Home Levensstijl Boca do Lobo’s intieme luxe meesterwerken onthuld

Boca do Lobo’s intieme luxe meesterwerken onthuld

0
Boca do Lobo’s intieme luxe meesterwerken onthuld


In dit exclusieve bericht Boca do Lobo-blog start aan een boeiende reis door de pagina’s van Intieme luxeuitsluitend gericht op de prachtige stukken die zijn verhaal sieren. Dit artikel onthult de verleidelijke en geavanceerde aantrekkingskracht van Boca do Lobo‘S iconische ontwerpenwaarbij elk stuk een symfonie van texturen vertegenwoordigt, een oproep tot een oneerbiedig geloofEn een ode aan verfijningN.

Mis het niet Intieme luxe Boek
Intieme luxe‘s Meesterwerken om u te inspireren
Bonsai eettafel van imitatiemarmer

De Bonsai eettafel is een voortreffelijk kunstwerk die het idea van een eettafel opnieuw definieert. Gemaakt met nauwgezette aandacht voor element, het heeft de vorm van een prachtige bonsaiboom, een symbool van rust en elegantie. De Bonsai eettafel combineert de werelden van de natuur en luxedie u uitnodigt om in stijl te dineren terwijl u geniet van de rust en artistieke inspiratie die dit uitzonderlijke stuk biedt. Of het nu gaat om een ​​familiemaaltijd of een grand soirée, deze tafel is meer dan meubilair; het is een gespreksstarter, een belichaming van fijn vakmanschap en een viering van de tijdloze schoonheid van de natuur.


Dressoir met diamanten amethist

De Dressoir van diamant-amethist is een waar meesterwerkeen samensmelting van elegantie en betovering. Gemaakt in de vorm van een veelzijdig diamant, het legt moeiteloos de charme van een kostbare edelsteen huge. Het exterieurontwerp weerspiegelt de ingewikkelde geometrie van een diamant en voegt een vleugje toe eigentijdse verfijning voor elke ruimte. Dit dressoir is niet zomaar een stukje meubilair; het is een schatkamer van schoonheid, een symbool van luxe.


D. Dinis gefragmenteerde spiegel

De D. Dinis spiegel is een koninklijk meesterwerk Dat is een eerbetoon aan een van de meest illustere vorsten van Portugal, D. Dinis. Deze grote spiegel is een weerspiegeling van de erfenis van de koning, zowel qua majestueus ontwerp als qua ingewikkelde particulars. De lijst van de spiegel, afgewerkt in schitterend goud, straalt weelde uit en weerspiegelt excellent het koninklijke erfgoed dat hij vertegenwoordigt. De gefragmenteerde spiegel dient als metafoor voor de veelzijdige heerschappij van D. Diniseen monarch die bekend staat om zijn intellectuele en artistieke prestaties.


Middentafel uit de Eden-serie

De mysticus achter de naam inspireert Eden. Een stukje van de levensboom die uit de Hof van Eden viel, dit accent koffietafel set wekt verlangen en nieuwsgierigheid op met zijn intrigerende snit. Geboren uit meester-ambachtslieden en de eeuwenoude techniek van gepolijst gegoten messing, deze assertion designstukken opnemen op de natuur geïnspireerd ontwerp met ijverige lastechnieken, handmatig worden gemonteerdmaken elk stuk uniek.

Erfgoed dressoir

De Heritage dressoir is een prachtige reis door de Portugese erfenis. Bedekt met Azulejos, traditioneel handbeschilderde tegels En een van de meest representatieve kunstvormen van de Portugese cultuurHet architecturale dressoir portretteert verschillende scènes uit het Discoveries-tijdperk van het land. Eeuwen geschiedenis zijn verzameld in één enkel eindpaneel, en elke laag wordt versterkt door verticale spiegels op de zijvlakken.


Filigraan spiegel

De Filigraan spiegel toevlucht neemt een van de oudste bekende technieken voor het maken van sieraden. Volledig handgemaaktwaarbij elk koperen koord met precisie is gemonteerd, de Filigraan spiegel bloeit in een vorm die traditioneel is voor de Portugese cultuur en kunst. Een waar kunstwerkwaar deze luxe spiegel een eerbetoon aan is Boca do Lobo‘s kern waardeert erfgoed en vakmanschap.


Imperfectio fauteuil

Imperfectio moderne fauteuil is de uitdrukking van imperfecte esthetiek, de aantrekkingskracht van authentieke kunst die meer levensecht is. Een accentfauteuil die ambachtelijk werk prijst als de ultieme vorm van kunst die opzettelijk onvolmaakt is. Door zijn unieke bestaan ​​en vormende moderne fauteuil bepaalt zijn geschiedenis.


Voel tafellamp

Gevoel is A tafellamp, maar eigenlijk kan het ook een moderne nachtkastjelamp zijn. Het kan elegant worden gebruikt in uw woonkamer zo verfijnd in jouw slaapkamer.


Newton consoletafel van imitatiemarmer

Het tarten van de wetten van de natuurkundede Newton-console is ontstaan ​​uit de eeuwenoude kunst van het gieten van metaal, waar metaal wordt verwarmd totdat het in de vorm van bollen en halve bollen wordt gesmolten. Eén voor één wordt elk ingredient samengevoegd om een ​​geheel te vormen uitstekend patroon en organische structuurafgewerkt met een handgeschilderde kunstmarmertechniek en vergulde accenten.


Nº 11 Bourgondische stoel

De Nr. 11 stoel is geïnspireerd op sleutelfiguren van de surrealistische beweging zoals Salvador Dali en René Magritte en maakt van hun werk een subtiele kunst meubelstuk. Combineren een avantgardistische aanpak met klassieke en emblematische lijnen, Nr. 11 kenmerken opmerkelijk vakmanschap en belichaamt de rijkste metaalwerk technieken waaruit bekwame ambachtslieden door de jaren heen hun reputatie hebben opgebouwd. A verklaring stoel om een ​​glamoureuze ervaring en onvergetelijke momenten te verbeteren.

Klaar om geïnspireerd te raken door het Intieme Luxe boek?
Zie ook: Maximalisme: een gedurfde revolutie in interieurontwerp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here