Tip: ontvang free of charge VIP-voordelen als u boekt by way of Virtuoos (bijv. kamerupgrade, dagelijks ontbijt voor 2 personen, vroeg inchecken, laat uitchecken en één lunch voor 2 personen).


Openbaarmaking: ik kan commissie verdienen voor aankopen gedaan by way of hyperlinks in dit bericht.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here