Home Cultuur 5 hacks voor het ultieme 4 juli-feest

5 hacks voor het ultieme 4 juli-feest

0
5 hacks voor het ultieme 4 juli-feest


4 juli is altijd een van mijn favoriete feestdagen geweest. We gaan elk jaar met mijn uitgebreide familie naar de hut van mijn familie aan het meer in Montana en we hebben jaren aan herinneringen opgebouwd door samen tijd door te brengen, dus het is altijd een magische vakantie geweest, gewoon wetende dat het samen tijd voor het hele gezin zal zijn, jaren volhouden- lange tradities en het maken van nieuwe. Elk jaar doen we een theekransje en een charcuteriebord, dit jaar wilde ik er een proberen voordat we met een paar van onze vrienden en familie hier naar Montana vertrokken. Het stond op mijn bucketlist om een ​​charcuteriebord te maken (hartig en zoet!) , dus gingen we helemaal los met feestelijke drankjes en een s’mores-bar.

Hier zijn enkele van de beste hacks die ik heb gevonden voor het ultieme feest van 4 juli. Heb niet het gevoel dat je ze allemaal moet opnemen! Zelfs als je er 1 of two toevoegt, krijg je een leuk, feestelijk tintje aan je vakantieweekend.

DETAILS: RODE BIJGEHAKTE TANK (minder dan $ 30 – S) | DENIM (minder dan $ 40 – maat 25) | STERKOMMEN

Hack #1: op kleur afgestemde keuken

Om een ​​feestelijke unfold te creëren, wist ik dat ik voor alle snacks een rood-wit-blauw kleurenschema wilde behouden. Het maakte het zoveel gemakkelijker om alles in elkaar te laten passen en huge te houden aan het feestelijke 4 juli-thema. Ik ging naar Sam’s Membership en wist dat het fruit makkelijk zou zijn met al die rode en blauwe bessen, maar ik was verbaasd over hoeveel andere rood/wit/blauwe snacks en snoepjes ze hadden voor de komende feestdagen – vooral als het om de ‘ snoeppasta die ik later zal delen. 😉

Hack #2: het zit allemaal in de particulars

MINI ALFABETSNIJDERS
STERVORMIGE SNIJDERS
BEHANDELINGEN: SAMS CLUB

Ik ben altijd dol op particulars op elk evenement dat ik bijwoon, dus ik wist dat ik waar mogelijk een aantal schattige, feestelijke particulars wilde toevoegen. Probeer het te gebruiken mini-koekjesvormpjes om woorden in watermeloen of kaas te spellen. We hebben ook de stervormige koekjesvormers gebruikt uit dit setje voor de kaas en strooide ze over de charcuterie van 4 juli. Ik heb me laten helpen door een lokaal bedrijf uit Utah en zij hebben de mooiste salamirozen gemaakt! Mijn tante probeerde me een paar jaar geleden aan het meer te leren: gebruik gewoon de rand van een glas en spreid ze terwijl je ze in lagen rond de rand legt om die perfecte ronde vorm te krijgen.

Hack #3: Sterretjes, maar lief

We hebben fruitsterretjes voor de kinderen gemaakt van watermeloensterren en bosbessen, als gezonde traktatie. Ze zien er zo schattig uit op zichzelf, maar we hebben ook toegevoegd aan de rood-wit-blauwe drankjes die we hebben gemaakt voor een further feestelijk tintje.

Hack #4: Laat de festiviteiten stromen

DETAILS: BRIL

Of het nu gaat om drankjes voor kinderen of volwassenen, drankjes zijn een geweldig excuus om de vakantie groots uit te pakken. We hebben voor de kinderen een borreltafel opgezet waar ze zelf hun drankjes mochten samenstellen. Ik zette rode, witte en blauwe Gatorade en Sprite neer als foundation en legde vervolgens Kool-aid-ijsblokjes, suikerspinnen, ijslolly’s, zoethoutrietjes en vers fruit neer, zodat ze creatief aan de slag konden.

Hack #5: beknibbel niet op de snoepjes

Mijn kinderen aten elke dag de hele dag snoep als ik ze dat toestond, zodat ze in de hemel waren toen ze deze volledige snoepverspreiding EN de decadente s’mores-bar zagen. Ik ben blij dat mijn affiniteit om met dit soort dingen over de prime te gaan, mij wat punten heeft opgeleverd. 😉 Ze bleven maar zeggen dat het de beste 4 juli-spread ooit was. 😂 We hebben een snoepcharcuteriebord gemaakt met alle rode, witte en blauwe vondsten van Sam’s Membership en het was zo eenvoudig in elkaar te zetten. We hebben ook een s’mores-bar gemaakt voor onze nieuwe vuurplaats gebied en maakte een combine van verschillende chocolaatjes: melkchocolade, koekjes en room, Reese’s, Andes-muntjes en meer. De dessertborden waren zo’n leuke toevoeging en waren tremendous populair bij de hele familie!

Laat me weten of jullie hacks of hostingtips hebben die je leuk vindt voor 4 juli!

Zo ook deze rode prime, Ik ben geobsedeerd door de vierkante halslijn erop! Het is verkrijgbaar in veel kleuren en kost minder dan $ 30!

Roep ook naar Beck & Noëlle Board Co., als je in Utah bent en een groot charcuteriebord wilt, of wilt leren hoe ze je kunnen helpen met het opzetten of het hele ding voor je doen. Ik hou ervan om te leren en deel uit te maken van het proces, maar ze doen het allebei!


Je kunt ook eerdere charcuterieborden voor de feestdagen zien die ik heb gemaakt hier.

xx, ChristineLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here